FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

teteac8684
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la teteac8684 » 27 sep 2015, 19:51

carsijaba je napisao/la:Gr4eda u Želji nije radio za platu. Radio je volonterski. Sada navijači trebaju ustati i hebati mater svima onima koji su napravili OSAM MILIONA KM duga. Nadam se da će biti dosljedni kao što su bili i dosljedni u tjeranju Gredića.

Almir Gredić: ""Nakon tri godine provedene na poziciji predsjednika Kluba, podnosim neopozivu ostavku. Klub je konsolidovan i finansijski stabilan, očito kao takav postao je interesantan mnogima. Tek kada je uslijedila potpuna finansijska stabilizacija, počeli su se pojavljivati problemi, od raznih dušebrižnika, kojih nigdje nije bilo kada su se nagomilani problemi (dugovi) rješavali".

S obzirom na to da sve znate i da je Greda taj koji ne valja, sada će te hebati mater onima koji su nas doveli na rub bankrota.

Uzdravlje plaćenici.
+1

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 27 sep 2015, 19:53

bagrcavi je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Moj Odovicu sta ti i nesposobni Haris uradiste od Zelje sa vasim pickastim stavom u vezi pojacanja. Fuj!

Sent from my iPhone using Tapatalk
:lol: Odovic je predlozio igrace koje je zelio.. Alihodzic bi ih mozda i doveo da je imao ovlastenja i budzet tako da tu pricu okaci macku o rep.. Ovo stanje ti je rezultat rada Misimovica i ostale svite koja je na odgovornim funkcijama u klubu.. Mozes ti vjerovati i u svoje teorije, niko ti ne brani..
Nema tu teorija, ako imaš obezbjeđene sve uslove, ako imaš obezbjeđen novac, ponuđene igrače a ti kažeš šta će mi taj i taj da mi sjedi na klupi ili nije on za Želje, a isti taj igrač odigra odlično dosadašnji dio prvenstva. Šta misliš do koga je i ko je kriv?
Ko je to rekao ?

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 27 sep 2015, 19:56

Ko god replicira ovom levatu treba ga na ignore, idi sipu racku peglas ba.

Ovo u vezi Gredica je lose ali pravo lose,pred derbi posebno.
Nije trebao nikako ostavku dati a posebno sad, dobro je radio ali ne dovljno brzim tempom I odma se to "nekim" navijacima nije svidilo.

Dalje nisam protiv Capljica ali u 4 tekme mi igramo freestyle, jeste 3 pobjede jedva patnja, danas igra ne da je losa ali ne znam da sam ikad losijeg Zelju gledo. Ono je bruka zelili mi priznati ili ne, znaci derbija me strah.

Igraci balerine, tetkice,pickice male koje vise vremena provedu svadzajuci se na terenu nego igranju lopte.
Umislili se neki a neki nece povredu da rizikuju karijeru.

Mi kao tim uvijek imamo povrijedzenih igraca vise nego ostali,mnogi se pitaju u cemu je fol.
Ovo ti je kad soli imo hljeba nemo.
pomozi nam Boze.
Navijaci Zeljeznicara nisu zasluzili ovo ali isto tako ni Zeljo nije zasluzio pojedine navijace.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

pirlo10
Kontakt:

Post Postao/la pirlo10 » 27 sep 2015, 20:00

Vidjecete kako ce sad na derbiju biti potpuno druga prica sad cemo proigrati 100% . Mislim da se radilo o nekom bojkotu koga i cega ne znam ali vidjecete novog Zelju u nedelju.

KeepTheBlueFlag
Kontakt:

Post Postao/la KeepTheBlueFlag » 27 sep 2015, 20:01

chupachups je napisao/la:Buraz, kako cu grijesiti radio s mojim ocem u Elektroprivredi jbt. Sta je kasnije postao i kako me ne zanima, kazem kako jeste. Sigurno da ima puno mladjih i sposobnijih ljudi da povedu Zelju prema naprijed, a ne samo da rade po linija od Amara familija, komsija i komsinica.
Radio u racunovodstvu, ne treba se bas crtati da se shvati. :lol: :urnebes:
Pozdravi oca, Šiljak nikad nije radio u elektroprivredi...

