Ostale lige
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Ostale evropske lige
" Јавор 1 : 1 $
& 1 : 1 $
$ $ 1 : 4 " &
& $ 0 : 3 "
Црвена $ 1 : 3 &
$ 2 : 0 & ? $
? 2 : 3 $
$ 2 : 1 $
1 " 29 23 6 0 57 14 75
2 Црвена $ 29 22 2 5 52 17 68
3 & $ 29 15 5 9 38 32 50
4 & ? $ 29 14 7 8 34 26 49
5 $ 29 12 6 11 44 30 42
6 $ 29 11 7 11 36 34 40
7 " Јавор 29 8 13 8 21 22 37
8 ? 29 10 5 14 24 36 35
9 $ 29 9 7 13 35 39 34
10 $ 29 8 10 11 23 28 34
11 & 29 9 7 13 21 33 34
12 & 29 8 6 15 26 37 30
13 $ 29 7 8 14 30 37 29
14 $ 29 7 8 14 27 39 29
15 " & 29 8 5 16 24 46 29
16 $ $ 29 5 10 14 19 41 25
$ : $ 16. ' 2010, 17:00
$ : ? 16. ' 2010, 17:00
& ? $ : Црвена $ 16. ' 2010, 17:00
& : & $ 16. ' 2010, 17:00
" : $ $ 16. ' 2010, 17:00
" & : & 16. ' 2010, 17:00
$ : " Јавор 16. ' 2010, 17:00
Dakle Partizan novi prvak,mi drugi,OFK i Spartak takodje u EL sledece sezone.
Iz lige ispadaju Pozarevcani i videcemo u zadnjem kolu ko jos,mislim da je to Cukaricki.
& 1 : 1 $
$ $ 1 : 4 " &
& $ 0 : 3 "
Црвена $ 1 : 3 &
$ 2 : 0 & ? $
? 2 : 3 $
$ 2 : 1 $
1 " 29 23 6 0 57 14 75
2 Црвена $ 29 22 2 5 52 17 68
3 & $ 29 15 5 9 38 32 50
4 & ? $ 29 14 7 8 34 26 49
5 $ 29 12 6 11 44 30 42
6 $ 29 11 7 11 36 34 40
7 " Јавор 29 8 13 8 21 22 37
8 ? 29 10 5 14 24 36 35
9 $ 29 9 7 13 35 39 34
10 $ 29 8 10 11 23 28 34
11 & 29 9 7 13 21 33 34
12 & 29 8 6 15 26 37 30
13 $ 29 7 8 14 30 37 29
14 $ 29 7 8 14 27 39 29
15 " & 29 8 5 16 24 46 29
16 $ $ 29 5 10 14 19 41 25
$ : ? 16. ' 2010, 17:00
& ? $ : Црвена $ 16. ' 2010, 17:00
& : & $ 16. ' 2010, 17:00
" : $ $ 16. ' 2010, 17:00
" & : & 16. ' 2010, 17:00
$ : " Јавор 16. ' 2010, 17:00
Dakle Partizan novi prvak,mi drugi,OFK i Spartak takodje u EL sledece sezone.
Iz lige ispadaju Pozarevcani i videcemo u zadnjem kolu ko jos,mislim da je to Cukaricki.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Salzburg osvojio Austrijsku ligu, pobjedom nad Sturmom u zadnjem kolu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Završeno je 19.prvenstvo 1.HNL, pa ću napraviti rezime sezone. Dojma sam da je ovo jedna od najlošijih sezona u zadnjih 10 godina (može joj parirati još ona sezona kad je Hajduk bio prvak sa 55bodova, 2 više od Inkera, a Dinamo je vrludao u ligi za ostanak) i po prikazanoj kvaliteti na terenu, i po posjećenosti na tribinama, i po organizaciji samog prvenstva (tu ubrajam i HNS). Nakon par godina, opet se igrala Liga 16. No, da krenem nekim redom.
