A inace arsenal je sinonim ljepote i kvaliteta fudbalaRosicky je napisao/la:Ja i drug upalili Milan iz dosade..cijepamo se od smijeha 45 minuta hahahah de jong **** kralj ja msm da ne zna sta radi on na terenu nije ni njemu jasno
Zapata je bog situacije hahah
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- suptilnirocker21
- Kontakt:
Re: AC Milan
https://apex.oracle.com/pls/apex/f?p=94720:1:::NO:::
https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0
https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0
Ma bjezi ba, ni ne gleda mi se ovo vise. Ovo je... ne znam ni ja sam, ne mozes nista pametno prokomentarisati za utakmicu gdje ni jedan aspekt igre ne valja i ne fercera.
I ovaj sudac yebo mu ja mater, 68 faulova je svirao, pa de bolan pusti igru yebem ti pleme
nek' je izvadio de jonga, tip je igrac manje i sto se mene tice, ne mora ga vise nikad ni uvodit do kraja sezone,
markizio, yebo te onaj ko te doveo da te yebo
k'o da si zrak kupio, nikakve razlike.
zapata
vadi i balu i adriana, nikakve koristi od njih
romagnoli jeste ispao glup, al' tip uz dva prekrsaja dobi crveni, ma daaj ba
i ne znam ni ja koji klinac je ista mjenjao, kakvo bolan odmaranje bacce i kucke, vracaj ih odmah.
tacno sam znao da ce ovako biti i da ce genoa ovako odigrati
I ovaj sudac yebo mu ja mater, 68 faulova je svirao, pa de bolan pusti igru yebem ti pleme
nek' je izvadio de jonga, tip je igrac manje i sto se mene tice, ne mora ga vise nikad ni uvodit do kraja sezone,
markizio, yebo te onaj ko te doveo da te yebo
zapata
vadi i balu i adriana, nikakve koristi od njih
romagnoli jeste ispao glup, al' tip uz dva prekrsaja dobi crveni, ma daaj ba
i ne znam ni ja koji klinac je ista mjenjao, kakvo bolan odmaranje bacce i kucke, vracaj ih odmah.
tacno sam znao da ce ovako biti i da ce genoa ovako odigrati
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Bez obzira koliko je De Jong loš mislim da je opet Miha pogriješio sa izmjenom. U situaciji kad imamo igrača manje treba nam takav igrač kao osigurač ispred odbrane. Trebao je vaditi Bertolacija, De Jonga staviti u sredinu a Monta prebaciti desno.
Il Club più titolato al mondo!
Što se tiče sudjenja čim sam vidio ko je glavni sudija znao sam da nam se ne piše dobro. Nasi za svaki prekršaj dobiju žuti a njihovi ništa.
Evo još jedne potvrde. Zar ovaj faul Dzeme nije za kartona
Evo još jedne potvrde. Zar ovaj faul Dzeme nije za kartona
-
celikmilan
- Kontakt:
Niti jedan od 3 žuta nije bilo za karton. A kad je već postavio takav kriterij to onda treba biti za obe ekipe. Tri puta poslije sviranja igrači Genoe napucavaju loptu i to dva puta u gol a niko ne dobija karton. Par faula sa leđa niko ne dobija karton. Tip udara namjerno Romagnolia u lice nema kartona a on pravi dva lagana faula i dobija dva žuta. Sudija yebem ti čitavu užu i širu familiju.
A Mihajlović nije trebao mijenjati tu sredinu koja je počela na nešto ličiti. Ovaj Bertolacci je totalno nekoristan igrač. Ako je već htio da odmori Hondu nakon onih fenomenalnih igara onda je trebao Suso zaigrati.
A Mihajlović nije trebao mijenjati tu sredinu koja je počela na nešto ličiti. Ovaj Bertolacci je totalno nekoristan igrač. Ako je već htio da odmori Hondu nakon onih fenomenalnih igara onda je trebao Suso zaigrati.
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Dobro nas napuni zutim. Genoa ovako agresivna s ovoliko faula ni jedan nije dobila. Dijete ti jbm lopovsko
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Majmun koji je vec zasluzio 3 z.k dobiva prvi tek u 58 min
Drugi žuti za Romanjolija ja po meni opravdan al prvi nije. Oni su trebali dobit minimalno 4-5
- _forzamilan_
- Kontakt:
Pa J*** ti mater lopovsku ovo je za crveni majku ti
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
ovog markizia treba ubit i zakopat da ga niko ne nadje
pu yebem ti mater telecu beskorisnu
pu yebem ti mater telecu beskorisnu
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- muha milanez
- Kontakt:
De Sciglio kapiten

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
ma sto je najgore, nemas koga ni staviti za kapitena osim silje, eto dokle smo dosli
znaci, tip NE SMIJE izvaditi 20 million dollar boy jer je placen YEBENIH DVADESET MILIONA, a vadi Monta koji jedini moze dobiti prolaznu ocjenu od veznjaka
i de vadi vise ovog balotellija hljeba ti onog
znaci, tip NE SMIJE izvaditi 20 million dollar boy jer je placen YEBENIH DVADESET MILIONA, a vadi Monta koji jedini moze dobiti prolaznu ocjenu od veznjaka
i de vadi vise ovog balotellija hljeba ti onog
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Rope ja mislim da ti sanjas tog 20 mil dollars baby. Pa Montolivo više nije mogao hodati.
pa covjek mi toliko iscupa zivce da to nije normalno
ma ne cupa mi ih ni on koliko one kretencine koje se ga platile 20 miliona, prosjelo im dabogda
bolje da su ih niz rijeku bacili nego sto su ovo tele doveli, manje bi mi zao bilo... ovako ces ga morati trpiti i ovu i ovu narednu sezonu jer MORA igrati po naredjenju, nece ti oni ni za zivu glavu priznati da su promasili sa transferom.
ma ne cupa mi ih ni on koliko one kretencine koje se ga platile 20 miliona, prosjelo im dabogda
bolje da su ih niz rijeku bacili nego sto su ovo tele doveli, manje bi mi zao bilo... ovako ces ga morati trpiti i ovu i ovu narednu sezonu jer MORA igrati po naredjenju, nece ti oni ni za zivu glavu priznati da su promasili sa transferom.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- NeverGiveUp
- Kontakt:
E bas si kucka. Stream off.
-
celikmilan
- Kontakt:
Eto vam Kucka. Dabogda umro tu pred mojim očima.
Ovaj De Sciglio samo faul zna napraviti pa grob te neyebo Mesbah i Constant su za ovog Roberto Carlos.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Genoa je užasno loša ekipa,ali onaj katastrofalan uvod u utakmicu na kraju je presudio.Ekipa im je živi odron,daj Bože da ne ispadnu iz lige ove godine.Ali eto i oni mogu pobjediti Milan.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.