samo se ti zezaj. kad ti orao doleti pa opali jednu iza ušiju ko đelmićuzeka_tm87 je napisao/la:tipicni njanjavski humor bravo papcicuPantelija je napisao/la:Sta ovo gredić dao ostavku, nije mogao dočekati da mlađahni wunderkid Kokot nadođe
FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Dojadilo Grediću pisati saopštenja svako kolo, vidiš da su se svi urotili protiv njih 
U novi boj ...
Pravda za Pilete, Gredinog glasnogovornika ovdje. 
Strah me za njega. Nadam se da ce sta brzo napisati na forumu da se uvjerimo da je prezivio sve ovo.
P.S. Mislim da bi bilo korektno da nam date vise sjeverne tribine nego inace. Svjesni ste da nakon sadasnjih desavanja vas nece doci veliki broj. Dokazite bar sad da ste gospoda a ne stoka.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Strah me za njega. Nadam se da ce sta brzo napisati na forumu da se uvjerimo da je prezivio sve ovo.
P.S. Mislim da bi bilo korektno da nam date vise sjeverne tribine nego inace. Svjesni ste da nakon sadasnjih desavanja vas nece doci veliki broj. Dokazite bar sad da ste gospoda a ne stoka.
Mislum da je fizicka sprema nekih igraca na katastrofalnom nivou, zato treba dati sansu Vladi na duze staze
lezVe do bagro
[img][/img]
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 27 sep 2015, 18:54, ukupno mijenjano 1 put.
A dobro je krenuo, malo mu je falilo
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Evander je napisao/la: P.S. Mislim da bi bilo korektno da nam date vise sjeverne tribine nego inace. Svjesni ste da nakon sadasnjih desavanja vas nece doci veliki broj. Dokazite bar sad da ste gospoda a ne stoka.
1946
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
dzelllo je napisao/la:jesi je postavio?
Smije li neko od vas u avatar? Ajzea, brile, jose i zeka? ??
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Ja sam ti druze puka suprotnost u stvarnostiMCMXLVI je napisao/la:dzelllo je napisao/la:jesi je postavio?![]()
Debaaa
![]()
Smije li neko od vas u avatar? Ajzea, brile, jose i zeka? ??
lezVe do bagro
Osta upisano da Ajfel za cijeli svoj mandat nije nasao generalnog sponzora 
Re: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Yebeno ovo sa mobitela idedzelllo je napisao/la:jesi je postavio?
Greda vas pokrao?shzna je napisao/la:Pokradeni smo!
Kad vidjeh da Travnik vodi 2:0, smješno mi bi. Kontam već kako ću raju prcat. Ali kad vidjeh da je i Gredić podnio ostavku, vidim odnio vrag šalu. DaBogda krenuli na bolje, odma iza derbija! 
4.10.2009.
Kone, najiskrenije vam želim niz bez poraza do kraja polusezone, nakon što vas mi sad nakantamo, aBd.

Ne mogu sad sa najboljim haverom na kafu da izađem zato što je u qrcu. Ispravljajte to, nemojte da bez pola jarana ostanem.
Ne mogu sad sa najboljim haverom na kafu da izađem zato što je u qrcu. Ispravljajte to, nemojte da bez pola jarana ostanem.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Komsije vjerujem da ce biti dosta raje i da ce vrijeme posluzit za derbi, pa da jos jednom pokazemo kako se pravi prava atmosfera na trbinama i neka bolji pobjedi iskreno. 
04.10.2009 !!
Hvala komsijama na podrsci u ovim veoma teskim trenutcima... Greda povuci ostavku.
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ajde komšije dižite se poslije derbija da na kraju ABd imamo dva sarajevska tima na prva dva mjesta ili tri ali zna se ko je prvi hahah
Sabrine mi moje!
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, LondonBlues i 46 gostiju.