Tablica nakon 30 kola izgleda ovako (navest ću samo prvih 6 i zadnjih 4 radi preglednosti):
1. Dinamo 62 boda (3.pretkolo Lige Prvaka)
2. Hajduk 58 (3.pretkolo Europa Lige)
3. Cibalia 57 (2.pretkolo Europa Lige)
4. Šibenik 50 (2.pretkolo Europa Lige ??? )
5. Karlovac 47 (2.pretkolo Europa Lige ??? )
6. Osijek 47
.............
13. Inter 33
14. Zagreb 33 ( ispada u 2.ligu ??? )
15. Međimurje 29 (ispada u 2.ligu ???)
16. C.Sesvete 14 (ispada u 2.ligu, Hvala Bogu)
Dinamo je i peti put zaredom zasluženo osvojio prvenstvo. Čestitke. Jednostavno, nije imao dostojnog protivnika, pa se u proljetnom dijelu malo i opustio, što je rezultiralo prosipanjem "sigurnih" bodova. Dinamo ima najbolji napad (70 golova, vise od 2 po utakmici, 20 više od Hajduka) i najbolju obranu ( 2o primljenih golova, koliko i Cibalia). Bez obzira što nemaju najboljeg napadača (ovo je tek druga ili treća sezona u povijesti HNL-a kako najbolji napadač nije iz Dinama!), golovi su se razmjerno podijelili na Mandžukića, Moralesa, Badelja, Kramarića itd itd. Njihov glavni cilj je ulazak u Ligu Prvaka, ili prolazak skupine Europa Lige. Sve ispod toga, smatrat će se neuspjehom, bez obzira tko će sjediti na klupi Dinama. A za neki daljnji iskorak trebat će im malo više hrabrosti i sreće. Jedini njihov problem i dalje ostaje posjećenost i odnos s navijačima.
E moj Hajduče, ne znam šta čovjek može za tebe pametno reći. Naizgled se čini da je "malo" falilo do osvajanja prvenstva, međutim, isto toliko je malo falilo da budu 5 ili 6 ili bez Kupa i izlaska u Europu. S obzirom da je početak prvenstva bio katastrofalan (prvih 5 kola bez pobjede), i sezona sa čak 4 trenera, na kraju kad se sve sumira, pa to drugo mjesto i nije tako loše
Ali, opet slijedi slaganje nove ekipe i opet nove muke i problemi. Igrač sezone Hajduka je definitivno Senijad Ibričić.
Apsolutno osvježenje prvenstva i najbolji plasman u svojoj povijesti ostvarila je ekipa Cibalie iz Vinkovaca pod vodstvom Stanka Mršića. Oni su se orijentirali isključivo na svoje igrače (ove starije su dovukli iz raznoraznih klubova) iz Vinkovaca ili bliže okolice, te napravili jednu kompaktnu i čvrstu ekipu koja se nije mogla dobiti tek tako, a s Dinamom imaju pozitivan skor ove sezone. Sve čestitke dečkima.
Nadam se da se neće rasuti i da će dostojno predstavljati svoj klub u Europi.
Šibenik iz godine u godinu (nakon povratka u 1.ligu) bilježi uspjehe i u samom je vrhu lige, pa se više ni ne može reći da su hit. Šibenik je postao jedna konstanta koja svoj uspjeh gradi na mladim igračima i dovođenjem jeftinih ali kvalitetnih igrača iz BeHa bazena. Zec, Alispahić i golman Blažević kao i trener Karačić, izdvojio bih kao osovine ovosezonske ekipe. Plasman u finale Kupa njihov je još jedan uspjeh. Iako su završili na 4.mjestu i izborili pretkola Europa Lige njihov je nastup upitan jer nisu dobili potrebnu Uefinu licencu. Još im preostaje arbitraža, ali velike su šanse da i ove godine ostanu bez Europe. Nadam se da se to neće dogoditi.
