FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
[youtube][/youtube]
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
mozes li malo objasnit to za crveni...kakve veze ima koja je liga sa startom zadnjeg igraca odbrane plus sto je ono bio OCIGLEDAN namjeran prekrsaj jer je frajer skontao da Veseli ide sam na golmanaChinaglia je napisao/la:šta vam je, ono nije crveni karton i dosta više o tome, ovo jeste PL, al' da je dodjelio, previše bi i za našu ligu bilo
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Nisam siguran bila je gol sansa 1 na 1 , i plus start nije bio na loptu, nego je imao namjeru da akciju zavrsi prekrsajem. I slazem se da bi to bilo previse za nasu ligu da se domacinu dosudi crveni karton u tako ranoj fazi utakmice sto je katastrofa za nase sudije.Chinaglia je napisao/la:šta vam je, ono nije crveni karton i dosta više o tome, ovo jeste PL, al' da je dodjelio, previše bi i za našu ligu bilo
Zadnja izmjena: slana_krv, dana/u 27 sep 2015, 22:14, ukupno mijenjano 1 put.
Efendiceva utakmica sezone, ako bude na ovom niovu do polusezone ne zaslzuje pljuvanje, a moze posluzit i na proljece.
Mehmedagic- borben, trudio se, al uz dosta nesigurnosti.
Kostic- hvala Azmire, upravo i svi ostali sto srediste papire za momka.
Pirija- siguran, odlican, dobro bi ga bilo zadrzat za proljece.
Ivetic- dobar, borben, standardno dobar
Veselinovic- igrac utakmice
Zeba- trudio se, prolazna ocjena, ipak on mnogo vise daje kad smo mi ekipa koja dominira.
Stjepanovic- uz Veselinovica top odradeno, toliko momak se bori, odradi prljavog posla, strasan igrac.
Ordagic- dosta dobar, al moze on jos puno vise.
Krpic- borio se trudio se, nije nivo Ahmetovica, nije puno ni igrao ove sezone, tako da, ocekivano odigrao.
Saric- prvo poluvrijeme dobar, drugo izgubo se, mrtva desna strana, al svakako nije mogao ni bolje zbog odnosa snaga na terenu u drugom poluvremenu.
Skahic- korektno odradeno
Mehidic- nije puno ni igrao, najvaznije da je odradio korektno i bez greske do kraja utkamice.
Mehmedagic- borben, trudio se, al uz dosta nesigurnosti.
Kostic- hvala Azmire, upravo i svi ostali sto srediste papire za momka.
Pirija- siguran, odlican, dobro bi ga bilo zadrzat za proljece.
Ivetic- dobar, borben, standardno dobar
Veselinovic- igrac utakmice
Zeba- trudio se, prolazna ocjena, ipak on mnogo vise daje kad smo mi ekipa koja dominira.
Stjepanovic- uz Veselinovica top odradeno, toliko momak se bori, odradi prljavog posla, strasan igrac.
Ordagic- dosta dobar, al moze on jos puno vise.
Krpic- borio se trudio se, nije nivo Ahmetovica, nije puno ni igrao ove sezone, tako da, ocekivano odigrao.
Saric- prvo poluvrijeme dobar, drugo izgubo se, mrtva desna strana, al svakako nije mogao ni bolje zbog odnosa snaga na terenu u drugom poluvremenu.
Skahic- korektno odradeno
Mehidic- nije puno ni igrao, najvaznije da je odradio korektno i bez greske do kraja utkamice.
prekršaj ba na sredini terena, gdje ćeš za ono dati crveni karton, šta je vama .. da je bio prekršaj na nekih 20 m od gola ili bliže, vjerovatno bi dobio, ovako nije i neka nije, jer je tako ispravnostaragarda je napisao/la:mozes li malo objasnit to za crveni...kakve veze ima koja je liga sa startom zadnjeg igraca odbrane plus sto je ono bio OCIGLEDAN namjeran prekrsaj jer je frajer skontao da Veseli ide sam na golmanaChinaglia je napisao/la:šta vam je, ono nije crveni karton i dosta više o tome, ovo jeste PL, al' da je dodjelio, previše bi i za našu ligu bilo
Kakvih smo se sve sudija nagledali na gostovanjima ovaj je bio Collina licno, a na kraju krajeva da je ovaj sudio u Doboj-Kaknju danas bi bili bogatiji za jos 3 bodastaragarda je napisao/la:jest,jest...nije sirokom pokazao vise nego korektan crveniEthel je napisao/la:Samo da pohvalim sudiju, koji je odratio vise nego korektan mec![]()
...nema veze...nije da nismo navikli..siroki ako ne zakaci i ove sezone evropu kolektivno ce se poubijati....to me bas brine...jer neko ce morat bit donji....nije da ni to nismo navikli
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Mateo Beusan aka "oko sokolovo" bi ti pozavidio na ovome.
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
075
Ja ne znam za to pravilo, gdje se intezitet prekrsaja odreduje po udaljenosti od gola, do sada je uvijek bilo po iintezitetu prilike, a ovo je bila gol prilika. I tu su pravila jasna . Nije vazno ocito nije imao muda, mada je ostalo korektno odradio.Chinaglia je napisao/la:prekršaj ba na sredini terena, gdje ćeš za ono dati crveni karton, šta je vama .. da je bio prekršaj na nekih 20 m od gola ili bliže, vjerovatno bi dobio, ovako nije i neka nije, jer je tako ispravnostaragarda je napisao/la:mozes li malo objasnit to za crveni...kakve veze ima koja je liga sa startom zadnjeg igraca odbrane plus sto je ono bio OCIGLEDAN namjeran prekrsaj jer je frajer skontao da Veseli ide sam na golmanaChinaglia je napisao/la:šta vam je, ono nije crveni karton i dosta više o tome, ovo jeste PL, al' da je dodjelio, previše bi i za našu ligu bilo
- Evolve
- Kontakt:
Zasluzen bod, čestitam. Najbolja ekipa koja je dosla na pecaru ove sezone.
