BiH - Wales / Kipar - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: BiH - Wales / Kipar - BiH
Neki ocito ne znaju koliko Edin znaci ovoj reprezentaciji. Golovi nisu ni 50% onoga sto on daje ovoj reprezentaciji. A to ce se pokazati u utakmici protiv Walesa, sve ce da se vidi.
Sumnjam da ce Mesa poceti sa 2 napadaca protiv Welsa, ali tesko da Vedo sam nesto moze uraditi. Hodzic ce sigurno imati znacajnu ulogu u ovoj utakmici, a i protiv Kipra, gdje bi cak mogao i startati.
Apsolutno isti omjer je njihovih igara u klubovima i u reprezentaciji, ja sam zadovoljan sa obojicom ali ono najbolje jos nismo vidjeli.FliX je napisao/la:Nikad. Pjanic je **** u reprezentaciji. Igrac od kojeg se uvijek mnogo ocekuje a uvijek jedan od najlosijih. Je80 sam mu sve redom kad je fulo penal protiv Kipra.Momciluk je napisao/la: Nemoj mi tih forumskih igrica i izvrtanja rijeci, to da je Vedo kloc ne zasluzuje komentar uopste.
Samo mi cudno da si toliko glasan na te uvrede, a kad ti jaran vrijedja Miralema ne cujes se.. a to su dva igraca koja su podjednako dala ovoj reprezentaciji.
Nismo nikad u reprezentaciji vidjeli Vedine partije iz Hoffenheima u onoj polusezoni, zasto? odgovor je isti kao i za Pjanica, treba mu odgovarajuci tim da bi ono najbolje pokazao.
This time next year we'll be millionaires.
Pjanicevo mozda dolazi i to se svi nadamo, ali Ibis je svoje dao. Mozda svak ima svoje al on je meni kralj.
Ako Dzeko ne bude igro zbog povrede Ibis nam je najiskusniji napadac kojeg trenutno imamo i najstrijelac repke. Mada bi ja sa Velsom kreno sa dva napadaca, Vedo + neko
Ako Dzeko ne bude igro zbog povrede Ibis nam je najiskusniji napadac kojeg trenutno imamo i najstrijelac repke. Mada bi ja sa Velsom kreno sa dva napadaca, Vedo + neko
Zasto? Zar si mogao vidjeti ovaj dvojac na dijelu?SlevinKelevra je napisao/la:Gledas li ti utakmice reprezentacije BiH?dubrovnik je napisao/la: Ali njih dvojica mogu biti ubojitiji od Dzeka.
- DragonGirl
- Kontakt:
Ja govorim o tome da je početi utakmicu s njim, što znači veći dio susreta ili čitav igrati s njim kao debitantom u ovakvoj situaciji neozbiljno. Nama šanse jesu svedene na minimum, ali još uvijek ih imamo i zato treba obratiti pažnju na apsolutno sve. Taman da je po svim parametrima ispred Vedada, kako ti tvrdiš, što je meni opet smiješno tvrditi na osnovu nekoliko utakmica i za nekoga ko tek treba da gradi svoju karijeru, ko meni može garantovati da se on od silne treme, straha neće pogubiti i donijeti nam više štete nego koristi. Psiha nije šala. Nije to izaći na termin i igrati, to je odlučivati o plasmanu svoje domovine na EP u debitantskom nastuptuzlak1987 je napisao/la:Generalno hajmo reci da Ibisevic pocne i utakmica krene na drugu stranu opet ce tu morati bizi treci napadac. Znaci morali bi napasti i uvesti napadaca..DragonGirl je napisao/la:Pa ključno je to da mu se trebala pružiti šansa i ranije i ja sam to govorila više puta, ali mu se nije pružila i sad bi odjednom trebala da mu se pruži u ključnoj utakmici kvalifikacija i da se svi uzdamo u njega. Ne ide to tako. Greška postoji ali ne može se ispravljati u najkritičnijem mogućem trenutku, to je smiješno.
Meni to jednostavno nije jasno, nikako da infiltriramo nove momke u reprezentaciju na poziciji napadaca vec duzi period
Zaboravljate svi na Seferovica. 
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
ma treba od početka dat šansu hodžiću iz dinama, malom hadžiahmetoviću i još ponekom mladom igraču... **** ba sušićae, medunjanine i ostale odrone koji su imali bezbroj prilika u reprezentaci a jedino su nešto malo pokazali kad smo pobjeđivali po 5:0...gurni djecu koja imaju pontencijala jer i onako nemaš šta izgubit. e sad je do Meše imal muda da to uradi (i ako on uopšte sastavlja tim), jer ako izgubi popušio je poso al ako dobije svi su dobili... i on al i reprezentacija i igrači. Al nema od tog ništa...
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Nastavljaju nas pratiti pehovi u ovim kvalifikacijama...
Ali dobro. Oni bez Balea, mi bez Dzeke i Besica,... momacki zapeti pa ko pobjedi.
Sreca pa Ibisevic polako ulazi u formu, on je vec zabijao velsanima kada smo ih dobili u prijateljskoj utakmici.
Ali dobro. Oni bez Balea, mi bez Dzeke i Besica,... momacki zapeti pa ko pobjedi.
