NK Zvijezda Gradačac

crvenobijeli
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la crvenobijeli » 26 sep 2015, 22:54

[quote="Zoom088"]Vatreni, grijesis u jednom. Odgovorno tvrdim da Radnicki u prosloj sezoni nije nikome prodao niti poklonio bod, a kamoli 3. Bilo je prilike, dolazili su, kumili i molili, a na kraju su otisli porazeni iz Lukavca ;).

Sto se ove sezone tice, samo onaj ko zeli da ispadne iz Prve lige moze prodavati bodove i utakmice, a cisto sumnjam da ce bilo koja od ekipa koje si naveo odluciti da samovoljno napusti ovaj rang takmicenja.

Sto se foruma tice, podcjenjivacki prema drugim ekipama ste (ne svi, ali mnogi) usli u ovu sezonu s velikim ocekivanjima, medjutim niste bili realni i to vam se sad obija o glavu.

Pa dragi covjece mi ako smo neke klubove podcijenili mi smo navijaci simpatizeri zvijezde nismo igraci,neigramo mi pa da podcijenimo nekoga,nemaju igraci veze sa nama i forumom..
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 26 sep 2015, 23:10

A ma biće prodaje, takva je ova liga.. Ko god kaže da neće biti prodaja, kupovina, o čemu vi razmišljate.. Ovo je 1. liga FBiH.. Ovdje je sve moguće, čak i pod cijenu ispadanja iz lige prodavaće se utakmice. Pripremite pare ljudi, ovdje se ne isplati dovoditi igrače i njih plaćati.

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 26 sep 2015, 23:18

nebeskasila je napisao/la:A ma biće prodaje, takva je ova liga.. Ko god kaže da neće biti prodaja, kupovina, o čemu vi razmišljate.. Ovo je 1. liga FBiH.. Ovdje je sve moguće, čak i pod cijenu ispadanja iz lige prodavaće se utakmice. Pripremite pare ljudi, ovdje se ne isplati dovoditi igrače i njih plaćati.
Kad su Lukavčani prodali Slobodi utakmicu onda u ovoj ligi je sve moguće :mrgreen:

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 27 sep 2015, 00:37

Momci koliko ste para uloizili u ekipu bolje da ste podmazali malo savez i pripremili keš za kupovinu gostujućih.
Ne znam gdje ste toliko para ulozili u pojacanja. Morali ste nas dobiti ako hoćete borbu za PL, mi smo katastrofalna ekipa.Pozdrav iz Bihaća :)
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 27 sep 2015, 07:15

reddragon001 je napisao/la:Hej moj cokara bolje se brini kako tvoje selo napreduje, nista ovo strasno nije ovo je Jedinstvu bila utakmica biti i ne biti i ako je bilo sudijske lakrdije ili st vec to je opravdano. Vidim prozivamo nedima vecina slazem se sa vama ali ako treba letit Nedim Jusufbegovic onda treba letit i Hamzic zajedno sa njim sa kompletnim strucnim stabom. Ja bi za trenera postavio Ivicu Cvitkusica a za pomocnika mu odredio Taletovica i Klopica. A na mjesto direktora staviti Amira Durgutovica za duplo manje para. Nista ovo nije jos izgubljeno ali neka pljuvaca, duga je liga ja nisam razocaran nicime, jedino pristupom igraca u gostima ali popravit ce se valjda i to.
Hahahahha e moj pisko da li ces ikada doc pameti prvo Cvitkusic ako dodje nikad vise nebi otisao na utakmicu al nikad to je dno dna da nas vodi jedan lopov i neznalica :puke: .drugo ko imalo zna Taleta zna da nikad pa ni u ludilu nebi bio pomocnik tom lopovu jel Dena sto ima ispod nokta cvija nema u glavi. Denis je Murinho za cviju i sve njih zajedno ali i svom gradu uspjeti je najgore Ja tvrdim da nas je Dena vodio da bi bili medju tri ekipe al ovo sto sad tvrdim pokazat ce se kad tad.
Poraz od Jedinstva necudi mi igramo lose bezidejno i to se nece popravit tako da zbogom PL. Igracki kadar je ogranicen i ovo je nas limit to se vidjelo u lukavcu gdje su nakon gola igrali ko babe uz vrlo korektnog domacina tako da niata od expres povratka.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 27 sep 2015, 07:46

zmajevac je napisao/la:Nebudite smijesni o prici da ti neko proda utakmicu za ulazak u pl,pola ove lige ispada pa skontajte se malo.
Pa neće ti prodavat ko ispada,i oni kupuju.Ekipe,tipa Bratstva,Radničkog.....OVI STO SADA GRIZU.Ma znamo to kako ide,svi se prave mutavi,javna je to tajna....ebaiga