NK Široki Brijeg
danas Verona-Lazio, posljednji igrač odbrane Lazija pravi prekršaj na nekih 30 m iskosa, sudija mu daje drugi žuti karton, a išao bi 1 vs 1 sa golmanom (što je bila bolja prilika nego što je Veseli imao u trenutku prekršaja), a večeras Inter-Fiorentina, igrač Viole ide 1 vs 1 sa golmanom i posljednji igrač odbrane Intera ga ruši na 20 m od gola i dobiva direktan crveni karton, o tome vam pričam
slazem se..iako nisu uputili niti jedan udarac u okvir gola ako se dobro sjećam..Evolve je napisao/la:Zasluzen bod, čestitam. Najbolja ekipa koja je dosla na pecaru ove sezone.
Bas upravo ja tebi to pricam, u obje situacije je bio crveni, da ovaj nije imao zuti dobio bi direektni. To je pravilo i ono je jasno i cistof, napravljeno je da olaksa sudiji donosenje odluke.Chinaglia je napisao/la:danas Verona-Lazio, posljednji igrač odbrane Lazija pravi prekršaj na nekih 30 m iskosa, sudija mu daje drugi žuti karton, a išao bi 1 vs 1 sa golmanom (što je bila bolja prilika nego što je Veseli imao u trenutku prekršaja), a večeras Inter-Fiorentina, igrač Viole ide 1 vs 1 sa golmanom i posljednji igrač odbrane Intera ga ruši na 20 m od gola i dobiva direktan crveni karton, o tome vam pričam
Zadnja izmjena: slana_krv, dana/u 27 sep 2015, 22:33, ukupno mijenjano 1 put.
Bez obzira imali smo vise suteva od vas plus nedostajao nam je Ahmetovic i vjeruj mi u prethodni 9 kola nisam vidio stopera koji ga je mogao cuvati, a to su potvrdili skoro svi treneri ekipa protiv kojih smo igrali. Svejedno nece puno ekipa odnjeti bod sa pecare,brig je napisao/la:slazem se..iako nisu uputili niti jedan udarac u okvir gola ako se dobro sjećam..Evolve je napisao/la:Zasluzen bod, čestitam. Najbolja ekipa koja je dosla na pecaru ove sezone.
Dobar bodić pravo, 9 u nizu smo bez poraza u PL
Moramo na polusezoni dovest rezervnog napadača Krpić jednostavno nije igrač za ovu Slobodu, mogao bi biti zamjena rezervnom napadaču i to je to. Efendić je odigrao dosta solidnu utakmicu mora se reći. Najveću pomutnju i nesigurnost nam je unosio Mehmedagić ili Hamzabegović kako se zvao u prvom poluvremenu. Mislim da bi Škahić i Kostić trebali igrati sljedeću a on da malo odmori.
Što se tiče same utakmice, pološa predstava što bi se reklo i remi je najrealniji, bilo je nekih poluprilika s obje strane ali niti jedne konkretne. Dobro je pa je i Zrinjski "kiksao". Ludnica je na tebeli i u gornjem i u donjem dijelu, ništa se ovde neće znati do zadnjeg kola.
Koja su ono dva "ne znam kako bi ih nazvao uopšte" radila prenos, strašno
Što se tiče same utakmice, pološa predstava što bi se reklo i remi je najrealniji, bilo je nekih poluprilika s obje strane ali niti jedne konkretne. Dobro je pa je i Zrinjski "kiksao". Ludnica je na tebeli i u gornjem i u donjem dijelu, ništa se ovde neće znati do zadnjeg kola.
Koja su ono dva "ne znam kako bi ih nazvao uopšte" radila prenos, strašno
3 gostovanje u 7 dana, ekipa je dosta istrosena i bez 2 igraca koji bi nam sigurno donijeli pobjedu u ovom susretu, tako da je ovaj bod vrijedan tri.
Jedan grad, jedna ljubav!
Mehmedagic
Prvo poluvrijeme odlicno, drugo losije. Ljudi su preobri u skoku svaki korner sam strepio.
Moramo ofanzivno naci jos rjesenja.
Prvo poluvrijeme odlicno, drugo losije. Ljudi su preobri u skoku svaki korner sam strepio.
Moramo ofanzivno naci jos rjesenja.
Nad tobom sunce najljepše sja
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Igramo u subotu sa Olimpicom sa prijenosom na BHT1
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sto je najvaznije sve tri tekme su se pozitivno zavrsile za nas iako je u Zenici moglo biti drugacije no napatili smo se za taj bod tako da moramo biti zadovoljni.Gifron je napisao/la:3 gostovanje u 7 dana, ekipa je dosta istrosena i bez 2 igraca koji bi nam sigurno donijeli pobjedu u ovom susretu, tako da je ovaj bod vrijedan tri.
Olimpic nije nepremostiva prepreka, pogotovo na Tusnju.
Nadam se da ce podrska biti jos bolja nego u onom mecu protiv Veleza.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Znaju gdje se najljepsi fudbal igraSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Igramo u subotu sa Olimpicom sa prijenosom na BHT1
- hule_barca
- Kontakt:
Bio sam blago skeptičan oko ove utakmice. Bojao sam se nekog minimalnog poraza, ali izgleda da su i ti dani kada smo minimalno gubili stvar prošlosti. Kompaktna smo ekipa u svakom pogledu i zasluženo odnešen bod sa Pecare. Idemo sad po 6 bodova protiv Olimpica i Drine.
Mes Que Un Club
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.