BiH - Wales / Kipar - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

FaraonTM
Kontakt:

Re: BiH - Wales / Kipar - BiH

Post Postao/la FaraonTM » 27 sep 2015, 17:48

tuzlak1987 je napisao/la:Vedad trenutno niti u jednom fudbalskom parametru nije ispred Hodzica.. Sto prije reprezentacija ubaci momka u vatru to je bolje za njenu buducnost.

Inace bas sada trenutno mi prosipamo naredne kvalifikacije..
Igra u jačoj ligi za solidan klub, izgleda odlično i povratio je staru formu i ima reprezentativnog iskustva na pretek i taj neki status igrača koji je davao bitne golove za našu reprezentaciju.

Hodžić nije odigrao ni minute za reprezentaciju znači sto posto neuigran, za Dinamo odigra jednu utakmicu pa 2,3 bude na klupi pa onda opet igra i vjerovatno će startati samo u prvenstvu. Mlad i zelen može izgoriti od pretjerane želje.

A znamo šta se dešava kada debitanti igraju u važnim tekmama, sjeti se samo Medunjanina protiv Portugala u Zenici.

Sve su ti ovo ogromne prednosti Ibiševića.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 sep 2015, 17:51

Jedina pozitivna stvar u ovom ludilo je to što je Vedad uvezao dvije sjajne utakmice.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 27 sep 2015, 17:53

Opusteno dobijamo Velsa, na Cipru nam dovoljan jedan bod za plasman :kafa:
This time next year we'll be millionaires.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 27 sep 2015, 18:00

O vidi ekipe sto se odmah zapalila, 3 stara druga jedan mali mozak :rol: :rol:
Samo hrabro i bez Pjanica ovo mozemo dobiti...Ako nam Alibi bude igrao opet cemo popusiti protiv Kipra :kafa:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

icetea01
Kontakt:

Post Postao/la icetea01 » 27 sep 2015, 18:03

Za to vrijeme, njegova funkcija team-koordinatora u reprezentaciji BiH će biti zamrznuta, a po završetku kineske epizode, Misimović će se ponovo priključiti A selekciji, za koju pak neće igrati, s obzirom na to da se oprostio od dresa bh. tima, uzevši njemačko državljanstvo.
Misimovic nema nase drzavljanstvo, ako je istina. Dakle nema ni pravo nastupati za nas.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 sep 2015, 18:04

Husika je napisao/la:O vidi ekipe sto se odmah zapalila, 3 stara druga jedan mali mozak :rol: :rol:
Samo hrabro i bez Pjanica ovo mozemo dobiti...Ako nam Alibi bude igrao opet cemo popusiti protiv Kipra :kafa:
Samo prati ove formacije molim te, imaš ih na svim temama, Grahovac, Hodžić, Vrančić, sve njih bi oni nekako ugurali u prvih 11, kao da smo na terminu. Igrači koji nisu imali niti jedan trening zajedno, oni bi ih utrpali u najvažniju utakmicu kvalifikacija.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 27 sep 2015, 18:27

Virtu4l je napisao/la:
Husika je napisao/la:O vidi ekipe sto se odmah zapalila, 3 stara druga jedan mali mozak :rol: :rol:
Samo prati ove formacije molim te, imaš ih na svim temama, Grahovac, Hodžić, Vrančić, sve njih bi oni nekako ugurali u prvih 11, kao da smo na terminu. Igrači koji nisu imali niti jedan trening zajedno, oni bi ih utrpali u najvažniju utakmicu kvalifikacija.
Ovo je jedina razumna formacija ukoliko se Miske odazove...
---------------------Beg-----------------------
------------Sunjic-------Spahic--------------
Mujdza----------------------------Kolasinac
-------------------------Zukan----------------
-------------Miske-----------------------------
Visca------------------------------------Lulic
-----------------------------Ara---------------
-----------------Vedo-------------------------

Zukan igrao dosta vremena u karijeri na DM-u, a i jedini ima tehniku kojom moze doprinjeti cuvanju lopte kao i ucestvovati u napadu, ima strasan sut, defanzivu ne treba ni spominjati, trenutno rame uz rame sa Spahom...Jednostavno inteligentan frajer...
Ara kako sam vec odavno pisao po meni bolje igra kao poluspic, a i protiv Osijeka je to pokazao...Da bude bas cisti spic fali mu onaj zadnji meki dodir...
Misketa ne treba spominjati kao ni ostatak ekipe koji je jednostavno nedodriljiv u ovom trenutku !!!

