Live klađenje
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Re: Live klađenje
Rad- Metalac 0:1, poluvrijeme. Ovom Radu prelazi nisu strani, a onako, obje ekipe su u sredini tabele, mogu se zayebavati. Kvota 7. Ja cu probat na 2 eura.
LIVE:Defensor Sp. - Villa Teresa HT 0:1 1 @4
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
LIVE:St Etienne - Nice HT 1:3 1x @3.75 i 1 @12
Neki filing,imali su ranije prelaza
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Gledam Intera. Ne znam kolika je kvota, predlažem da se odigra da više neće biti golova. Inter je nemoćan, a Fiorentina samo drži loptu što duže.
edit: Čim sam napisao odmah ga dadoše.
Nadam se da niko nije odigrao.
edit: Čim sam napisao odmah ga dadoše.
vasco 2 kvota 20
Los filingOkolele je napisao/la:LIVE:St Etienne - Nice HT 1:3 1x @3.75 i 1 @12
brazilciTorres_9 je napisao/la:vasco 2 kvota 20
8. gem 3. seta Santamaria - El Tabakh - Break @ 2,90
Dosad ju je brejknula 4 puta u deset servis gejmova... Dobra kvota za pokušati...
Dodajem: Santamaria 1 @ 5,00
Dosad ju je brejknula 4 puta u deset servis gejmova... Dobra kvota za pokušati...
cruzeiro cortiba ht 1:0 , 2 kvota 13,domacini su dobili crveni
steta a imali prilika da izjednaceTorres_9 je napisao/la:cruzeiro cortiba ht 1:0 , 2 kvota 13,domacini su dobili crveni
cruz azul 2 @ 8,00Adebayor je napisao/la:8. gem 3. seta Santamaria - El Tabakh - Break @ 2,90
-
risingforce
- Kontakt:
Strycova - Sharapova - 1 @ 3,00 (trenutno 1-1 u setovima)
- Sharapova je odigrala set i po na visokom nivou, ali je pala u zadjih 20-ak minuta.. Mislim da nije fizicki dovoljno spremna, 2 i po mjeseca nije odigrala nijedan mec i to sada dolazi do izrazaja.. Strycova je vec u septembru odigrala 6-7 meceva i mislim da moze ovo dobiti jer je jednostavno u boljoj takmicarskoj formi..
- Sharapova je odigrala set i po na visokom nivou, ali je pala u zadjih 20-ak minuta.. Mislim da nije fizicki dovoljno spremna, 2 i po mjeseca nije odigrala nijedan mec i to sada dolazi do izrazaja.. Strycova je vec u septembru odigrala 6-7 meceva i mislim da moze ovo dobiti jer je jednostavno u boljoj takmicarskoj formi..
Rostov - Kuban 1:0 30' min
Probati slj. go u 1. pol. Kuban @6.00
Sometimes it's only madness that makes us what we are.
- muhamed121
- Kontakt:
Bravo majstoreMirsoNi je napisao/la:Rostov - Kuban 1:0 30' min
MirsoNi je napisao/la:Rostov - Kuban 1:0 30' min
Rostov - Kuban 1:1 HT
Pratim tekmu, Rostov zabio iz penala, Kuban od tada do kraja poluvremena dominirao utakmicom.. Ja ću probati Kuban over 1.5 golova do kraja tekme @2.05 i pobjeda Kubana @3.45
Gledajući rezultate utakmica gdje je sudio ovaj sudija, može se očekivati i neka golijada do kraja utakmice, možda probati i over 3.5 golova do kraja tekme @2.45 (probao bih 5+, ali nema u ponudi
)
Nešta izabrati od ovo troje, valjda prođe. Sretno
Pratim tekmu, Rostov zabio iz penala, Kuban od tada do kraja poluvremena dominirao utakmicom.. Ja ću probati Kuban over 1.5 golova do kraja tekme @2.05 i pobjeda Kubana @3.45
Gledajući rezultate utakmica gdje je sudio ovaj sudija, može se očekivati i neka golijada do kraja utakmice, možda probati i over 3.5 golova do kraja tekme @2.45 (probao bih 5+, ali nema u ponudi
-
risingforce
- Kontakt:
MirsoNi je napisao/la:Rostov - Kuban 1:1 HT
Gledajući rezultate utakmica gdje je sudio ovaj sudija, može se očekivati i neka golijada do kraja utakmice, možda probati i over 3.5 golova do kraja tekme @2.45 (probao bih 5+, ali nema u ponudi)
live will-winth 0-0 52.min oba daju gol 3.35
teško da tu neće bit golova na obje strane
teško da tu neće bit golova na obje strane
- Evolution87
- Kontakt:
Fenix-Sportivo 1-1 76min, sljedeci gol Fenix @3.6
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
LIVE:Ceske Budejovice - Pribram 63' 2:4 OVER 7.5 @3 mozda i 8.5 @7
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.