ti sisolinas je napisao/la:Sta cu kada nepodnosim fasiste,nacionaliste.Niko nije savrsen

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
ti sisolinas je napisao/la:Sta cu kada nepodnosim fasiste,nacionaliste.Niko nije savrsen
Pa mora i to nekomiki651 je napisao/la:ti sisolinas je napisao/la:Sta cu kada nepodnosim fasiste,nacionaliste.Niko nije savrsen
BitiSrcemVezan je napisao/la:Ma raji više dodijalo i da ih zahebavaju, vidiš da ih niko ni ne spominje
Hajde na vopi i travnicki sir, povedi i Gredu zavodnika i yebaca!let3 je napisao/la:Nismo smo spali kad nas tuzlaci i pitari ismijavaju![]()
kakav vispreni pitarski humorjoker90 je napisao/la:Hajde na vopi i travnicki sir, povedi i Gredu zavodnika i yebaca!let3 je napisao/la:Nismo smo spali kad nas tuzlaci i pitari ismijavaju![]()
Kad prije mi odgovori, nisam ni zalijepio post kako treba? Bgm mnogo si ljut!let3 je napisao/la:kakav vispreni pitarski humorjoker90 je napisao/la:Hajde na vopi i travnicki sir, povedi i Gredu zavodnika i yebaca!let3 je napisao/la:Nismo smo spali kad nas tuzlaci i pitari ismijavaju![]()
divim ti se na pokušaju šuk
To je Jos dobro,podnosljivo.let3 je napisao/la:Nisko smo spali kad nas tuzlaci i pitari ismijavaju![]()
Pantelija je napisao/la:mislim da nema sretnijih ljudi na dunjaluku od tuzlaka kada vide ove kako se dave
LeotarPantelija je napisao/la:mislim da nema sretnijih ljudi na dunjaluku od tuzlaka kada vide ove kako se dave
Ne sekiraj se, koliko god da smo loši nikada nećemo spasti na to da nas ismijavaju dotični i da igramo po livadama Federacije BiH kao nekisolinas je napisao/la:To je Jos dobro,podnosljivo.let3 je napisao/la:Nisko smo spali kad nas tuzlaci i pitari ismijavaju![]()
Cekaj dok vas dohvate zvornicani,vukovi,sokolovi,IMA Jos do kraja sezone.idete u tom smjeru
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.