A sad idemo napadi, zasto nema Pjanica, pa ako vas bas zanima pogledajte sve dosadasnje utakmice kvalifikacija pa ce vam biti jasno :kafa:

Samo se Miske odazovi tako ti trbuscica.... :pray:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 27 sep 2015, 18:29

Goalgetter je napisao/la:
calcio je napisao/la:Nastavljaju nas pratiti pehovi u ovim kvalifikacijama...
Ali dobro. Oni bez Balea, mi bez Dzeke i Besica,... momacki zapeti pa ko pobjedi.
Sreca pa Ibisevic polako ulazi u formu, on je vec zabijao velsanima kada smo ih dobili u prijateljskoj utakmici.
Jesi siguran da ce biti bez Bale-a :D . On se vraca sljedece sedmice u tim Reala.
Nisam siguran, tako sam procitao na forumu koji nije bas pouzdan izvor informacija. :)
Nadam se da ga ipak nece forsirati protiv nas jer njima je Andora vaznija utakmica nego BiH, posto im treba samo jedan bod.
Strah me da nam se jos neko ne povrijedi, prate nas neki gadni pehovi u zadnje vrijeme. Ali morat ce se nekad okrenuti kolo srece.

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 27 sep 2015, 18:40

No sikiriki, obe utakmice dobijamo s minimalnim rezultatom :kafa: :kafa:
lezVe do bagro

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 27 sep 2015, 19:37

Yebo majku, prosle kvalifikacije sve se poklopilo sto se moglo poklopiti, od lagane grupe, do potpunog odsustva povreda. Ove nam se izgleda sve vraca. Ne bi mogao ni zamisliti da cemo u ove utakmice morati uci bez Dzeke, tesko mi je jos povjerovati :oops:

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 27 sep 2015, 19:46

Piši propalo
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 27 sep 2015, 19:53

1)

---------------- Begovic ------------------
Mujdza -- Sunjic -- Spahic -- Kolasinac
-- Zahirovic/Hadzic -- Pjanic ----------
Visca ------------ Hodzic ----------- Lulic
------------------ Ibisevic -----------------

2)

--------- Zahirovic/Hadzic --------------
--------- Susic -------- Pjanic------------
Visca -------------------------------- Lulic

Da je Grahovac poceo protiv Andore onda bi mozda njemu dao sansu a ovako bi to bilo previse debitanata. U svakom slucaju Hodzic bi trebao da odigra makar zadnjih 30 minuta ako se odluci za varijantu 2.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 27 sep 2015, 20:05

Ajax je napisao/la:1)

-- Zahirovic/Hadzic -- Pjanic ----------
Visca ------------ Hodzic ----------- Lulic

2)

--------- Zahirovic/Hadzic --------------
--------- Susic -------- Pjanic------------
Visca -------------------------------- Lulic

Da je Grahovac poceo protiv Andore onda bi mozda njemu dao sansu a ovako bi to bilo previse debitanata. U svakom slucaju Hodzic bi trebao da odigra makar zadnjih 30 minuta ako se odluci za varijantu 2.
A kad je zadnji put Zahirovic zapoceo Ajaxe?
On je skoro debitant u nogometu ima dvije godine igra u drugoligasima garbage time. Ali ajde necu ni ja vise svakako ce Bazdarevic odluciti. Sumnjam da ce dobro odluciti i vecina onih koji kao prizeljkuju Hadzica po meni nalaze alibi selektoru. Neka nam je bog na pomoci. TSS upravo sada lijepa asistencija. Usput Zukanovic je poslije Spahe najbolji stoper.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 27 sep 2015, 20:14, ukupno mijenjano 1 put.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 27 sep 2015, 20:09

------------------- Begovic -------------------
Mujdza -- Sunjic -- Spahic -- Zukanovic
-------- XXXXX ---------- Pjanic ------------
Visca ----------- XXXXXX -------------- Lulic
-------------------- Ibisevic ---------------------

Koga na ove dvije pozicije, to je glavno pitanje.

