Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Jedino što znam jeste da će Edin uraditi apsolutno sve da igra, pa i rizikovati ozbiljniju povredu... jedini u kojeg ne sumnjam

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
+1Virtu4l je napisao/la:Jedino što znam jeste da će Edin uraditi apsolutno sve da igra, pa i rizikovati ozbiljniju povredu... jedini u kojeg ne sumnjam![]()
Jedan od rijetkih koji bi riskirali ozbiljnu povredu zbog repke, u to sam siguran. Da se mene pita, igro bi do svoje 50-te
Ima jos jedan takav koji je igrao i igrat ce po svaku cijenu, isto mu ime pocinje sa EVirtu4l je napisao/la:Jedino što znam jeste da će Edin uraditi apsolutno sve da igra, pa i rizikovati ozbiljniju povredu... jedini u kojeg ne sumnjam![]()
Taj nam je yeb'o znanje kad god je igrao povrijeđenmirzatele je napisao/la:Ima jos jedan takav koji je igrao i igrat ce po svaku cijenu, isto mu ime pocinje sa E
Ako mislimo na istog
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mislimo na istog, ali ne mislimo isto.
Ustvari mislimo al ti to neces da priznas

EDIT: jednom ti se omaklo pa si zavrsio u potpisu jednog forumasa
Ustvari mislimo al ti to neces da priznas
EDIT: jednom ti se omaklo pa si zavrsio u potpisu jednog forumasa
- Gabon
- Kontakt:
Dzeko ha riportato un trauma distrattivo al ginocchio destro e domani sarà sottoposto da esami
google tr.
Džeko prijavio distractive traume u njegovu desnom koljenu i sutra će biti podvrgnut testovima..
Da ne bude povreda kao kod Mesija 7,8 sedmica
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Sta ce nam Dzeko, Pjanic vise zabija, nema frkeGabon je napisao/la:Dzeko ha riportato un trauma distrattivo al ginocchio destro e domani sarà sottoposto da esami
google tr.![]()
Džeko prijavio distractive traume u njegovu desnom koljenu i sutra će biti podvrgnut testovima..
Da ne bude povreda kao kod Mesija 7,8 sedmica
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Tako to ide kod nas jarane, ha ja, nema veze sto je Dzeko kod prvog gola izborio korner, kod drugog slobodnjak..oni vide da "seta" i da je ljen, razumiju se u fudbal kao ku*** o postenju. Doduse ima tu i ljudi koji nemaju dovoljno paznje u stvarnom zivotu, pa ga traze u virtualnom.Fidelis je napisao/la:Gledam malo komentare dok je trajala utakmica,vecina nije bila zabrinuta za povredu nego je pljuvala po Edinu,kako je lose igrao i kako je zasluzeno zamijenjen![]()
Ako ne bude mogao protiv Velsa i Kipra mozda tako i treba,mozda je to pravda?
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Svakako mu je Dzeko oba namjestioemir79 je napisao/la:Sta ce nam Dzeko, Pjanic vise zabija, nema frke
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
nevjerovatna kolicina jeda i poganluka od silne zelje da mnogi ovdje vide kako dzeku ne ide.
za mene on odradjuje odlican posao i kad ne daje golove. to sto su konstatno dvojica njemu na ledjima ili cetvorica oko njega upravo daje povoda za kritiku svim rominim igracima a pogotovo krilnim napadacima kojim je put do gola otvoren kao autoput sa 4 trake i to nisu u stanju kapitalizirati.
odbrana im je kao svicarski sir, gdje je dovoljno preci centar 2x u 90min i imas sigurna 3 pogotka.
za mene on odradjuje odlican posao i kad ne daje golove. to sto su konstatno dvojica njemu na ledjima ili cetvorica oko njega upravo daje povoda za kritiku svim rominim igracima a pogotovo krilnim napadacima kojim je put do gola otvoren kao autoput sa 4 trake i to nisu u stanju kapitalizirati.
odbrana im je kao svicarski sir, gdje je dovoljno preci centar 2x u 90min i imas sigurna 3 pogotka.
Nije babuki ništa, ali će propustiti utakmicu protiv BATEA, Totti je izgleda ozbiljnije povrijeđen i pauzirat će osam sedmica, a Keita 4. 
... i Dzeko 15 dana.Sheyi je napisao/la:Nije babuki ništa, ali će propustiti utakmicu protiv BATEA, Totti je izgleda ozbiljnije povrijeđen i pauzirat će osam sedmica, a Keita 4.
Ne znam jel' ovo oficijalno, al' na svakom portalu pise da Tottija nema 2 mjeseca, Keite mjesec i ovog naseg 15 dana.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Goalgetter
- Kontakt:
15 dana pauze. 
Nadam se da ce ovi detaljni pregledi donijeti bolje vijesti.
Nadam se da ce ovi detaljni pregledi donijeti bolje vijesti.
- DragonGirl
- Kontakt:
I Sky Sport kaže cirka 15 dana
U svakom slučaju čekamo zvanično saopštenje...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako je 15 dana onda definitivno treba poceti utakmicu sa nasim drugim najboljim napadacem Hodzicem.. Steta, nece nas nikako
Jašta će neg' početi sa Hodžićem.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Normalno da nece.. Samo kod nas se igra na osnovu starih zasluga, a ne na osnovu konstantno dobrih partija..Virtu4l je napisao/la:Jašta će neg' početi sa Hodžićem.
- DragonGirl
- Kontakt:
Neki ljudi izgleda nikako da shvate da riječ debitant i ključna utakmica po svim parametrima jako teško mogu zajedno u istu rečenicu. Ali ne trčimo pred rudu, sačekamo zvanične informacije
Kakvih dobrih partija, protiv ekipa u rangu naših premijerligaša? Pričamo o najbitnijem meču kvalifikacija, u koji bi ti krenuo sa igračem koji još nije ni debitovao.tuzlak1987 je napisao/la:Normalno da nece.. Samo kod nas se igra na osnovu starih zasluga, a ne na osnovu konstantno dobrih partija..Virtu4l je napisao/la:Jašta će neg' početi sa Hodžićem.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ako Dzekson ne bude mogao treba krenuti sa dvojcem Ibisevic-Hodzic. Sam Vedad je nesigurna opklada.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Brix, Edincapitano, Goalgetter, GoldenLilies, Google [Bot], nkceliknicaze, Radnicki1921, Sveti i 58 gostiju.