Sreca pa Ibisevic polako ulazi u formu, on je vec zabijao velsanima kada smo ih dobili u prijateljskoj utakmici.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ne mozes vjerovati sta se moze procitati. Zar neko stvarno misli da cemo lako nadomjestiti najboljeg strijelca u historiji reprezentacije i njenog najboljeg igraca?!Goalgetter je napisao/la:Neki ocito ne znaju koliko Edin znaci ovoj reprezentaciji. Golovi nisu ni 50% onoga sto on daje ovoj reprezentaciji. A to ce se pokazati u utakmici protiv Walesa, sve ce da se vidi.
Mi smo bez Džeke goli prosjek, ne želim da potcjenjujem učinak i značaj ostalih naših igrača ali Edin Džeko je alfa i omega ove reprezentacije.
I pri tome ne mislim isključivo na broj golova koje je postigao,taj čovjek konstantno na sebi ima najmanje dvojicu protivničkih igrača i onda ti je jasno koliko su ostali naši ofanzivni igrači rasterećeniji u jednoj takvoj situaciji.
Uzmimo u obzir utakmice sa Izraelom u Zenici gdje je Edin zaslužan za sva tri gola i onu u gostima gdje smo mi bili ispodprosjecna reprezentaciji i sve jasno.
Ukoliko ga ne bude protiv Velsa ne gine nam poraz.
I pri tome ne mislim isključivo na broj golova koje je postigao,taj čovjek konstantno na sebi ima najmanje dvojicu protivničkih igrača i onda ti je jasno koliko su ostali naši ofanzivni igrači rasterećeniji u jednoj takvoj situaciji.
Uzmimo u obzir utakmice sa Izraelom u Zenici gdje je Edin zaslužan za sva tri gola i onu u gostima gdje smo mi bili ispodprosjecna reprezentaciji i sve jasno.
Ukoliko ga ne bude protiv Velsa ne gine nam poraz.
#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
--------Beg
-Mujdza-Spahic-Sunjic-Kolasinac
-----Hadzic
Visca---Pjanic---Lulic
---Vedo-Ara
Nadam se ovoj postavi, s tim da nisam ni ja da Hazidc igra ali sam ubijedjen sa ce biti starter nazalost.
-----Hadzic
Visca---Pjanic---Lulic
---Vedo-Ara
Nadam se ovoj postavi, s tim da nisam ni ja da Hazidc igra ali sam ubijedjen sa ce biti starter nazalost.
Nad tobom sunce najljepše sja
Ja bih Zukanovica umjesto Kolasinca, i Kolasinca umjesto Hadzica.pinoglavi je napisao/la:--------Beg
-----Hadzic
Visca---Pjanic---Lulic
---Vedo-Ara
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I ja bi volio sa se iskombinuje da igraju i Zukanovic i Kolasinac ali stvarno je tesko to ocekivati.Pirke je napisao/la:Ja bih Zukanovica umjesto Kolasinca, i Kolasinca umjesto Hadzica.pinoglavi je napisao/la:--------Beg
-----Hadzic
Visca---Pjanic---Lulic
---Vedo-Ara
Nad tobom sunce najljepše sja
---------------------Beg-----------------------
------------Sunjic-------Spahic--------------
Mujdza----------------------------Kolasinac
-------------------------Zukan----------------
-------------Miske-----------------------------
Visca------------------------------------Lulic
-----------------------------Ara---------------
-----------------Vedo-------------------------
Nema nam druge ako se Miske odazove !!!
Sa Velsanima ce biti na misice, ne znaju oni igrati, oni samo trce !!!
Bude li nam sredina Pjanic-Hadzic jadna nam je majka, inace ako bude Pjanic poceo mozemo mi zaboraviti Baraz 100% !!!
-------------Miske-----------------------------
Bude li nam sredina Pjanic-Hadzic jadna nam je majka, inace ako bude Pjanic poceo mozemo mi zaboraviti Baraz 100% !!!
Zadnja izmjena: Husika, dana/u 27 sep 2015, 17:36, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
- Gabon
- Kontakt:
Husika je napisao/la:---------------------Beg-----------------------
-------------Miske--------------------------
Gusak nije strucnjak
Pjanic van ha
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
- Goalgetter
- Kontakt:
Jesi siguran da ce biti bez Bale-acalcio je napisao/la:Nastavljaju nas pratiti pehovi u ovim kvalifikacijama...
Hebo te on sta ga citiras, taman sam odmorio mozak od njeg koji dan..Gabon je napisao/la:Husika je napisao/la:---------------------Beg-----------------------
-------------Miske--------------------------
Bude li nam sredina Pjanic-Hadzic jadna nam je majka, inace ako bude Pjanic poceo mozemo mi zaboraviti Baraz 100% !!!![]()
![]()
Gusak nije strucnjakvide Misketa kraj Zuke..a da on sam nosi sredinu kraj 5 vezni igraca Velsa a sa bokova Visca i Lulic da kao pomazu odbrani vise nego napadu tako naravno da bi Hodzic imao mjesta u napadu kraj Ibisevica
![]()
Pjanic van ha
Al ova postava
This time next year we'll be millionaires.
Madrilu, Zukan je igrao DM-a a inace u rotaciji su Bekovi-DM-ovi kada zafali igraca na nekima od tih pozicija...
Svaka kombinacija u koj bude baletan-martinel-a na sredini, ma caooo baraz...
Samo se nadati da ce se Miske odazvati...
Svaka kombinacija u koj bude baletan-martinel-a na sredini, ma caooo baraz...
Samo se nadati da ce se Miske odazvati...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Trenutno korisnika/ca: AnelMid, Burberry46, Google Adsense [Bot], IgmanskiVukovi, kraljlavova, rishovski, zikerrz21 i 84 gosta.