Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: Arsenal
bice yebeno sutra al imam osjecaj da cemo uzet flamini u zivotnoj formi 
Sinoc upalim snimak sa kokosima opet i u 45 minuti, ne znam jesam li dobro cuo, ali kad je Gibbs intervenisao, je li ono komentator rece "Chamberlain" haha?
To je onaj sudija sto je zamjenio Gibbsa i Oxa, pa ne znam je li se komentator zajebo ili trola? hahaha
To je onaj sudija sto je zamjenio Gibbsa i Oxa, pa ne znam je li se komentator zajebo ili trola? hahaha
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Gabriel: Arsenal defender given one-match ban and £10,000 fine
Arsenal defender Gabriel has been banned for one match and fined £10,000 after admitting a Football Association charge of improper conduct.
Gabriel, 24, was sent off by referee Mike Dean for violent conduct after a clash with Chelsea's Diego Costa during the 2-0 defeat at Stamford Bridge.
Arsenal appealed successfully against a three-match ban for the red card.
The charge related to the Brazilian failing to leave the pitch immediately after being sent off.
Chelsea striker Costa, meanwhile, was found guilty of violent conduct and banned for three matches following an altercation with Arsenal defender Laurent Koscielny.
Arsenal defender Gabriel has been banned for one match and fined £10,000 after admitting a Football Association charge of improper conduct.
Gabriel, 24, was sent off by referee Mike Dean for violent conduct after a clash with Chelsea's Diego Costa during the 2-0 defeat at Stamford Bridge.
Arsenal appealed successfully against a three-match ban for the red card.
The charge related to the Brazilian failing to leave the pitch immediately after being sent off.
Chelsea striker Costa, meanwhile, was found guilty of violent conduct and banned for three matches following an altercation with Arsenal defender Laurent Koscielny.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Kresno je njega Flomaster.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Prvi Sančezov hat-trick
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Najbitnije da je masina ponovo proradila 
Ovo je još bitnije
on injuries…
Coquelin could be available for Tuesday.

on injuries…
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Olympiacos bismo trebali otresti i bez Le Coqa. Ja bih njega u celofanu čuvao do utakmice sa Unitedom.topnik1 je napisao/la:Ovo je još bitnije![]()
on injuries…
Nema šanse da će Wenger rizikovati još jednu ludost kao protiv i DinamaArtetitis je napisao/la:Olympiacos bismo trebali otresti i bez Le Coqa. Ja bih njega u celofanu čuvao do utakmice sa Unitedom.topnik1 je napisao/la:Ovo je još bitnije![]()
on injuries…
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
pobjeda protiv oly je prioritet! sve ostalo ravno je katastrofi nakon debakla nad "modrima"
Krivo mi je sad što smo debelo zakinuti u 2 derbija.
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Daj ba neke ekstended hajlajtse, nisam mogo gledat.topnik1 je napisao/la:Krivo mi je sad što smo debelo zakinuti u 2 derbija.
Bajrambarecula.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
http://arsenalist.com/f/2015-16/leicest ... -8-21.htmlbega_afc je napisao/la:Daj ba neke ekstended hajlajtse, nisam mogo gledat.topnik1 je napisao/la:Krivo mi je sad što smo debelo zakinuti u 2 derbija.
Bajrambarecula.
Nemoj samo galamit
Allah razi olsun
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ziv bio jos 70 godina. Sevap ti je ovo za Bajram.topnik1 je napisao/la:http://arsenalist.com/f/2015-16/leicest ... -8-21.htmlbega_afc je napisao/la:Daj ba neke ekstended hajlajtse, nisam mogo gledat.topnik1 je napisao/la:Krivo mi je sad što smo debelo zakinuti u 2 derbija.
Bajrambarecula.
Nemoj samo galamit![]()
Allah razi olsun
#Voajeroljupci na respiratorima.
Ima na Arsenal.com 
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ah pa +1 jbg, kako to zaboravianell je napisao/la:Coming soon, yebo majku ko da imaju ADSL
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.