To bi tako trebalo jer je to najbolje sto imamo, ali nemamo mi kvalitet trenera da smije to uraditi. Ipak je ovo nas Murinjotm8782 je napisao/la:Mozda sam lud ali kad se igramo trenera ja bi ovako postavio igru.
---------------------Antolovic-------------------
-----Bogdanovic;------Aco-------Mladenovic----
------------------Hasanovic---------------------
--Djelmic------Blagojevic------Amir------Tiago--
---------------------------------Kokot-----------
--------------------Stokic------------------------
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
chupachups
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
- BatistutA19
- Kontakt:
Danas ce vam Vlado pokazat koliko je dobar il los trener.Al realno sA ovom ekipkom niste za vrh .Nmhe se prodat sve dobro uzet milion i nikog dovest ..
Hajde manijaci poderite danas vezire i ujedno pomozite Rodjenim, nema kalkulacija i zezancija.
Vlado nije diletant ko pojedini treneri, poslozit ce on abd danas kombinaciju da ce se Travnik tresti

Vlado nije diletant ko pojedini treneri, poslozit ce on abd danas kombinaciju da ce se Travnik tresti
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
Vi gori od Sushicachupachups je napisao/la:To bi tako trebalo jer je to najbolje sto imamo, ali nemamo mi kvalitet trenera da smije to uraditi. Ipak je ovo nas Murinjotm8782 je napisao/la:Mozda sam lud ali kad se igramo trenera ja bi ovako postavio igru.
---------------------Antolovic-------------------
-----Bogdanovic;------Aco-------Mladenovic----
------------------Hasanovic---------------------
--Djelmic------Blagojevic------Amir------Tiago--
---------------------------------Kokot-----------
--------------------Stokic------------------------
Nadamo se da će tako biti Rođenisalmy je napisao/la:Hajde manijaci poderite danas vezire i ujedno pomozite Rodjenim, nema kalkulacija i zezancija.![]()
![]()
![]()
Vlado nije diletant ko pojedini treneri, poslozit ce on abd danas kombinaciju da ce se Travnik tresti![]()
![]()
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
-
chupachups
- Kontakt:
Vlado je bara, bara s Muharemovicem.salmy je napisao/la:Hajde manijaci poderite danas vezire i ujedno pomozite Rodjenim, nema kalkulacija i zezancija.![]()
![]()
![]()
Vlado nije diletant ko pojedini treneri, poslozit ce on abd danas kombinaciju da ce se Travnik tresti![]()
![]()
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ako je tako, onda da se odma oprostimo od premijer lige?!chupachups je napisao/la:Vlado je bara, bara s Muharemovicem.salmy je napisao/la:Hajde manijaci poderite danas vezire i ujedno pomozite Rodjenim, nema kalkulacija i zezancija.![]()
![]()
![]()
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
-
rodom s Mejtaša
- Kontakt:
Što se rezultata tiče pojma nemam. Kakvi smo i kako igramo i remi je uspjeh.
Znam jedino da će biti offside-a i kartona. Ne znam da li je uopšte pametno Đelmića stavljati u ekipu. Ionako nemamo bekova za derbi još ako i bez njega ostanemo moglo bi biti svašta.
Znam jedino da će biti offside-a i kartona. Ne znam da li je uopšte pametno Đelmića stavljati u ekipu. Ionako nemamo bekova za derbi još ako i bez njega ostanemo moglo bi biti svašta.
-
teteac8684
- Kontakt:
Da, a drugi su Real, Barca, Bajern...Sve u pet deka...BatistutA19 je napisao/la:Danas ce vam Vlado pokazat koliko je dobar il los trener.Al realno sA ovom ekipkom niste za vrh .Nmhe se prodat sve dobro uzet milion i nikog dovest ..
Ima li stream neki za tekmu ??
Za 352 trebaš imati igrače uz aut liniju koji igraju u oba smjera, sa Đelmićem tu Travnik bi nas rastavio na proste faktore.
Nemamo mi igrače da igramo tako uopće, a kamoli danas bez Memije.
Nemamo mi igrače da igramo tako uopće, a kamoli danas bez Memije.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Antolović, Kosorić, Blagojević, Bogdanović, Mladenović, Hadžiahmetović, Đelmić, E. Sadiković, D. Sadiković, Tiago, Kokot. Na klupi su ostali: Kjosevski, Uzelac, Hasanović, Diatta, Stokić, Livaja, Beganović.
Ko ide onda na desnog beka,Enis jel? 
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Vjerovatno
Pa ne vidim ko bi drugi mogaoRios je napisao/la:Ko ide onda na desnog beka,Enis jel?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
nista, ponovice se izgleda tekma sa mladost dk 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Nemoj prijatelju tako ti boga treba mi ta dvica uz Sarajvofedeltafrotta je napisao/la:nista, ponovice se izgleda tekma sa mladost dk
btw jel ima neki link Zelje ?
-
EdisMulalic
- Kontakt:
Lave moj pljuni tri puta nakon te recenicefedeltafrotta je napisao/la:nista, ponovice se izgleda tekma sa mladost dk
-
EdisMulalic
- Kontakt:
Imam za tebe jednu dobru i jednu losu vijestbojler je napisao/la:Nemoj prijatelju tako ti boga treba mi ta dvica uz Sarajvofedeltafrotta je napisao/la:nista, ponovice se izgleda tekma sa mladost dk
btw jel ima neki link Zelje ?
-
chupachups
- Kontakt:
Uzasan sastav. Kakvog levata stavise na klupu zajedno s Edisom 
Trenutno korisnika/ca: Arma00, Kajkutenjoyer, mavi, Orvel i 48 gostiju.