Izdvojit ću još dva kluba. Karlovac i Lokomotiva. Definitivno, ta dva kluba su, uz Cibaliu, osvježenje prvenstva. Do prije tri godine igrali su 3.HNL, a sada Karlovac u svojoj prvoj sezoni ima priliku igrati u Europa Ligi (ukoliko arbitraža bude nepovoljna po Šibenik). Najzaslužniji za uspjeh Karlovčana, je, rekao bih, trener Pamić.
Najveće razočaranje predstavlja Zagreb, a onda i Rijeka, koja iz godine u godinu ima velike planove i ambicije, ali se brzo spusti na zemlju.
Budućnost 1.HNL je neizvjesna i još se ne zna kako će izgledati nova sezona, da li će ostati 16 ili zbog nemogućnosti dobivanja licenci 12 klubova. To sve govori kako su odgovorni i "dobro" pripremljeni u Savezu. Sigurno je jedino da ispada C.Sesvete (rekao bih, napokon). Iz druge lige sigurno ulazi RNK Split
Varteks nema potrebnu licencu za 1.ligu, a Međimurje i Zagreb bi po rezultatima trebali ispasti. Međutim, osim Splita i Hrv.Dragovoljca (koji je 5.)u 2. HNL. nitko nema licencu za 1.Ligu. Pravi cirkus.
nadam se vam neće biti mrsko čitati, dosta sam toga skratio
a i plaho sam se umorio 
Tablica nakon 30 kola izgleda ovako (navest ću samo prvih 6 i zadnjih 4 radi preglednosti):
1. Dinamo 62 boda (3.pretkolo Lige Prvaka)
2. Hajduk 58 (3.pretkolo Europa Lige)
3. Cibalia 57 (2.pretkolo Europa Lige)
4. Šibenik 50 (2.pretkolo Europa Lige ??? )
5. Karlovac 47 (2.pretkolo Europa Lige ??? )
6. Osijek 47
.............
13. Inter 33
14. Zagreb 33 ( ispada u 2.ligu ??? )
15. Međimurje 29 (ispada u 2.ligu ???)
16. C.Sesvete 14 (ispada u 2.ligu, Hvala Bogu)
Dinamo je i peti put zaredom zasluženo osvojio prvenstvo. Čestitke. Jednostavno, nije imao dostojnog protivnika, pa se u proljetnom dijelu malo i opustio, što je rezultiralo prosipanjem "sigurnih" bodova. Dinamo ima najbolji napad (70 golova, vise od 2 po utakmici, 20 više od Hajduka) i najbolju obranu ( 2o primljenih golova, koliko i Cibalia). Bez obzira što nemaju najboljeg napadača (ovo je tek druga ili treća sezona u povijesti HNL-a kako najbolji napadač nije iz Dinama!), golovi su se razmjerno podijelili na Mandžukića, Moralesa, Badelja, Kramarića itd itd. Njihov glavni cilj je ulazak u Ligu Prvaka, ili prolazak skupine Europa Lige. Sve ispod toga, smatrat će se neuspjehom, bez obzira tko će sjediti na klupi Dinama. A za neki daljnji iskorak trebat će im malo više hrabrosti i sreće. Jedini njihov problem i dalje ostaje posjećenost i odnos s navijačima.
E moj Hajduče, ne znam šta čovjek može za tebe pametno reći. Naizgled se čini da je "malo" falilo do osvajanja prvenstva, međutim, isto toliko je malo falilo da budu 5 ili 6 ili bez Kupa i izlaska u Europu. S obzirom da je početak prvenstva bio katastrofalan (prvih 5 kola bez pobjede), i sezona sa čak 4 trenera, na kraju kad se sve sumira, pa to drugo mjesto i nije tako loše
Apsolutno osvježenje prvenstva i najbolji plasman u svojoj povijesti ostvarila je ekipa Cibalie iz Vinkovaca pod vodstvom Stanka Mršića. Oni su se orijentirali isključivo na svoje igrače (ove starije su dovukli iz raznoraznih klubova) iz Vinkovaca ili bliže okolice, te napravili jednu kompaktnu i čvrstu ekipu koja se nije mogla dobiti tek tako, a s Dinamom imaju pozitivan skor ove sezone. Sve čestitke dečkima.
