MoRe li ljudino koji post bez Karadzica, Seselja i ratnih zlocinaca?pile87 je napisao/la:U maniru svoga mentora dr Dabica. Dogovori se sam sa sobom jel imamo ili nemamo pare.Zip je napisao/la:Jel istina da je kupljena utakmica protiv Olimpika i Travnika?
Pitam samo jer mi je licno rekao jedan gospodin koji je vrlo blizak klubu.
FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ahahahhahahahaahahahahahahahjoker90 je napisao/la:MoRe li ljudino koji post bez Karadzica, Seselja i ratnih zlocinaca?pile87 je napisao/la:U maniru svoga mentora dr Dabica. Dogovori se sam sa sobom jel imamo ili nemamo pare.Zip je napisao/la:Jel istina da je kupljena utakmica protiv Olimpika i Travnika?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Je kupljeno je 100%, prvo nemamo feninga pa onda kupujemo utakmice i nakon dogovora prvo se njemu ide javit.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Koji si ti pacijent, to nije istina.pile87 je napisao/la:U maniru svoga mentora dr Dabica. Dogovori se sam sa sobom jel imamo ili nemamo pare.Zip je napisao/la:Jel istina da je kupljena utakmica protiv Olimpika i Travnika?
Pa jel se ti stidis bgti? Jel te stid ovo napisati?
Cim nemas pametniji odg, bolje suti..
Nebi me ni cudilo da je kupljena...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jos samo da nam kazes ako dodje do belaja na ovoj temi da to vodi premijer ligu u propast a navijace Zelje u nestanak.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Osim Olimpika i Travnika, kupljena je i ona sa Pitarima. 100% provjeren info, lično od rukovodstva Kluba.Zip je napisao/la:Jel istina da je kupljena utakmica protiv Olimpika i Travnika?
Haha, kakve ti gluposti pricaspile87 je napisao/la:Jos samo da nam kazes ako dodje do belaja na ovoj temi da to vodi premijer ligu u propast a navijace Zelje u nestanak.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kakav si ti bolesnik pa to nije normalno.Znas li za bilo kakvu zajebanciju,gdje neces pominjati karadzica i njegove izjave dovoditi u ovako bolesni kontekst?pile87 je napisao/la:Jos samo da nam kazes ako dodje do belaja na ovoj temi da to vodi premijer ligu u propast a navijace Zelje u nestanak.
Ti si stvarno za proucavanje ljudskog mozga,kako neko retardiran moze opstati u drustvu,a pogotovo na forumu,odakle su mnogi letili zbog zalazenja u politiku i slicnih pisanja.
Ali valjda imaju milosti prema tebi,u smislu,ne daj boze nikome....
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Šta je bilo, kupljena protiv Travnika? Čule jufkice 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
shvatite pilence,... najavljivao je milijardere, najavljivao sve i svasta, otplatu dugova i sad valja sve to ppolizati
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
valja vratiti 960 milja kredita.....Pantelija je napisao/la:shvatite pilence,... najavljivao je milijardere, najavljivao sve i svasta, otplatu dugova i sad valja sve to ppolizati
Moj Pantelija moj.....
Metlu u ruku i pometi prvo u svojo avliji pa onda dodji u nasu....
DANAN je napisao/la:valja vratiti 960 milja kredita.....Pantelija je napisao/la:shvatite pilence,... najavljivao je milijardere, najavljivao sve i svasta, otplatu dugova i sad valja sve to ppolizati
Moj Pantelija moj.....
Metlu u ruku i pometi prvo u svojo avliji pa onda dodji u nasu....

DA, TO JE KREDIT koji se vraca kada dodju pare od evrope, a kamata je minimalna za razliku od kamate koju ste vi placali slovenskoj hypo grupaciji

Zajedno sa vama u to vrijeme.I nije ovo nikakav pokusaj.Na kraju krajeva zasto ste ga i dizali kada je kod vas med i mlijeko i kada pisate sirotinju?Pantelija je napisao/la:DANAN je napisao/la:valja vratiti 960 milja kredita.....Pantelija je napisao/la:shvatite pilence,... najavljivao je milijardere, najavljivao sve i svasta, otplatu dugova i sad valja sve to ppolizati
Moj Pantelija moj.....
Metlu u ruku i pometi prvo u svojo avliji pa onda dodji u nasu....zao mi je, loš pokusaj, te pare su dobijene od banke a 90% klubova u svijetu dize kredit. 10% SPADAJU KLUBOVI kao vi, koji su TRAZILI taj kreit (na osnovu utkmica u evropi) i NISU GA DOBILI!
DA, TO JE KREDIT koji se vraca kada dodju pare od evrope, a kamata je minimalna za razliku od kamate koju ste vi placali slovenskoj hypo grupaciji
Ovoje 16 zapisstorm_raider je napisao/la:Miran psicu, uz nogu!chupachups je napisao/la:Vlado je nas Murinjo, koja smo mi kanta za napucavanje.
Istog sadrzaja
Ovoga insana
Da nisi ti onije
Dreser pasa?
Kafana je vasa sudbina
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
-
- Kontakt:
samo ga ignorisi, u virtuelnom je svijetu pa moze.RN87 je napisao/la:Ovoje 16 zapisstorm_raider je napisao/la:Miran psicu, uz nogu!chupachups je napisao/la:Vlado je nas Murinjo, koja smo mi kanta za napucavanje.
Istog sadrzaja
Ovoga insana
Da nisi ti onije
Dreser pasa?
Kafana je vasa sudbina
travnički sir, travnički ćevap
vama bod bio bi sevap
Al nemaaaaa

vama bod bio bi sevap

Al nemaaaaa
- storm_raider
- Kontakt:
Glavom i bradom Djukonja MufidRN87 je napisao/la:Ovoje 16 zapisstorm_raider je napisao/la:Miran psicu, uz nogu!chupachups je napisao/la:Vlado je nas Murinjo, koja smo mi kanta za napucavanje.
Istog sadrzaja
Ovoga insana
Da nisi ti onije
Dreser pasa?
Kafana je vasa sudbina
I priznat me nije stid
Dresiram takve jos Kulina Bana
Al' najdraza mi je ruzna Aldinova glava
Sport je lijek za tijelo i duh.
-
- Kontakt:
Dzemica nase terorise kad niko ne vidi, dok Kokot pred kamerama, javno, pred navijacima rezili Djelmica, Mladenovica, k'o da su mala djeca...
Opasan orao, niko mu nista ne smije.
Opasan orao, niko mu nista ne smije.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

tipicni njanjavski humor bravo papcicuPantelija je napisao/la:Sta ovo gredić dao ostavku, nije mogao dočekati da mlađahni wunderkid Kokot nadođe

51%--------49%
Trenutno korisnika/ca: Beli98, bordobijeli, Combattente87, elSaik, MikiPirs, mosarajvosa83, Rodman i 67 gostiju.