AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Omerbavarac
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la Omerbavarac » 27 sep 2015, 00:57

Dobra Roma, na Pjanicev pogon. :bih:

Odbrana je kriticna iako sam mislio da su se tu malo popravili.
Kvalitetan stoper se mora naci jer od Benatije nisu uspjeli naci kvalitetnog branica a znamo koliko je Marokanac bio vazan.

Napad je napokon proradio mada Carpi i nije neko mjerilo.

Dzeko ce doci na svoje samo polako. ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 27 sep 2015, 01:13

Kostas Manolas je izuzetno kvalitetan stiper kao i Rudiger kao i DDR problem je vezni red i desni bek. Vezni red sa Keitom i umrlim Naingolanom, koji je strasan igrac al koji je vec na pocetku potrosen ko kondom i normalno ke da igra lose. Maicon koji je sa ozboljnim fudbalom zavrsio akada je otiso iz aintera, koji ne igra defanzivno a bek je, i ispasta cijela ekipa zbog toga. To je problem. Kada igra Flo Pjanic DDR i Naingolan onda nema problema u odbrani.
Danas je bilo dosta slobode u napadu i raznovrsnih akcija, Pjanic ke dosta blizi golu bio i samim tim opasniji.
Opet imamo problema sa povredama i izgleda da cemo proziv Batea biti sa tri brza krila bez prave 9, vidket cemo na sta ce to izac.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 27 sep 2015, 01:53

Ne bi me cudilo da sad DDR vise igra na poziciji stopera a na njegovo mjesto ovaj Vanqer ili kako se vec zove jer ako se pokaze dat ce mu Garsija sansu jer moze ko od sale zamjeniti Keitu koji dobro dodje samo protiv slabijih ekipa.Kad dodje ekipa koja igra brzi fudbal njega nema nigdje jer yebiga godine nisu na njegovoj strani i nema vise tu brzinu.U januaru obavezno po novog stopera i po napadaca jer tesko ce Ponce dobijati sansu pored Dzeke a ako ne bude islo Dzeku treba nam prava zamjena a i sirina ako zelimo taj dugo ocekivani skudeto a ove sezone nam je idealna prilika za to ako opet sami ko po obicaju nesto ne useremo.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 27 sep 2015, 02:40

Ma treba Edera zaganjat, i veznog nekog, Strotman bi do Januara trebo biti spreman, tako da Eder i Benatija i mozda neki veznjak.
Vec sada imamo dosta povriedjenih Scesni, Rudiger, Castan, Strotaman, Keita, Dzeko...
Nimalo prijatna situacija.
Protiv Batea bi probao sam 3 brza igraca u brhu napada
MDS
FLO- Manolas- DDR- Dinge
Vanquver( kako li vec)
Pjanic Radja
Sallah Gervinjo Iturbe
Bodovi protiv batea ne bi smejli docu u pitanje, u drugom pol ubaciti Ucana, Poneca i Castana

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 27 sep 2015, 08:58

slika

38 godina :salut:

o utakmici sinoc ne stigoh nista napisati jer nisam gledao kod kuce, ali otprilike ste se dotakli svega. nadam se samo da povrede nisu ozbiljnije prirode jer trebaju nam i keita i totti i dzeko pogotovo.
macahz je napisao/la:Vanquver( kako li vec)
:urnebes:

dobar je bio sinoc. najvise mi se svidjelo to sto mu je svaki pas isao naprijed. dakle, nije bilo peglanja lopte, vracanja nazad ili bespotrebnih lateralnih pasova nego je svaki slao naprijed ili je sam vukao loptu prema golu. naravno, ne treba suditi o igracu na osnovu utakmice protiv carpija kod kuce, ali definitivno mi se svidjelo ono sto sam vidio.

sto se tice primljenog gola u pravu si da ono sinoc nije bilo do odbrane koliko je bilo do veznog reda, konkretnije pjanica koji je zaspao i pustio igraca carpija da neometan prodje i centrira grande borriellu.

asr_pd
Kontakt:

Post Postao/la asr_pd » 27 sep 2015, 09:34

[quote="Evil Genius II"]slika

Danas je Totti napunio 39 godina, jesi to podsvjesno pokušao da ga podmladis? :D

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 27 sep 2015, 09:39

hahah vidi fakat, greska u kucanju :oops:

39 :salut:

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 27 sep 2015, 12:21

Sad treba BATEa sredit, 0-1 dosta. Valjda bude Vojcek branio, kornjaca svaku tekmu bar jedan glup gol dobije.
embrace the chaos

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 27 sep 2015, 14:11

dzeko 3 do 4 sedmice pauze, totti mjesec, keita dvije sedmice :thumbdown:

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 27 sep 2015, 15:02

Pozz momci

Kakvi su komentari na Woju ?