Šibenik iz godine u godinu (nakon povratka u 1.ligu) bilježi uspjehe i u samom je vrhu lige, pa se više ni ne može reći da su hit. Šibenik je postao jedna konstanta koja svoj uspjeh gradi na mladim igračima i dovođenjem jeftinih ali kvalitetnih igrača iz BeHa bazena. Zec, Alispahić i golman Blažević kao i trener Karačić, izdvojio bih kao osovine ovosezonske ekipe. Plasman u finale Kupa njihov je još jedan uspjeh. Iako su završili na 4.mjestu i izborili pretkola Europa Lige njihov je nastup upitan jer nisu dobili potrebnu Uefinu licencu. Još im preostaje arbitraža, ali velike su šanse da i ove godine ostanu bez Europe. Nadam se da se to neće dogoditi.
Izdvojit ću još dva kluba. Karlovac i Lokomotiva. Definitivno, ta dva kluba su, uz Cibaliu, osvježenje prvenstva. Do prije tri godine igrali su 3.HNL, a sada Karlovac u svojoj prvoj sezoni ima priliku igrati u Europa Ligi (ukoliko arbitraža bude nepovoljna po Šibenik). Najzaslužniji za uspjeh Karlovčana, je, rekao bih, trener Pamić.
Najveće razočaranje predstavlja Zagreb, a onda i Rijeka, koja iz godine u godinu ima velike planove i ambicije, ali se brzo spusti na zemlju.
Budućnost 1.HNL je neizvjesna i još se ne zna kako će izgledati nova sezona, da li će ostati 16 ili zbog nemogućnosti dobivanja licenci 12 klubova. To sve govori kako su odgovorni i "dobro" pripremljeni u Savezu. Sigurno je jedino da ispada C.Sesvete (rekao bih, napokon). Iz druge lige sigurno ulazi RNK Split
Varteks nema potrebnu licencu za 1.ligu, a Međimurje i Zagreb bi po rezultatima trebali ispasti. Međutim, osim Splita i Hrv.Dragovoljca (koji je 5.)u 2. HNL. nitko nema licencu za 1.Ligu. Pravi cirkus.
nadam se vam neće biti mrsko čitati, dosta sam toga skratio
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Bravo @ Dubrava
Samo mi reci šta koči Šibenčane da bi dobili UEFA-inu licencu? Stadion? Fakat ne znam, zato te i pitam. Što se tiče tvog gledišta HNL-a, nisi ništa fulio.
Onaj ko sad pogleda tabelu, reći će da su 2 utakmice falile Hajduku da bi bio prvi, a činjenica je da su jedva izborili ovo drugo mjesto. Ne sjećam se da je više trenera prošlo kroz Hajduk u toku jedne sezone, nadam se da će sljedeće biti konkurentniji.
Dinamo je zasluženo prvak, ali u posljednje vrijeme nisu igrali kao prvaci. Ne znam da li je moral igrača op'o, ili je možda i Kruno kriv, jer su ga novinari uzeli za zub, nemam pojma.
Cibalia i Karlovac su po meni iznenađenje, a volio bih i sljedeće sezone vidjeti ligu 16, a ne ligu 12.
Samo mi reci šta koči Šibenčane da bi dobili UEFA-inu licencu? Stadion? Fakat ne znam, zato te i pitam. Što se tiče tvog gledišta HNL-a, nisi ništa fulio.
Onaj ko sad pogleda tabelu, reći će da su 2 utakmice falile Hajduku da bi bio prvi, a činjenica je da su jedva izborili ovo drugo mjesto. Ne sjećam se da je više trenera prošlo kroz Hajduk u toku jedne sezone, nadam se da će sljedeće biti konkurentniji.