Uostalom, ovaj sistem tesko da lezi Ibisevicu, bice odsjecen kao spic, jer jednostavno nema te karakteristike Dzeke da izvan sesnaesterca zna zadrzati loptu, proslijedi ti je dalje, kombinirati, jednostavno tipicni finisher i napadac u 16rcu. Mozda i ukljuciti nekog poluspica, ali toga takodjer trenutno ne vidim. Hodzic je jos ''zelen'' za ovakvih utakmica, trebao bi na klupi poceti.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 27 sep 2015, 20:12

Pa kada god je igrao u reprezentaciji bio je jako dobar @dubrovnik. Znaci poznaje saigrace i ove sezone je standardan. Napisao sam jer sam znao kakvi ce biti komentari da bi moj izbor bio Grahovac. Samo on i Hodzic su trebali debitovati protiv Andore sto je greska selektora. Vidio sam asistenciju TSS. Po meni nema teorije da pocnu i TSS i Hadzic u prvih 11. Po meni ce poceti jedan od njih dvojice. Vjerovatno krece ova druga formacija i Hodzic nadam se oko 30 minuta. Mada da sam ja selektor i ako bi se Hodzic bas pokazao na treninzima ja bi mozda sa njim poceo. Uostalom ako zabije gol Bayernu starter je garant. Onda nema teorije da pocne na klupi. :D :D

Kralj2907
Kontakt:

Post Postao/la Kralj2907 » 27 sep 2015, 20:15

Sta ovaj Izrael radi da bi dospio na Euro. Bave se I crnom magijom :rol: . Ode nam Dzeko, nedaj boze jos ko da se ozljedi. Ali pobjedice nas inat.
Edin Dzeko je institucija bosanskog fudbala.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 27 sep 2015, 20:19

Ajax je napisao/la:Pa kada god je igrao u reprezentaciji bio je jako dobar @dubrovnik. Znaci poznaje saigrace i ove sezone je standardan. Napisao sam jer sam znao kakvi ce biti komentari da bi moj izbor bio Grahovac. Samo on i Hodzic su trebali debitovati protiv Andore sto je greska selektora. Vidio sam asistenciju TSS. Po meni nema teorije da pocnu i TSS i Hadzic u prvih 11. Po meni ce poceti jedan od njih dvojice. Vjerovatno krece ova druga formacija i Hodzic nadam se oko 30 minuta. Mada da sam ja selektor i ako bi se Hodzic bas pokazao na treninzima ja bi mozda sa njim poceo. Uostalom ako zabije gol Bayernu starter je garant. Onda nema teorije da pocne na klupi. :D :D
Znam ja zasto se pise Hadzic kao zeljeni DM ali nema veze. TSS je igracina za Hadzica i ako ne bude igrao Hodzic trebao bi on biti u sastavu. Nekad je bolje biti tvrdoglav u svom razmisljanju ako vjerujes u to. Makar mozes reci kasnije ono cega se svi boje. Ne vjerujem da na ovom forumu i jedan forumas iskreno zeli Hadzica u prvom sastavu. Ali nema veze. Sve ce nam se samo kasti. :D :D

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 27 sep 2015, 20:21

Kralj2907 je napisao/la:Sta ovaj Izrael radi da bi dospio na Euro. Bave se I crnom magijom :rol: . Ode nam Dzeko, nedaj boze jos ko da se ozljedi. Ali pobjedice nas inat.
Ma hajde sad nek pobijedi inat i protiv Welsa i Cipra,,ali hoće li Belgija zapeti zadnju da pobijedi Izrael,znači nije nam se uzdati u inat...sada treba kakvih sevapa hvatati,sadake dijeliti,ići u crkve i džamije...svega nam nešto treba + inat...

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 27 sep 2015, 20:26

Kupio avionsku kartu za Kipar, valjda bude baraz :kafa:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 27 sep 2015, 20:28

Nerminovic je napisao/la:Kupio avionsku kartu za Kipar, valjda bude baraz :kafa:
Hoces li biti u Zenici? Dolazim i ja. :kafa:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: delko, DjaniTarik, Google Adsense [Bot], napapijri1987, ovisnik i 65 gostiju.