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 27 sep 2015, 20:01

Smjena Odovica je bila kap koja je prelila casu i tu se dobro okliznuo. Raja je presutila vecinom i to, bilo je primjedbi i ostalo, ali eto sacekalo se da se vidi sta ce se dalje desiti. Desilo se nije nista, sto znaci da sam Odovic nije kriv, i da nije zasluzio da ga se tek tako smijeni. Logicno je bilo da se mijenja nesto daje. Ne znam sta se pravi sada neka zrtva od Gredica koji je usput ispao pravi supak ovim pokusajima da izigrava nekog ko je ugrozen u ovoj prici. Ako nisi bio sposban da postavis prave ljude na prava mjesta, da dovedes sposbne igrace i da ispostujes trenera, ako nisi bio sposban da zadrzis ponajbolje igrace u timu, da ne otjeras kapitena ekipe tek tako, ako si bio sposoban da najavis titulu pred cijelom zemljom onda budi covjek i dostojanstveno se povuci. Reci da si pokusao nesto uraditi, nesto si i uradio dao sve od sebe i ides dalje. Sta ima plakati pred narodom.

Gredicu svaka cast ako je vratio makar marku tog duga i ako neko misli da je on zasluzan za neke pare koje se spominu neka ih slobodno ponese sve sa sobom, kao sto su oni prije mozda krali, ja mu necu zamjeriti ni za sta. Zeljo je mnogo vise od jednog Gredica i vrijeme je da se krene dalje. Dosta je bilo obmanjivanja i laganja o nekom podmladjivanju, stabilizaciji i slicnim sranjima. Ako ce nas lagati barem nek lazu kvalitetno i nek opet osvajamo titule i kupove kao prije. Gredic je podbacio u sportskom segmentu,a to je jedino bitno. Da je na vrijeme ispravio neke stvari i promjenio nesto u politici mozda ne bi ovako zavrsio.

Kako god, Zeljo ide dalje i ovo je samo jos jedan okrenuti list, a bilo ih je hiljadu ranije i bice jos mnogo pred nama, ubrzo ce biti i punih 100 godina kako lokomotiva huci.

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 27 sep 2015, 20:02

Umjesto Bajica i Kvesica, smo trebali dovesti 4-5 igraca tipa Stokica (nebi svi igrali lose kao on), a mi dovedemo krampe Hodzurdu, Mladenovica, Livaju... u katastrofalnom igrackom kadru je kljuc losih rezultata. 3-4 igraca nesto vrijede, a i ovi poput Memije, malog Amira igraju lose, nema alternative i to je to. Dzaba Murinjo na klupi s ovim igracima. Nadat se da ovi lesinari oko kluba nece vidjeti svoju sansu. Para ce biti, to je cinjenica.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 27 sep 2015, 20:04

I prosli put nakon sto je Oda otjeran bio je potop, izgleda i sada ce...
Sport je lijek za tijelo i duh.

chupachups
Kontakt:

Post Postao/la chupachups » 27 sep 2015, 20:06

KeepTheBlueFlag je napisao/la:
chupachups je napisao/la:Buraz, kako cu grijesiti radio s mojim ocem u Elektroprivredi jbt. Sta je kasnije postao i kako me ne zanima, kazem kako jeste. Sigurno da ima puno mladjih i sposobnijih ljudi da povedu Zelju prema naprijed, a ne samo da rade po linija od Amara familija, komsija i komsinica.
Radio u racunovodstvu, ne treba se bas crtati da se shvati. :lol: :urnebes:
Pozdravi oca, Šiljak nikad nije radio u elektroprivredi...
Kad me vuces za jezik bio sekretar Cericu, tad Ceric bio direktor jednog dijela sektora elektro prenosa. Od 81 do rata. Poslije toga otisao negdje vani. I poklopite se po usima, isto kao sto se neki dan natezete s covjekom da li je ispravno u pravu ili upravu. Neznalice obicne.
Nemoj se previse praviti pametan kad nisi.
Covjek bio niko i nista, a kasnije kako sve u ovoj drzavi biva ako imas nekog jakog bices na poziciji i to je uopce nebitna tema za Zelju.

Ako niste upuceni, nemojte se praviti da sve znate a ne znate odakle ste suplji.
Zadnja izmjena: chupachups, dana/u 27 sep 2015, 20:18, ukupno mijenjano 5 puta.

