FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nema
Ne nervirajte se ako je nesto procurilo sa infa jer tamo ima i manijaka clanova tako da ja ne zelim nikakvu i niciju preporuku da se prijavim tamo.
Volio bih dozivjet da se napravi forum samo za clanove kluba, pa da se clanskom preporucim
mislim prijavim.
A sto se tice objave sastava u ovakvoj ligi hm, ako nam je jedina sansa to sto neki klub iz nase lige nece znati nas sastav da dobili utakmicu onda nismo ono za sto se prodajemo.
Volio bih dozivjet da se napravi forum samo za clanove kluba, pa da se clanskom preporucim
A sto se tice objave sastava u ovakvoj ligi hm, ako nam je jedina sansa to sto neki klub iz nase lige nece znati nas sastav da dobili utakmicu onda nismo ono za sto se prodajemo.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
- PitarBordo
- Kontakt:
Ja sam htio da pravim to, ali neću da se kačim sa ovim s fksinfo-a, ne treba mi to u životu.ShofaII je napisao/la:Volio bih dozivjet da se napravi forum samo za clanove kluba, pa da se clanskom preporucimmislim prijavim.
Samo Saraj'vo.
Razumijemo se, za nadat se da ce to nekad klub u okviru oficijelne imati.PitarBordo je napisao/la:Ja sam htio da pravim to, ali neću da se kačim sa ovim s fksinfo-a, ne treba mi to u životu.ShofaII je napisao/la:Volio bih dozivjet da se napravi forum samo za clanove kluba, pa da se clanskom preporucimmislim prijavim.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
To bi bila prava stvar, najbolje bi bilo da klub to pokrene, kao sto neko napisa. Eto super ideje za ljude iz marketinga. Na tom forumu ne bi anonimno pisali (u nekoj mjeri) i bilo bi manje budalastina, uvreda i gluposti koje nisu za normalnu diskusiju a kojih se svakodnevno nagledamo. Konstruktivna diskusija koja samo moze pomoci klubu i nama navijacima na razne nacine. Sa druge strane djelomicni izostanak anonimnosti, neki ce reci,umanjio bi draz pisanja i sa te tacke gledista bi mozda bili u pravu. Dakle stvar je izbora, ako bi se ikad pokrenuo taj forum ja licno bi pisao i citao iskljucivo upravo na njemu.PitarBordo je napisao/la:Ja sam htio da pravim to, ali neću da se kačim sa ovim s fksinfo-a, ne treba mi to u životu.ShofaII je napisao/la:Volio bih dozivjet da se napravi forum samo za clanove kluba, pa da se clanskom preporucimmislim prijavim.
MA bossnjo s enajmanje sikira jel' anonimno ili nije
Pogledaj amo glavnu stranicu na FB FKS sve ce ti biti jasno
ima pola igraca u prijateljima i **** im pojedinacno od do
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Sto se tice objavljivanja sastava prije bilo koje utakmice, ne treba strahovati iz vise razloga. Naime cak i dobro informisani ljudi iz kluba nisu sigurni u sastav iz hiljadu razloga osim ako ga licno Jesic ne napise na forumu. Ja se nadam, odnosno vjerujem, da su prosla vremena sablonske igre, taktike i izmjena dolaskom pravog strucnjaka na klupu naseg kluba - bez uvrede za njegove predhodnike. Moja zelja je da gledam Sarajevo koje u toku utakmice mijenja formaciju, taktiku a igraci mjesta u zavisnosti od razvoja igre na terenu, igre protivnika itd. Tako i kad se zna sastav nece se znati KAKO. Ne hvalim Jesica prije vremena, samo pisem svoja ocekivanja a uvjeren sam da Jesic to nosi sa sobom.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Ma sto bi rekli stari (Kazahstanci) "budala i krivih drva nikad nece nestati"Pantelija je napisao/la:MA bossnjo s enajmanje sikira jel' anonimno ili nijePogledaj amo glavnu stranicu na FB FKS sve ce ti biti jasno
![]()
Hoce li bit live stream pozdrav iz viteza
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mislim da neće jer niko ne prenosi od televizijakostobran je napisao/la:Hoce li bit live stream pozdrav iz viteza
Mosa RajvoSa
pitarlOOk je napisao/la:Mislim da neće jer niko ne prenosi od televizijakostobran je napisao/la:Hoce li bit live stream pozdrav iz viteza
De mi reci prijatelju zasto niste i vi probali prenositi domace tekme,nesto poput sirokobrijezana... ljudi imaju bolju sliku i stream od Bht-a... A sad ste financijski jaki,to je sitnica
TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Pa da imaju dokaze za silovanja na sudu ne hvalaFanVitez je napisao/la:pitarlOOk je napisao/la:Mislim da neće jer niko ne prenosi od televizijakostobran je napisao/la:Hoce li bit live stream pozdrav iz viteza
De mi reci prijatelju zasto niste i vi probali prenositi domace tekme,nesto poput sirokobrijezana... ljudi imaju bolju sliku i stream od Bht-a... A sad ste financijski jaki,to je sitnica
malo šale vidis i ja se to pitam bratko
- PitarBordo
- Kontakt:
Zato jer je marketinški odjel više orijentiran novim partnerima i sponzorima nego takvoj promociji, plus boje se vjerovatno ako budu domaće streamovali i ove "neatraktivne" da neće biti posjete koliko bi bilo bez streama.
Samo Saraj'vo.
-
Pitaristok
- Kontakt:
Za domaće utakmice stream ne treba nikako, kad bi moglo za gostujuće???
Stvarno Sarajevo kao klub koji ima navijace svuda po Bih bi trebao imati direktne prenose utakmica . Zalosno je sto se uvjek naki stremovi ganjaju a jos zalosnije da nema prenosa nikako , klub kao Sarajevo.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
To je netacno , ko je namjerio ic na tekmu ne razmislja o stremu , ko gleda imal strema taj il ne moze stic il mu se ne ide taj dan.Mislim da prenosi ne bi poremetili broj gledaoca za neku primjetnu cifruPitarBordo je napisao/la:Zato jer je marketinški odjel više orijentiran novim partnerima i sponzorima nego takvoj promociji, plus boje se vjerovatno ako budu domaće streamovali i ove "neatraktivne" da neće biti posjete koliko bi bilo bez streama.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Par puta klub je prenosio pripremne utakmice. I to su prenosili preko nekakvih programa gdje moras platit da bi gledao, nije im bilo profitabilno (a gdje ce bit svega ti) i prestali su sa tim.
Umjesto da nabave jednu kameru, zaposle jednog covjeka da vrti tu kameru, i postavljaju prijenos na youtube .
Neki klubovi to vec odavno rade, a s obzirom koliko FKS ima navijaca, sigurno bi i kod nas bilo fino nesto slicno pokusat.
A to da ce taj prijenos uticat na posjetu je glupost teska. Pa ima i sad skoro svaku utakmicu prijenos na tv-u pa, pa sto ne utice na posjetu?
Umjesto da nabave jednu kameru, zaposle jednog covjeka da vrti tu kameru, i postavljaju prijenos na youtube .
Neki klubovi to vec odavno rade, a s obzirom koliko FKS ima navijaca, sigurno bi i kod nas bilo fino nesto slicno pokusat.
A to da ce taj prijenos uticat na posjetu je glupost teska. Pa ima i sad skoro svaku utakmicu prijenos na tv-u pa, pa sto ne utice na posjetu?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli i 14 gostiju.