HankMoody je napisao/la:Evo ga, konačno.
Bolje bi bilo da nije.
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
HankMoody je napisao/la:Evo ga, konačno.
Ne bih ga ja krivio ni za jedan gol.provokatorII je napisao/la:HankMoody je napisao/la:Evo ga, konačno.
Bolje bi bilo da nije.
Dobio je šansu jer im je odbrana katastrofalna, čisto sumnjam da će i sa njim biti bolje. Ljudi jednostavno igraju na golove, puno daju puno primaju i tako je od kada znam za njih. Mada eto bolje je da Ermin igra pa makar svaku 3 gola primiliGabon je napisao/la:Ko kaze ono da Bicakcic nece igrati ove sezone
Sinoc jedan gol primili i to protiv BVBFaraonTM je napisao/la:Dobio je šansu jer im je odbrana katastrofalna, čisto sumnjam da će i sa njim biti bolje. Ljudi jednostavno igraju na golove, puno daju puno primaju i tako je od kada znam za njih. Mada eto bolje je da Ermin igra pa makar svaku 3 gola primiliGabon je napisao/la:Ko kaze ono da Bicakcic nece igrati ove sezone
Fidelis je napisao/la:E.Škoriću,i Ermin Bočakčić je reprezentativac BiH,kad donosis pregled Bundeslige trebas napisati da i on igrao dobrih 90 minuta.
Ili si ti to namjerno preskocio?Imamo viska stopera pa bi ti i klika prekrizili Ermina?