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 27 sep 2015, 20:06

pirlo10 je napisao/la:Vidjecete kako ce sad na derbiju biti potpuno druga prica sad cemo proigrati 100% . Mislim da se radilo o nekom bojkotu koga i cega ne znam ali vidjecete novog Zelju u nedelju.
ako je bilo do igrača onda ih tek treba nagazit,lijepi amar kanddžija i ošini.....

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 27 sep 2015, 20:08

Gator je napisao/la:
Ko je to rekao ?
Milomir Odović.
DRUG NEBI TI PUNCA

Olympique
Kontakt:

Post Postao/la Olympique » 27 sep 2015, 20:10

Greda je upravu oko ovoga sto kaze o dusebriznicima koji su se poceli javljati sada,naravno svjesni da idu ogromne pare za nase uslove u nas klub.
Nazalost Manijaci poklekli smo,svi zajedno.Neka nam je bog na pomoci.Greda je radio u interesu Zelje toga budite svjesni,a sad boga pitaj na sta ce ovo sve liciti.

Volim te Zeljo

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 27 sep 2015, 20:11

Daj treba onog Yanija ludog vratiti.Slobodan je igrac.Za Mladenovica je sigurno Jordi Alba, a kod njega ni borbenost nikad ne bi izostala.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 27 sep 2015, 20:12

struja je napisao/la:
pirlo10 je napisao/la:Vidjecete kako ce sad na derbiju biti potpuno druga prica sad cemo proigrati 100% . Mislim da se radilo o nekom bojkotu koga i cega ne znam ali vidjecete novog Zelju u nedelju.
ako je bilo do igrača onda ih tek treba nagazit,lijepi amar kanddžija i ošini.....
Ma sta ce proigrat ko ce ti proigrat? Izvikani "talenti" (memija, amir, dado dzenis? ) , ljudi koji su fulili profesiju (livaja, mladenovic, hodzurda,enis).... :crazy: Da nije Đelmića ne znam bil ikog dobili do sad
=\_1921_/=

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 27 sep 2015, 20:17

bagrcavi je napisao/la:
Gator je napisao/la:
Ko je to rekao ?
Milomir Odović.
Prije bi da je neko od insajdera izvalio.

Kad su im bili skupi igrači koje je on tražio došli su mu sa pričom da će naći oni istih kvaliteta dzaba. Pa čovjek do prije mjesec dva bio uvjeren da će mu dovesti dva provjerena igraca. Porit volje su mu prodali igraca, a nikog mu nisu doveli za prvih 11. Na kraju je ostao na brazilca.

Ne vjeruj sve sta pišu po orgu i ovdje. Nekima je to zadatak

Gredic je šutio ko zaliven. Sam je kriv i neka je dao ostavku. Jedan je od krivaca za ovu katastrofu
Zadnja izmjena: Gator, dana/u 27 sep 2015, 20:21, ukupno mijenjano 1 put.

sportskilaik
Kontakt:

Post Postao/la sportskilaik » 27 sep 2015, 20:19

Seljacka ekipa,mrtvi prosjek lige u nivou Slavije, Viteza i ostali priprdina bosanskih kantona i entiteta. Normalno da smo seljacka ekipa kad nam je glavni baja u ekipi kokot. Najbolji igrac djelmic i organizator igre joco stokic. Vladu Capljica necu da spominjem covjek nije ni kriv ni duzan realno. Krivi su Oda i Haris i Greda koji su otjerali dusu ekipe, sarajevsku djecu, Zeljinu djecu i doveli neke papke da kolo vode. Sve dok nam je Kokot s Trebevica glavni igrac mi cemo da budemo ono sto i jesmo ****. Nema vise Stane,Benje,Eldara,Baje i Nede. Gradske djece sad su nam papci poceli kolo voditi. Valjda se preslikava situacija ko i iz opsteg drustva. Od Zelje i svega oko Zelje ostalo je samo ona saka jada od 2 milje na tribinama i nista vise. Volim Zelju vise nego sebe i bit cu na svakoj tekmi, al dok je kokot glavni popisam se na svakog od njih. Picke mrtve seljacke !!! Fuj

Edit:
Gredu je manjina tjerala sa pozicije u klubu, on ako se kao predsjednik smatra glavnim i odgovornim to je njegova stvar i hvala mu i prijatno. Ko ga **** ni prvi ni zadni, a bgm ni neki aman zaman gubitak.
Zadnja izmjena: sportskilaik, dana/u 27 sep 2015, 20:24, ukupno mijenjano 1 put.

