FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Buraz, misli mi čitaš, ja maloprije gledam slike sa treninga i zabezekno se... Kontam na prvu vidi Milana yebo sliku svoju, onda vidim da je Marko jer je u pola tanji i nema tetovaže. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- trunks1946
- Kontakt:
Podsjeca na Besica mnogo, onakvu sigurnost kod mladog igraca odavno nisam vidio... ako ga povrede zaobidju bit ce veliki igracjurisicduska je napisao/la:Mihojević pa tri prazna mjesta pa svi ostali. Sutra će se sve samo reći. Gledam ga i ne vjerujem koliko je bolji na zadnjem veznom. Strašno. Strašnooooo. Kad je Cimi počeo u Sarajevu i ovo sad miha, Mihojević je makelele.
Sutra očekujem 5:0.
orde del male
- muhamedhulk
- Kontakt:
Miho se osisao kao Milan..sad su haman pa isti
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
jurisicduska
- Kontakt:
Pa vidi se po frizuri ko mu je idol. Vodio ih Abdulah kod istog frizera, a džemica i puzi ko da ih je krava polizala. Joj jesu mi odvratni dođe mi da dignem kredit da im isplatim ugovore ne bi mi žao bilo 10 godina vraćati eto.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 26 sep 2015, 22:26, ukupno mijenjano 1 put.
Biću ti žirant, slobodno me zayebi, ja ću vraćat.jurisicduska je napisao/la:Pa vidi se po frizuri ko mu je idol. Vodio ih Abdulah kod istog frizera, a džemica i puzi ko da ih je krava polizala. Joj jesu mi odvratni dođe mi da dignem kredit da im isplatim ugovore ne bi mi žao bilo 10 godina vraćati eto.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- PitarBordo
- Kontakt:
uNbx je napisao/la:Biću ti žirant, slobodno me zayebi, ja ću vraćat.jurisicduska je napisao/la:Pa vidi se po frizuri ko mu je idol. Vodio ih Abdulah kod istog frizera, a džemica i puzi ko da ih je krava polizala. Joj jesu mi odvratni dođe mi da dignem kredit da im isplatim ugovore ne bi mi žao bilo 10 godina vraćati eto.
Samo Saraj'vo.
-
jurisicduska
- Kontakt:
PitarBordo je napisao/la:uNbx je napisao/la:Biću ti žirant, slobodno me zayebi, ja ću vraćat.jurisicduska je napisao/la:Pa vidi se po frizuri ko mu je idol. Vodio ih Abdulah kod istog frizera, a džemica i puzi ko da ih je krava polizala. Joj jesu mi odvratni dođe mi da dignem kredit da im isplatim ugovore ne bi mi žao bilo 10 godina vraćati eto.![]()
![]()
Takođe!
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ja nešto naslućujem, ali sačekat ću nekoliko kola za konačno mišljenjeBitiSrcemVezan je napisao/la:Baš nigdje ne bi videa sa današnjeg pressa?
@duškajurišić
Već sam žirant, ali vrlo rado ću prvu ratu platiti
- trunks1946
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: trunks1946, dana/u 27 sep 2015, 10:50, ukupno mijenjano 2 puta.
orde del male
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Joj da hoce proci Vitez pa da se okrenemo 4. Oktobru vise
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ništa, pošto imamo više dobrovoljaca, trebamo napravit neki žiro račun pa da uplaćujemo svi da im isplatimo ugovore. Kao što je neki Scouser napravio da isplate 10 miliona Rodgersu da napusti klupu Lpoola. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
jurisicduska
- Kontakt:
A zamisli mene brate malera hem volim Sarajevo hem navijam za Liverpool, moram na oba uplatiti. Odziv bi bio ko za stadion da pravimo. HahahahhauNbx je napisao/la:Ništa, pošto imamo više dobrovoljaca, trebamo napravit neki žiro račun pa da uplaćujemo svi da im isplatimo ugovore. Kao što je neki Scouser napravio da isplate 10 miliona Rodgersu da napusti klupu Lpoola.
Isti sam.jurisicduska je napisao/la:A zamisli mene brate malera hem volim Sarajevo hem navijam za Liverpool, moram na oba uplatiti. Odziv bi bio ko za stadion da pravimo. HahahahhauNbx je napisao/la:Ništa, pošto imamo više dobrovoljaca, trebamo napravit neki žiro račun pa da uplaćujemo svi da im isplatimo ugovore. Kao što je neki Scouser napravio da isplate 10 miliona Rodgersu da napusti klupu Lpoola.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ojjjj placem hahahah
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
belosevic28
- Kontakt:
Evo ja sam ''za'' da napravimo sergiju sutra, da im se isplate ugovori. Licno cu stojati pored ''kutije'' na istoku 
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- muhamedhulk
- Kontakt:
Svake druge nedjelje se rano budim ja...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
danas ako bog da malo na istok
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: teamnorth1989 i 39 gostiju.