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 27 sep 2015, 15:07

Rosicky je napisao/la:Pozz momci

odzdrav i dobro dosao u nas cosak foruma :D
a sta da ti kazem, svi oplakujemo njegovu povredu i prizeljkujemo sto raniji povratak. golman je kakvog dugo nismo imali :thumbup:

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 27 sep 2015, 15:10

Rosicky je napisao/la:Pozz momci

Ma strasan golman, samo da ostane ovakav. Spominju se neki njegovi kiksevi, valjda to ne bude radio kod nas. Vrv pretjerujem :rol: , al meni je djelovao ko Neuer dosad.
embrace the chaos

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 27 sep 2015, 15:11

Hvala ^^
Vidio sam da je povreda u pitanju ali poznavajući njega on se uvijek vrati prije vremena :D

Ma Woja je zvijer..meni pravo gotivan golman iako zna imat kikseva ali u zadnje 2 godine ih je sveo na minimum..dok jos mentalno zrije jer je relativno mlad golman ali vec dugo na velikoj sceni..refleksi su mu perverzija :D
Nadam se da ce nastaviti dobro braniti da sve tri strane budu zadovoljne.Sve najbolje u borbi za scudetto!

Edit:Ti kiksevi su bili prvi njegovi sezona..u zadnje dvije godine pamtim 3 ili 4 kiksa sta i nije puno..

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 27 sep 2015, 15:14

Grazie :thumbup:
embrace the chaos

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 27 sep 2015, 17:00

Denno je napisao/la:Vrv pretjerujem :rol: , al meni je djelovao ko Neuer dosad.
malo :D

slika

dobili smo odlicnog lijevog beka :bow:

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 27 sep 2015, 18:22

Ybg al fakat sam impresioniran :tokralju: , samo ovako da nastavi.
Digne mi je pristojan bek, samo malo snage i brzine mu ne bi skodilo.
embrace the chaos

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 27 sep 2015, 21:00

Forza Fiorentinaaa :opaopa:

Dobije li Fiora eto nas na -4
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 28 sep 2015, 07:55

kako ce nam samo naumpasti kiksevi protiv verone, sassuola i sampdorije pred kraj sezone kada budemo kaskali za liderom nekih par bodova :evil:
no, poraz intera je svakako dobra stvar i tabela izgleda puno bolje u odnosu na proslo kolo.

@denno - eto vidis tebi je digne pristojan, a ja sam recimo odusevljen. konacno imamo lijevog beka koji je podjednako dobar u oba pravca i ako me sjecanje ne vara on jos nije napravio neku gresku koja nas je skupo kostala osim gola protiv barcelone, ali to je bila cudna situacija kada je pao. sve ostalo je odradio maksimalno odgovorno i u poredjenju s recimo torosidisom, holebasom, coleom, ranije dodom, jose angelom i slicnima mali je upgrade samo takav. najbolja stvar od toga su njegove godine sto znaci da je njegova pozicija rijesena i zacementirana barem par sezona tj sve dok se sabatini ne odluci na prodaju. naravno, pod uslovom da otkupimo njegov ugovor na ljeto, a kako igra ne vidim nikako scenarij po kojem to necemo uraditi.

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 28 sep 2015, 13:27

Dinge je pravi igrac, samo steta sto za njega nemamo zamjenu i ako se povrijedi bit ce problema.
Ne znam sta ceno za Dzeku, ko ce igrati u spicu, ne vjerujm.da ce Ponce poceti u LP, Naingolan mi mirise na povredu nastavil se ovako forsirat, a ko ce ga onda zamjeniti. Kratka nam je klupa, jbg, treba to u januaru popuniti.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 28 sep 2015, 15:25

torosidis je igrao samo zato jer mali emerson nije bio 100% spreman, a inace bi on trebao biti zamjena za dignea, maicon za florenzija, a toro je univerzalac koji ulijece po potrebi na obje strane tako da se za bekove pretjerano i ne brinem. naravno, idealno bi bilo da imamo jos jednog dignea umjesto dignea i mladjeg maicona kao zamjenu za florenzija, ali trebamo biti zadovoljni i ovim sto imamo jer znali smo bivati u daleko gorim situacijama :thumbup: sto se tice veznog reda to je vec druga prica i tu nam treba svjeza krv jer na ucana se ne racuna tako da mi imamo samo pjanica, radju, keitu, pobjednika i de rossija koji ce izgleda biti prebacivan iz veze u odbranu i obratno. godio bi tu jedan trkac u januaru definitivno, a u napadu i ne bas. imamo iturbea i gervinha koji su i do sad kod garcie igrali centralnog od tri napadaca, a ponce mozda moze ugrabiti neke minute ulazeci s klupe. ionako mu je dat prostor i mjesto u rosteru da bude taj treci spic, doveden je iz argentine ranije nego je bilo planirano pa evo prilike da vidimo o kakvom se igracu zapravo radi.
Roma squad to face Bate Borisov: Digne, Nainggolan, Castan, Iturbe, Salah, Maicon, Pjanic, De Rossi, Vainqueur, Florenzi, Szczesny, De Sanctis, Gervinho, Torosidis, Manolas, Ucan.
sa samo 16 igraca, bez omladinaca, nedovoljno spremnih falquea, rudigera i povrijedjenih ko zna kako li ce to izgledati :hmmmmm: jedno je sigurno - u dvomecu sa bjelorusima moramo uzeti 6 bodova.

slika

treca garnitura dresova

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.