Dinamo je zasluženo prvak, ali u posljednje vrijeme nisu igrali kao prvaci. Ne znam da li je moral igrača op'o, ili je možda i Kruno kriv, jer su ga novinari uzeli za zub, nemam pojma.
Cibalia i Karlovac su po meni iznenađenje, a volio bih i sljedeće sezone vidjeti ligu 16, a ne ligu 12.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
HvalaMonolog je napisao/la:Bravo @ Dubrava
Za Šibenik pretpostavljam da je riječ o stadionu i pratećim objektima uz i oko njega koji ne zadovoljavaju potrebne uvjete, ali nisam sasvim siguran. Ako je stadion jedini razlog, onda je to po meni glupo, jer 50km dalje je Split, i svoje utakmice kao domaćin Šibenčani komotno mogu igrati na Poljudu. Jer ako Dinamo može igrati na onom svom "stadionu", zašto Šibenik ne bi mogao igrati na svom.. Moguće je da su u pitanju i financijski razlozi (isti problem ima i Varteks, koji ne može dobiti HNL licencu, a i dužan je oko 200.000 Eura). Šibenčani još imaju pravo na arbitražu pred UEFO-om, iako koliko sam upućen, taj zahtjev nisu ni podnijeli.
Što se tiče slabih rezultata Dinama u proljeće, ima tu više razloga. Oni su u proljetni dio ušli sa velikom bodovnom razlikom u odnosu na prvog pratioca. I onda, naravno, dođe do opuštanja, nonšalancije u igri i razmišljanja u glavama igrača:"zašto da se mi trgamo kad smo sigurno prvi"?! Zatim, Jurčić je priliku davao i mlađim igračima (da se bolje pripreme za narednu sezonu), prije svega onima u obrani, pa je tu malo puštalo. Morales, koji je bio najbolji strijelac prvog dijela, je imao obiteljskih problema, zbog potresa u Čileu, pa je odigrao samo par utakmica, Madnžukić je bio "opterećen" svojim snovima o velikom klubu i kako će se brzo prodati. Novinari su na svaki kiks Dinama gledali kao na apokalipsu i sipali paljbu ( u vecini slucajeva nezasluzeno). I onda se u tu pobjedničku ekipu uvuče određeni nemir i eto belaja. A ni odnosi u svlačionici nisu bili bajni. Ukratko
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
@Dubrava,sta znaci RNK Split skracenica?Mislim da je nesta na foru radnicki nogometni klub ali nisam siguran.Koliko se secam oni su osnovani godinu dana posle Hajduka pod imenom Anarh ili tako nesta.
Tacno je oboje (1912)...Devil je napisao/la:@Dubrava,sta znaci RNK Split skracenica?Mislim da je nesta na foru radnicki nogometni klub ali nisam siguran.Koliko se secam oni su osnovani godinu dana posle Hajduka pod imenom Anarh ili tako nesta.
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
U Splitu...topeks je napisao/la:Gdje je taj klub danas?Devil je napisao/la:@Dubrava,sta znaci RNK Split skracenica?Mislim da je nesta na foru radnicki nogometni klub ali nisam siguran.Koliko se secam oni su osnovani godinu dana posle Hajduka pod imenom Anarh ili tako nesta.
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
lech poznan prvak poljske! cestitke stilicu i buricu.
prica mi sad prijatelj iz poznana, tamo je ludnica... 
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
tm84 je napisao/la:prica mi sad prijatelj iz poznana, tamo je ludnica...
[youtube][/youtube]
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Cestitke Semiru i JAsminu.eh mozda je sada vrijeme da Semir iskoristi sansu u kvalifikacijama lige prvaka i da napokon ode u jacu evropsku ligu te izbori mjesto u reoprezentaciji.
BosnaE
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Mnogo mnogo price bilo oko Teplica,ali cim su ispali iz utrke za prvaka,niko vise niti objavljuje clanke niti pominje nase igrace u Teplicama.
