FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- kupus army
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hebibovic 2-0
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
zato smo mi onoliko kukali prije evrope jer smo znali koliko Delac znaci za ovu ekipuFanVitez je napisao/la:Delac je top golman... obranio je par **** suteva...da vam je panj ostrakovic na golu,vjerujem da bi dosad izjednacili
Pyro is not a crime !
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Idemoooooo karaj male plavee
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
To ti je nogomet.
Vitez bolji, a Sarajevo zabija.
Al ima još 50min do kraja ajd
Vitez bolji, a Sarajevo zabija.
Al ima još 50min do kraja ajd
-
BordoArmy88
- Kontakt:
IGRAJ BORDOBIJELI!!!

40′ Basara je šutirao glavom sa samo nekoliko metara, a Delač još jednom fantastično brani. Vitez je možda i najbolja ekipa koja je gostovala na Koševu u posljednjih godinu dana.
MATEJ DELAČ INSTITUCIJA!!!

40′ Basara je šutirao glavom sa samo nekoliko metara, a Delač još jednom fantastično brani. Vitez je možda i najbolja ekipa koja je gostovala na Koševu u posljednjih godinu dana.
MATEJ DELAČ INSTITUCIJA!!!
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 27 sep 2015, 16:15, ukupno mijenjano 1 put.
**** te dan, te **** pa sta mu je.... frajer brani nemoguce... nadigrali vas za sada,a gubimo

TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Iskreno, ja sam se pribojavao ove utakmice i to izgleda sa razlogom jer je Vitez imao vise prilika.
Ali i to treba da nas raduje, iako ne igramo najbolji nogomet opet imamo finu prednost
Ali i to treba da nas raduje, iako ne igramo najbolji nogomet opet imamo finu prednost
ZZ
Hebibovic ne mogu da vjerujem
Svaka cast

Svaka cast
-
BordoArmy88
- Kontakt:
FanVitez je napisao/la:**** te dan, te **** pa sta mu je.... frajer brani nemoguce... nadigrali vas za sada,a gubimo![]()

drago mi je da je konacno neka ekipa iz ovog donjeg dijela tabele dosla na Kosevo da se nadigrava, istina je da vodimo 2-0 ali je itekako moglo biti i drugacije, jednostavno uvijek sam postovao ovakve ekipe pa i kad prime 5 golova nebitno, dosli su da se nadigravaju, pruze dobru partiju jbg ne bude ni srece sta je tu je ali tako treba igrati
@ajax Hebiba treba sad gurati na krilo, dati mu sansu jer ako pokaze i pola od onog sto je u Velezu moze nam valjati na toj poziciji, ne mora u prvih 11 ali moze biti dobar backup, bas kao sto je slucaj i sa Duljom bio za vrijeme Kodre,s klupe ulazio i pravio haos
@ajax Hebiba treba sad gurati na krilo, dati mu sansu jer ako pokaze i pola od onog sto je u Velezu moze nam valjati na toj poziciji, ne mora u prvih 11 ali moze biti dobar backup, bas kao sto je slucaj i sa Duljom bio za vrijeme Kodre,s klupe ulazio i pravio haos
Pyro is not a crime !
Dobar ovaj Kouadio treba ga vratiti najkasnije na kraju sezone. Neka on jos skuplja iskustvo tamoElCartel11 je napisao/la:Kouadio majstorski ubacio s desne strane a Sivsic pogodio za 2:0 za Travnik. Neki kazu Kouadio samo protiv slabih ekipa dobro igra, a evo ga protiv prvog kandidata za titulu probija desnu stranu izgleda
Ovo je tacno.FanVitez je napisao/la:Delac je top golman... obranio je par **** suteva...da vam je panj ostrakovic na golu,vjerujem da bi dosad izjednacili
Igramo dosta povucenije nije to igra kao prije tika-taka, i konstantni napadi.Nemojte se zacuditi da ovde na pukne petarda Vitezu. 
Slazem se. To i ja cijelo vrijeme govorim da je dobar na krilu samo ne da beka igra.THEC je napisao/la:@ajax Hebiba treba sad gurati na krilo, dati mu sansu jer ako pokaze i pola od onog sto je u Velezu moze nam valjati na toj poziciji, ne mora u prvih 11 ali moze biti dobar backup, bas kao sto je slucaj i sa Duljom bio za vrijeme Kodre,s klupe ulazio i pravio haos
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 27 sep 2015, 16:25, ukupno mijenjano 1 put.
ma bitno je dobiti danas kako bilo, vrijeme i uslovi su realno kriminalni i samo da se ne desi kakva povreda, da privedemo ovu tekmu bez problema do kraja i onda se spremati za derbi 
Pyro is not a crime !
Nije bas dobro kad ti sranje ekipa stvori 3-4sto posto sanse.
Uzeir i sebilj strijelci. Privest ovo kraju bez primljenog gola bi bilo dobro da DELAC dobije jos vise pouzdanja
Uzeir i sebilj strijelci. Privest ovo kraju bez primljenog gola bi bilo dobro da DELAC dobije jos vise pouzdanja
ima li gdje link?
- hordasDoboj
- Kontakt:
Koliko ima otprilike navijaca ? 
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
78hordasDoboj je napisao/la:Koliko ima otprilike navijaca ?
cuje Dzemo usao, e ovo ti nije trebalo bajo moj
Pyro is not a crime !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.