Southboy
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la Southboy » 27 sep 2015, 20:20

Ipak uspješe dusmani u svom cilju..
Na ovo sam prizivao prije otprilike 15tak dana a kao po iskustvu jer sam znao sta bi se moglo desiti..
Nez ljut sam na sve,na ove sto su prizeljkivali ovu situaciju od navijaca i jezgra grupe do onih koji su ko ovce isli po utakmicama samo radi furke do onih iskusnijih i razumnih,zapravo onih sto nemaju nikakvih interesa i prate klub iz ljubavi..
Totalno rasulo na tribini,dosta se pokusavalo nazor al nije sve za foruma,svakako sam odavno i presao ja sjever..
Samo se pitam ko je sljedeca žrtva ako na sljedece 2 najteze utakmice u ovoj polusezoni ne bude dobrih rezultata..KOGA CETE TAD TJERATI?KO JE SLJEDECI..

Bojim se da je sada narusen JEDAN SISTEM koji je bio postavljen i koji bi dao dugorocni uspjeh..nismo imali nekog da kesira 5,10 mil ko komsije da se sanira sve nego smo sami sve to obajvljali al eto nekim ljudima to ne odgovara..mozda ce im ovakvo stanje odgovarati za druge stvari.ko zna..
Bojim se da se necemo ove sezone domoci evrope jer tada bi nam nastupila crna serija i hiljadu bolesnika na grbavici,godine bez uspjeha kao sto smo gledali nazalost prije 10 godina..
Nek nam je Bog na pomoci..
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

chupachups
Kontakt:

Post Postao/la chupachups » 27 sep 2015, 20:22

Kakav bolan sistem, licimo na jednu seljacku ekipu kojoj svi nose bodove. Treneri se mijenjaju, dovode se propali igraci, prodaje se iole sto valja bez zamjene. Cuj narusen sistem. Tacno neki misle da su ovdje ljudi ovci jbt.

Olympique
Kontakt:

Post Postao/la Olympique » 27 sep 2015, 20:29

Nadam se da ce administracija reagovari i banovati ovog trolla,koji svjesno provocira odkako se registrovao.

Ovo je veliki gubitak za Zelju ne samo zbog toga sto Gredic odlazi nego sto je ovo znak da su ipak "oni" pobjedili,i da su ocigledno dovoljno jaki da kompletan klub poremete.

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 27 sep 2015, 20:31

@sergejevic je to jako lijepo objasnio. Podmladjivanje kluba i guranje nasih omladinaca je ostalo samo na rijecima uprave, imamo 2-3 igraca iz svog omaldinskog pogona i to one koje smo gurali prosle godine, Zeric odigrao jednu utakmicu, nije bio los, al ne odigra vise nikad nista... Kako onda da ja vjerujem toj urpavi da su oni stabilizovali klub, jedino da im na rijec vjerujem... Valjda kada se klub stabilizuje sve ide na pozitivno, a ne negativno. Ne sjecam se kada smo za jedno ljeto zaradili vise para, a da smo doveli samo jedno provjereno ime Jocu, a prodali smo 2 jako dobra igraca. Eto da su se ulozile pare od Baje i Kvesica, mogli smo dovesti 3-4 ekstra igraca, ali ne, sve to ide u "vracanje dugova" i klub na sportskom segmentu je ocajan. Za koju utakmicu koju smo izgubili mozete reci da nismo imali srece ? ja vala ne mogu ni za jednu, vise smo imali srece u ovim pobjedama, mogli smo sada hladno biti 12-13. ali eto, sreca nismo.

3 GODINE... nikakvih VIDLJIVIH rezutlata napretka nema(jedini kao napredak je u finansijskom smislu, a i za to nema bas nikakvih dokaza), to je meni dovoljno da apsolutno ne zalim ni za Gredicem niti za bilo kim iz ove uprave.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bablaz1, Lokomotifa, svrakino1921 i 61 gost.