AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Navodno je i Kucka spreman, al nebi ga ja sutra forsirao od prve minute
Il Club più titolato al mondo!
- muha milanez
- Kontakt:
Treba Baccu odmoriti da bude svjež za Napoli, jedino ukoliko bude potrebe sutra ga koristit. Treba mu svježine. Usput da vidimo tandem Adriano-Balo kako funkcionise.
Sutra po nova tri boda. Forza Milan
Sutra po nova tri boda. Forza Milan
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- _forzamilan_
- Kontakt:
Bilo kakva pobjeda ali bez primljena gola nadam se.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Tri boda su bitna, yebo golove.
Bi nam legao jedan clean sheet, cisto da unese sigurnost medju ekipu, al' dokle god pobjedjujemo rezultat je manje bitan. Uigrat ce se valjda vec jednom tokom sezone.
gledam ove napolitance, strasan presing prave, a jos imaju paklen napad
bit' ce nama tesko boga mi, ne leze nam bas ovakve ekipe.
gledam ove napolitance, strasan presing prave, a jos imaju paklen napad
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Genova je ove sezone neprepoznatljiva, jos im fali puno igraca te nam je to jos jedan +
vala vakat je da i u jednoj utakmici ne primimo gol, a to bi trebalo biti sutra. Ko god da pocne u napadu spremni su utrpati 2-3 gola svakome. Sutra predvidjam 0:2 te da nastavimo pobjedonosni niz
Forza Milan
vala vakat je da i u jednoj utakmici ne primimo gol, a to bi trebalo biti sutra. Ko god da pocne u napadu spremni su utrpati 2-3 gola svakome. Sutra predvidjam 0:2 te da nastavimo pobjedonosni niz
Forza Milan
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- _forzamilan_
- Kontakt:
Zadnjih ohoho godina uvijek lako ćemo protiv Genoe oni su naši ovo ono a na kraju uvijek po ušesima 
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Genoa jeste loša ali ja i dalje ne mogu izbaciti pesimizam koji se nakupio tokom zadnje dvije godine.I dalje teško mogu da budem optimista prije neke utakmice,pa makar se radilo i o ovako lošem protivniku kao što je raspala Genoa.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Meni posebno drag gol
[youtube][/youtube]
Ma uzimamo ih sutra valjda,kvalitetniji smo.
Forza Milan!!
[youtube][/youtube]
Forza Milan!!
Joj kad se sjetim tog perioda, kad smo sve redom nekim cudom dobijali
taj period mi je bas u nekom dragom sjecanju, mislim da mi sami ne znamo kako smo uspjeli doci do top 3 na kraju.
a Pazzo je neka dva mjeseca bio vaskrsno, trpao lik ko lud
nazalost, bas od te tekme sa genovom se povrijedio, poslije imao operaciju na tom istom koljenu i vise se nikad nije uspio povratiti.
a Pazzo je neka dva mjeseca bio vaskrsno, trpao lik ko lud
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- LegendKiller
- Kontakt:
ovo je bio najbolji period pod vodstvom Alegrija nakon odlaska Ibre i Silve. Igrali smo najbolje, čak smo uspjeli i Barsu pobijediti, Pazzo se pravo bio razigrao. Nažalost u utakmici protiv Genoe se povrijedio baš pred revanš sa Barsom, umjesto njega je igrao Niang i svi znamo kako se završilo na kraju. Ja sam ubijeđen da bi prošli Barsu da je igrao Pazzo, kako je on samo nervirao Piqea i Pujola u prvoj utakmici. Ubio ih u pojam.rope11 je napisao/la:Joj kad se sjetim tog perioda, kad smo sve redom nekim cudom dobijalitaj period mi je bas u nekom dragom sjecanju, mislim da mi sami ne znamo kako smo uspjeli doci do top 3 na kraju.
![]()
a Pazzo je neka dva mjeseca bio vaskrsno, trpao lik ko ludnazalost, bas od te tekme sa genovom se povrijedio, poslije imao operaciju na tom istom koljenu i vise se nikad nije uspio povratiti.
Kakve ublehe nam vode klub. Platit će 10 mil obeštećenja Fondacione Fieri jer su odustali od projekta.
UrbyEmanuelson je napisao/la:Meni posebno drag gol![]()
[youtube][/youtube]
Forza Milan!!
- muha milanez
- Kontakt:
Sretno Rossoneri, hajde dajte nam novu pobjedu 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
jedva ustadoh na vrijeme
forza milan
forza milan
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Perin,Antonelli,Kucka,Bertalocci,Lestienne..Svi ovi igrači su bili izuzetno bitni za Genou u zadnjih godinu-godinu i po', a danas su u drugim klubovima ili povrijeđeni.I ako ne možemo dobiti ovakvu Genou onda ne znam kako bi ih dobili sa ovim igračima u njihovom sastavu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ubi nas genova i toliko o tome da odigramo utakmicu a da ne primimo gol ccc
Mrs u pizdu materinu vise......
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Užasan početak, al mi idu na živce sa pravljenjem bespotrebnih prekršaja u zoni šuta. Taljavento mi se baš skija po živcima.
Genoa igra jak presing na domaćem terenu i nije lahko uspostaviti igru bez kvalitetnih vezni igrača
Prošli meč prvih 15 min Juve nije mogao prebaciti igru na njihovu polu, meni Milan koliko toliko bolje izgleda u ovom dijelu meča. Treba će zapeti Milan da uzme 3 boda, uz uslov da Bacca udje sto prije...
Prošli meč prvih 15 min Juve nije mogao prebaciti igru na njihovu polu, meni Milan koliko toliko bolje izgleda u ovom dijelu meča. Treba će zapeti Milan da uzme 3 boda, uz uslov da Bacca udje sto prije...
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
- Romagnoli13
- Kontakt:
Romagnoli i Jack po jedan faul i odmah žuti karton.Ovaj Pavoletti ili kako vec 3 faula i ni blizu žutog kartona,a bilo je i laktanja i svega.
Trenutno korisnika/ca: celikmilan i 1 gost.