BTW evo i vrha tablice ceske lige:
1 Sparta Praha 30 16 14 0 42-14 62
2 Jablonec 30 18 7 5 42-24 61
3 Baník Ostrava 30 17 9 4 47-25 60
4 Teplice 30 15 10 5 44 -25 55
Sparta i Jablonec(Haurdic) idu u kvalifikacije lige prvaka,dok u kvalifikacijama lige Evrope ce igrati Banik Ostrava,Teplice(Mahmutovic,Ljevakovic) te ekipa Viktoria Plzen(5. na tabeli i finalisti kupa u finalu igraju protiv Jabloneca).
Sparta i Jablonec(Haurdic) idu u kvalifikacije lige prvaka,dok u kvalifikacijama lige Evrope ce igrati Banik Ostrava,Teplice(Mahmutovic,Ljevakovic) te ekipa Viktoria Plzen(5. na tabeli i finalisti kupa u finalu igraju protiv Jabloneca).
BosnaE
ih, da sigma nije prespavala prvih 10 utakmica u prvenstvu i oni bi se borili za titulu i bili bi sigurni putnik za evropu... 
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
Ma kakvo to, ti si se malo preracun'o... dakle, Sparta ide u drugo pretkolo LP, Jablonec u trece pretkolo EL, a Banik Ostrava u drugo pretkolo EL... eh sad, obzirom da finale Kupa igraju Viktoria i Jablonec, ukoliko Viktoria dobije ide u trece pretkolo EL, a ukoliko Jablonec dobije onda je pitanje da li ce se otvoriti cetvrta pozicija za Teplice ili ce Viktoria kao finalist ipak otici u drugo pretkolo EL, to je za svaku ligu razlicito...newton_heath_lyr je napisao/la:Mnogo mnogo price bilo oko Teplica,ali cim su ispali iz utrke za prvaka,niko vise niti objavljuje clanke niti pominje nase igrace u Teplicama.
basel prvak svicarske, uzeli su duplu krunu ove sezone.
Apsolutno zasluzeno,Basel je citavu sezonu igrao konstantno bez nekih prevelikih osilacija.Mladi momci igrali takodje dobro sve do maja kada su igrali katastrofalno ali se nekako provlacili sve do sada kada su prvo devastirani od prosecnog Luzerna kojem nisu bili potrebni bodovi a evo i danas ih i Basel nadigrao.steve-o je napisao/la:basel prvak svicarske, uzeli su duplu krunu ove sezone.
basel ima solidnu ekipu, a to su i dokazali u ELu. par mladji igraca ima tu poput safaria, atana, stockera, albanca shaqiria, jos dodas par iskusni igraca poput frei, streller, huggel, costanzo i imas sasvim solidan tim za svicarske uslove.Devil je napisao/la:Apsolutno zasluzeno,Basel je citavu sezonu igrao konstantno bez nekih prevelikih osilacija.Mladi momci igrali takodje dobro sve do maja kada su igrali katastrofalno ali se nekako provlacili sve do sada kada su prvo devastirani od prosecnog Luzerna kojem nisu bili potrebni bodovi a evo i danas ih i Basel nadigrao.steve-o je napisao/la:basel prvak svicarske, uzeli su duplu krunu ove sezone.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Bursaspor osvajač Turske lige. Ovo im je prva titula, ako se ne varam.
Fener je imao sve u svojim rukama/nogama, no neriješen rezultat protiv Trabzona, a pobjeda Burse protiv Bešiktaša i to je to. Mislim da ovo niko nije očekivao, barem ja nisam. Svaka čast momci. Svaka čast.
Fener je imao sve u svojim rukama/nogama, no neriješen rezultat protiv Trabzona, a pobjeda Burse protiv Bešiktaša i to je to. Mislim da ovo niko nije očekivao, barem ja nisam. Svaka čast momci. Svaka čast.
kada sam ih vidio kako igraju protiv onih u finalu kupa ja dansa lagano otpucao na 5 km fener x i bursa 1/1Monolog je napisao/la:Bursaspor osvajač Turske lige. Ovo im je prva titula, ako se ne varam.
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.