Izet Hajrovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Izet Hajrovic
Prvi izbor na desnom krilu dosad je bio Keko a veceras ga nema ni na klupi, tako da je vrlo vjerovatno to jedini razlog sto je veceras Hajrovic na klupi, moglo bi se desit da ga opet ne bude ni na klupi kad se ovaj vrati.
This time next year we'll be millionaires.
Hajrovic do veceras nije imao radnu dozvolu..opusteno,doci ce sve na svoje...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Da hoce dobit veceras makar 20min da vidimo makar jel zaboravio trcat..
Eto ga.ahmic je napisao/la:Hajrovic do veceras nije imao radnu dozvolu..opusteno,doci ce sve na svoje...
Ali to nije smetalo da su popljuje momacki
Oči mi pobijeliše da vidim Izija bar 15 min.Po ovome što večeras gledam i nije mu neka konkurencija da nebi mogao imati bilo kakvu minutažu.E sad će opet biti ne aše mu postavka,trener ne igra preko bokova it. bla.bla...ako i ovdje ne bude mogao igrati koliko toliko neka pređe brate u .....?????...Sarajevo ,oni ga mogu platiti
Naravno da mu nije neka konkurencija, standardno desno krili Keko veceras nije ni na klupi, a na njegovom mjestu igra igrac koji po transfermarktu igra lijevo krilo..aqarius je napisao/la:Oči mi pobijeliše da vidim Izija bar 15 min.Po ovome što večeras gledam i nije mu neka konkurencija da nebi mogao imati bilo kakvu minutažu.E sad će opet biti ne aše mu postavka,trener ne igra preko bokova it. bla.bla...ako i ovdje ne bude mogao igrati koliko toliko neka pređe brate u .....?????...Sarajevo ,oni ga mogu platiti
E nek je izjednacila Celta
I ja kažem..e nek je vala baš...
- DragonGirl
- Kontakt:
Ako je problem zaista bila samo ta radna dozvola, onda mislim da ne bi trebalo biti nikakvih poteškoćaa da izbori mjesto, za početak barem na klupi. Vala niti je Eibar toliko kvalitetan da ga drži van stroja niti je Izet toliko loš da nema mjesta u kadru.
Jel' sigurno u pitanju radna dozvola ? Ako jeste, onda momak je ovdje bezveze kritikovan..
On bi za Eibar trebao biti pojacanje a ne gledalac...
Ako slijedecu ne pocne, nesto sa njim ne stima...
Ako slijedecu ne pocne, nesto sa njim ne stima...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Bh. reprezentativac Izet Hajrović (24) odbio je poziv selektora naše reprezentacije Mehmeda Baždarevića za utakmice protiv Velsa i Kipra.
Selektor Baždarević je pozvao Hajrovića za posljednje dvije kvalifikacione utakmice BiH u borbi za plasman na Europsko prvenstvo naredne godine, no veznjak Eibara je odlučio odbiti poziv.
Razlog su klupske obaveze, te Hajrović želi da se fokusira na obaveze u klubu i što prije izbori mjesto u početnoj postavi Eibara.
Izet Hajrović je svoju odluku saopštio i selektoru Baždareviću koji ju je prihvatio i kazao kako će na njega računati u budućnosti.
Podsjećamo, Hajrović je u Eibar stigao iz Werdera početkom sezone, ali do sada nije upisao nijedan nastup u španjolskoj Primeri.
Selektor Baždarević je pozvao Hajrovića za posljednje dvije kvalifikacione utakmice BiH u borbi za plasman na Europsko prvenstvo naredne godine, no veznjak Eibara je odlučio odbiti poziv.
Razlog su klupske obaveze, te Hajrović želi da se fokusira na obaveze u klubu i što prije izbori mjesto u početnoj postavi Eibara.
Izet Hajrović je svoju odluku saopštio i selektoru Baždareviću koji ju je prihvatio i kazao kako će na njega računati u budućnosti.
Podsjećamo, Hajrović je u Eibar stigao iz Werdera početkom sezone, ali do sada nije upisao nijedan nastup u španjolskoj Primeri.
Ako je istina, ne mogu da vjerujem.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Posteno, svaka cast momcino. Kad bi se mnogi ugledali na tebe i sklonili ispred kolega koji su kvalitetniji ili u boljoj formi a ne da moraju tu biti zbog imena i istim zauzimati mjesto bili bi mi puno jaca reprezentacija.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Hahahaahahahah e stvarno il je ovo najveca glupost koju sam procitao il je ovaj Hajrovic najveci glupan kojeg sam vidio, a isto tako i Meša s njim, cuj racunat ce na njega u buducnosti ako se sad ne odazove. Ako je istina pa nabijem vas na kur.ac obojicu a ako nije je.bem sve po redu ovima sto izmisljaju. MRŠ
Daj ne izmisljaj majke ti, ako je selektor procjenio da mu je potreban u ove dvije tekme (a valjda je mogao procjenit, imao je vala dosta vremena) onda je trebao prihvatit' poziv.Bolanos je napisao/la:Posteno, svaka cast momcino. Kad bi se mnogi ugledali na tebe i sklonili ispred kolega koji su kvalitetniji ili u boljoj formi a ne da moraju tu biti zbog imena i istim zauzimati mjesto bili bi mi puno jaca reprezentacija.
Svejedno nije od koristi u kakvo je formi, barem se javio selektoru a i bolje za njega da se izbori u klubu.
Sta ima dolaziti na okupljanje kao i Medunjanin, imao bi trening sa repkom a onda na tribine, a ovako moze biti u klubu i trenirati, nametnuti se treneru.
Nek mu je sretno, on itekako ima mjesta u repki u buducnosti.
Sta ima dolaziti na okupljanje kao i Medunjanin, imao bi trening sa repkom a onda na tribine, a ovako moze biti u klubu i trenirati, nametnuti se treneru.
Nek mu je sretno, on itekako ima mjesta u repki u buducnosti.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ispravan potez Izeta 
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Treba malo sacekati. Sjecate se kako je neko provalio nakon one jedne tekme da se vise nece odazivati selektoru... Da vidimo sta je stvarno bilo, pa da opletemo 
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Izet Hajrovic
Da mi je njegov mozak, da malo odmorim. Odluka bi bila ispravna, ali ovo su dvije najvaznije tekme kvalifikacija, i on nam treba.
Re: AW: Izet Hajrovic
Pa kako bi odluka bila ispravna ako nam treba?Goalgetter je napisao/la:Da mi je njegov mozak, da malo odmorim. Odluka bi bila ispravna, ali ovo su dvije najvaznije tekme kvalifikacija, i on nam treba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.