Ma glupostiElCartel11 je napisao/la:Jel' istina to za krov, da je uslov za ligu 12 sljedecu sezonu?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma glupostiElCartel11 je napisao/la:Jel' istina to za krov, da je uslov za ligu 12 sljedecu sezonu?
MortemHz je napisao/la:Ma slabo,nista od toga najvjerovatnijeElCartel11 je napisao/la:Jel' istina to za krov, da je uslov za ligu 12 sljedecu sezonu?
Dobro je, ja se vec prepao da nam liga napredujeFrancescoTotti je napisao/la:Ma glupostiElCartel11 je napisao/la:Jel' istina to za krov, da je uslov za ligu 12 sljedecu sezonu?
Sent from my iPhone using Tapatalk
da malo zapadnije ostane 0-0mirzatele je napisao/la:Jos kad bi Radnik izdrzao ovih 45 minuta
Nemoj me pogrešno shvatit,ali ti se razumijes u fudbal ko Afrikanci u skijanjejurisicduska je napisao/la:Opustili se ba nakon gola u 37 sekundi, što je normalno, i nisu se pretjerano trudili, valja derbi igrati.
Očekujem vezu Rustemović Ikande a Kovačevića na štoperu. Tatko od kako je sa Donjom ne može da se kreće, valjda burgija svu noć, ja mu ne zamjeram.
Sloboda dobijahilmo je napisao/la:da malo zapadnije ostane 0-0mirzatele je napisao/la:Jos kad bi Radnik izdrzao ovih 45 minuta![]()
Samo ću ti se nasmijati. hahahaBICA je napisao/la:Nemoj me pogrešno shvatit,ali ti se razumijes u fudbal ko Afrikanci u skijanjejurisicduska je napisao/la:Opustili se ba nakon gola u 37 sekundi, što je normalno, i nisu se pretjerano trudili, valja derbi igrati.
Očekujem vezu Rustemović Ikande a Kovačevića na štoperu. Tatko od kako je sa Donjom ne može da se kreće, valjda burgija svu noć, ja mu ne zamjeram.![]()
No sikiriki, Radnik ne gubi a Slobodi bar bod.mirzatele je napisao/la:Sloboda dobijahilmo je napisao/la:da malo zapadnije ostane 0-0mirzatele je napisao/la:Jos kad bi Radnik izdrzao ovih 45 minuta![]()
A do prije dvije tri sedmice imali -7 ....hilmo je napisao/la:@mirzatele
Ma ne valja ni to, ako ovako ostane mi derbi dočekujemo sa druge pozicije, a mostarci gostuju u Vitezu, tu je sigurna 2 bez obzira što vitežani igraju dobro, bar su danas igrali, širokobriježani gostuju u Lukavici a tuzlaci dočekuju Nijazove, mnogo dobrih utakmica sljedeće kolo. Pobjedom na derbiju opet ostajemo drugi a eventualni remi ne daleko od prvoplasiranog
i titula je bila izgubljenaFrancescoTotti je napisao/la:A do prije dvije tri sedmice imali -7 ....hilmo je napisao/la:@mirzatele
Ma ne valja ni to, ako ovako ostane mi derbi dočekujemo sa druge pozicije, a mostarci gostuju u Vitezu, tu je sigurna 2 bez obzira što vitežani igraju dobro, bar su danas igrali, širokobriježani gostuju u Lukavici a tuzlaci dočekuju Nijazove, mnogo dobrih utakmica sljedeće kolo. Pobjedom na derbiju opet ostajemo drugi a eventualni remi ne daleko od prvoplasiranog
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, N3R3D, teamnorth1989 i 40 gostiju.