rope11 je napisao/la:Dobro onda, neka igramo sa Svenom Tinom, Hadzicem i rekreativcem Medunjaninom, to je valjda najbolje. Ni slucajno pokusati nesto drugo.
Meni sve vise pocinje biti svejedno i vec sam uveliko otpisao sanse za baraz, ali smatram da prije dizanja bijele zastavice moramo probati nesto novo i rizikovati, pa mozda upali. Ne ocekujem od Armina da odigra 180 minuta u dvije tekme, al' protiv Kipra mora i moze uci makar sa klupe.
Pazi, zbog svih silnih stručnjaka na forumu, ljudima se pomuti u mozgu. U ovom trenutku mi imamo 9 sigurnih igrača, a oni su Begović, Spahić, Šunjić, Mujdža, Kolašinac, Pjanić, Lulić, Višća i Ibišević. Odavde niti jedan ne može ispasti. Ostala dvojica su najvjerovatnije Zukanović i Hadžić. Zukanovića bih stavio na onaj prvi spisak, ali oko njega je sve još uvijek maglovito, pa imam malo rezerve prema njemu. Hadžić će najvjerovatnije igrati, jer mu Meša izgleda vjeruje i dao mu je dosta minutica.
Ovo što sam gore napisao je realno stanje, zaključeno na osnovu dosadašnjih utakmica i Mešinih kombinacija. Uvijek imaš PES stručnjake tipa Ajax ili dubrovnik, koji bi svaku utakmicu počeli u drastično izmijenjenom sastavu i oni su inicijatori svih ovih glupih diskusija, čim potencijalni igrač odigra dvije utakmice oni bi ga u prvih 11.
Svaka egzibicija i pokušaj miksanja se selektoru može obiti o glavu, to je nešto što ne smijemo zaboraviti tako da ova utakmica nije za eksperimente. Ovo je utakmica kojoj moramo pristupiti ozbiljno, ne srljati, Vels je jalov ofanzivno - sa Bejlom i bez njega, teško stvaraju prilike, a protiv takvih moraš biti pametan. Da imamo Džeku, ne bih se brinuo sekunde, jer on bi kad tad došao u priliku, a bez njega moramo biti oprezni i odigrati pametno.