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 27 sep 2015, 08:48

vatreni je napisao/la:
zmajevac je napisao/la:Nebudite smijesni o prici da ti neko proda utakmicu za ulazak u pl,pola ove lige ispada pa skontajte se malo.
Pa neće ti prodavat ko ispada,i oni kupuju.Ekipe,tipa Bratstva,Radničkog.....OVI STO SADA GRIZU.Ma znamo to kako ide,svi se prave mutavi,javna je to tajna....ebaiga
:puke: mi se od ovakvih postova, cuj to kupujemo utakmice. Pa dobro,mozda,jer sve ima svoju cijenu.Za tri boda u Gabeli smo platili za isto toliko crvenih kartona, u Gorazdu su nam rekli da nas toliko gotive da su nas odlucili pocastiti sa bodom i ove sezone i sezonu prije i tako godinama unazad,,,,Vi se pomirite s cinjenicom da su vas vasi igraci klepili po dzepu jer vam uzimaju kesh a ko 'cke igraju na strani. A na utakmici u Lukavcu i vas trener je pokazao koliko je limitiran i to su cinjenice....

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 27 sep 2015, 10:26

Vi ste vec i u ovoj ranoj fazi prosuli dosta bodova ondje gdje niste smjeli... promijenite trenera,on je najveca prevara koja ima :)
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 27 sep 2015, 10:57

Nista jos nije izgubljeno, pojedini navijaci Zvijezde mece da shvate da se ova ekipa sabrala tek na ljeto? Ja kolko znam od stare ekipe je ostao samo mali Faca i Islamagic. Ljudi tesko je uigrat 14-15 igraca za dva mjeseca, pa nije to virtualna igrica tipa PES-a i Fife. Nakon tri poraza(Lukavac,Bihac i Gorazde, gdje ce tesko ko uzeti bod(ove) ) vi bi tjerali Feju. Polako braco dosta bodova je u igri. Na prolejece od prvih 6 kola, 4 se igraju kuci to je 12 bodova sigurnih jer zvijezdi boda na Banji niko uzet nece :kafa:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 27 sep 2015, 11:17

esprit24 je napisao/la:Nista jos nije izgubljeno, pojedini navijaci Zvijezde mece da shvate da se ova ekipa sabrala tek na ljeto? Ja kolko znam od stare ekipe je ostao samo mali Faca i Islamagic. Ljudi tesko je uigrat 14-15 igraca za dva mjeseca, pa nije to virtualna igrica tipa PES-a i Fife. Nakon tri poraza(Lukavac,Bihac i Gorazde, gdje ce tesko ko uzeti bod(ove) ) vi bi tjerali Feju. Polako braco dosta bodova je u igri. Na prolejece od prvih 6 kola, 4 se igraju kuci to je 12 bodova sigurnih jer zvijezdi boda na Banji niko uzet nece :kafa:
Potpis!!!
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 27 sep 2015, 12:01

Mante price ko kaze da nece uzet uzmu bodove realu barci a da nama niko neuzme Pojedini navijaci su krenuli pocjenjivacki pljuvati druge sto nikad nije dobro. Jedna dobra stvar se desila ovo kolo izgubi orasje i mettalege uze bod znaci nije izgubljeno puno samo nas problem smo mi nasa igra odnosno neigra.

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 27 sep 2015, 12:36

Daj ba batigol ti si eto strucnjak idi odmah dole u klub i prijavi se budi trener, ko je reko da mi ne igramo jeli gledas domace utakmice??? Uostalom svi su nasi treneri dokazani strucnjaci sve do jednog iz grada igraju starinski nacin tj. brane se a naprijed ako sta urade urade. Nama treba neko ko gaji napadacki fudbal. Isti daj Denis, Durgut, Eso, Doro cim povedu 1:0 kuci odmah zatvaraju utakmice. Nista protiv njih nemam jer svi su i mene trenirali ali trebamo biti realan da oni ne igraju napadacki fudbal.

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 27 sep 2015, 14:44

evo opet ću napisati po meni sva odgovornost za ove rezultate mora ići na Nedimova leđa i završena priča..ne može kod kuće sve pobijediti a na strani ovako da se igra,nešto tu neštima...neka kaže Nedim da li je bilo pritisaka od strane domaćina i na jednom susretu,ja koliko znam sve je bilo korektno,suđenje više-manje u granicama normalnog..znači do postavke igre je u gostima..imaš protiv Radničkog na poluvremenu aktivan rezultat i u nastavku se povučeš,vjerovatno je tako naredio igračima u svlačionici i doživiš potop..protiv zadnjeg na tabeli imaš dva šuta prema golu :crazy: tako se ne može biti prvi,ajd da nema igre kod kuće ja bih rekao loši igrači,zeznuli smo totalno sa pojačanjima..i da se razumijemo ja nisam od onih redovnih pljuvatora koji uvijek pokušavaju naći manu u našem klubu pa pljuju na sve živo,ali trenutno moramo nešto mijenjati dok nije kasno...

