kenan_tm87 je napisao/la:Ebga, sad moramo pobijediti na derbiju. Drzati makar -6 do sljedece polusezone i dovesti 3,4 nova dobra igraca.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
kenan_tm87 je napisao/la:Ebga, sad moramo pobijediti na derbiju. Drzati makar -6 do sljedece polusezone i dovesti 3,4 nova dobra igraca.
Mislim da ti je zabranjeno ovdje da pises?PeppermintSA je napisao/la:kenan_tm87 je napisao/la:Ebga, sad moramo pobijediti na derbiju. Drzati makar -6 do sljedece polusezone i dovesti 3,4 nova dobra igraca.
Aldine stvarno ne znam kakav moras biti pacenik da pises i pratis temu ljutog rivala i pravis se da navijas za isti?chupachups je napisao/la:kenan_tm87 je napisao/la:Ebga, sad moramo pobijediti na derbiju. Drzati makar -6 do sljedece polusezone i dovesti 3,4 nova dobra igraca.![]()
+1SlevinKelevra je napisao/la:Nek smo mi Odu otjerali... Tu je bio problem.
To sto mu se desilo nakon prodaje kljucnih igraca nije njegova greska.bhsport je napisao/la:Kakve razlike, Odu je Radnik rasturio na sred Grbavice, a Doboj Kakanj dokrajčio. Oda je sa Harisom odgovoran za ovaj skup antitalenata jer ih je sve on doveo na čelu sa Kokotom. Lako je bilo sa Kvesom i Rikijem derati...SamoZeljo je napisao/la:Ma vala ima razlike. Sa Odom nas je stativa dijelila da izbacimo Standard... Covjek od govana pitu pravio i otjerase ga.
Po drugi put NEPRAVEDNO otjeran!
Prvi put nakon tjeranja je došao trener sa kojim smo nakon 12 kola imali 11 0 1 i koji je pripremio ekipu koja je zadnji put slavila na Hadisonu.
Oda je nekompletan trener.
Koliko god su krivi njih 2-ica, krivi su i ovi sto su ih doveli i dopustili da tako rade...bagrcavi je napisao/la:Moj Odovicu sta ti i nesposobni Haris uradiste od Zelje sa vasim pickastim stavom u vezi pojacanja. Fuj!
Sent from my iPhone using Tapatalk
bagrcavi je napisao/la:Moj Odovicu sta ti i nesposobni Haris uradiste od Zelje sa vasim pickastim stavom u vezi pojacanja. Fuj!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Lekqqq1921, Mamba21, Strumfinho i 54 gosta.