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 27 sep 2015, 15:19

crvenobijeli je napisao/la:
esprit24 je napisao/la:Nista jos nije izgubljeno, pojedini navijaci Zvijezde mece da shvate da se ova ekipa sabrala tek na ljeto? Ja kolko znam od stare ekipe je ostao samo mali Faca i Islamagic. Ljudi tesko je uigrat 14-15 igraca za dva mjeseca, pa nije to virtualna igrica tipa PES-a i Fife. Nakon tri poraza(Lukavac,Bihac i Gorazde, gdje ce tesko ko uzeti bod(ove) ) vi bi tjerali Feju. Polako braco dosta bodova je u igri. Na prolejece od prvih 6 kola, 4 se igraju kuci to je 12 bodova sigurnih jer zvijezdi boda na Banji niko uzet nece :kafa:
Potpis!!!

tjesim se i ja i gledam raspored i nadam se da je tako.ali pogledajte raspored metaleghea i oni zadnju igraju kuci pa dvije na proljece opet kuci.orasje ce zavrsiti u sredini tabele a metalci ce biti najveci konkurenti..momci nemaju nigdje sudenje na svojoj strani a vec su donijeli osam bodova sa strane jedina utjeha je da smo im mi otkinuli dva .

poslije podgrmeca idemo slogi koja je najlosiji domacin lige i svi su je naguzili.ako tu zijanimo ja bi da se saberemo i pravac da rastjeramo bagru
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 27 sep 2015, 16:07

Mnogi su zaboravili ovog naseg trenera dok je vodio Velez!Zvijedu nikad goru on je na prevaru uzeo! Onoliki pritisak i vrijedjanje trenera i igraca slabo se kad dozivi ! Ko je to zaboravio neka se malo prisjeti zadnje tekme u Mostaru dok nas je vodio Segrt!
Kome nije mrsko neka nadje video tih desavanja!

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 27 sep 2015, 19:55

astra1922 je napisao/la:
crvenobijeli je napisao/la:
Potpis!!!

tjesim se i ja i gledam raspored i nadam se da je tako.ali pogledajte raspored metaleghea i oni zadnju igraju kuci pa dvije na proljece opet kuci.orasje ce zavrsiti u sredini tabele a metalci ce biti najveci konkurenti..momci nemaju nigdje sudenje na svojoj strani a vec su donijeli osam bodova sa strane jedina utjeha je da smo im mi otkinuli dva .

poslije podgrmeca idemo slogi koja je najlosiji domacin lige i svi su je naguzili.ako tu zijanimo ja bi da se saberemo i pravac da rastjeramo bagru
Nikog mi ne mozemo u gostima dobiti.

BiberBiber
Kontakt:

Post Postao/la BiberBiber » 27 sep 2015, 20:29

Kvota je napisao/la:Mnogi su zaboravili ovog naseg trenera dok je vodio Velez!Zvijedu nikad goru on je na prevaru uzeo! Onoliki pritisak i vrijedjanje trenera i igraca slabo se kad dozivi ! Ko je to zaboravio neka se malo prisjeti zadnje tekme u Mostaru dok nas je vodio Segrt!
Kome nije mrsko neka nadje video tih desavanja!
Sarajlica je to bolan, sarajevski šljam on se zna uvuć u g....u isto ko i Šegrt i dok mi to shvatimo mi ispadošmo i sad dok shvatimo mi ni među prvi 8 bit nećemo i opet kukamo sudija nas oštetio u Bihaću, u Lukavcu nas Kuduz i taktika Ćurguza pobedi iako smo vodili, a ja mislim da nam je ekipa na nivou kantonalne lige nemaju oni m..a se potuć u terenu ginut za svaku loptu za svaki aut i pedalj terena, treba već sad se nekima se zahvalit :clap:

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 27 sep 2015, 23:28

Nedin nije los trener ali nasa ekipa je limitirana i trenutno smo tu gdje i pripadamo ovo do sada po meni najvise je pokazao mettallege i ako ne mi, volio bi da udju oni jer to zasluzuju.
Kaze piska igramo mi kuci dobro ja se ni stim nebi slozio igramo solidno ali dobro je daleko od nas.

carli22
Kontakt:

Post Postao/la carli22 » 27 sep 2015, 23:32

Nakon ovog poraza ni sam ne znam sta bi reko, sramota igrača i stručnog štaba na čelu sa Nedimom! Mislim da je vrijeme da sam podnese ostavku jer on kao trener na strani ne zna igrat na pobjedu. Nekako bi najvise volio kad bi nas sad preuzeo Dragan Jović, mislim da bi se na čelu sa njim uspjeli vratiti u Premijer ligu.
Infarkt,ma kakav je,od srca je.

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 28 sep 2015, 08:10

Dragan Jovic vodi ekipu vani neku, a Nedim ti je biberu ili ti pljuvacu iz Konjica toliko o tome koliko poznajes Nedima i trenutnu situaciju u zvijezi bivsi uposlenice ako vec traziti novog trenera ja bi dzenu uscuplica :)

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.