BIH Mininogometna reprezentacija
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
BIH Mininogometna reprezentacija
Nasa reprezentacija je danas u Hrvatskoj osovojila trece mjesto na europskom prvenstvu u mininogometu. Na prvenstvu su ucestovale 32 ekipe, a nasa reprezentacija je po prvi put ucestovala na ovom prvenstvu koje se igra pod pokroviteljstvom EMF-a. Mislim da ova reprezentacija zasluzuje svoje mjesto na forumu.
U polufinalu BiH je izgubila od Hrvatske.
Za trece mjesto smo pobjedili Cesku.
U polufinalu BiH je izgubila od Hrvatske.
Za trece mjesto smo pobjedili Cesku.
Edin Dzeko je institucija bosanskog fudbala.
Re: BIH Mininogometna reprezentacija
Edin Dzeko je institucija bosanskog fudbala.
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 16 mar 2020, 02:00, ukupno mijenjano 1 put.
Ovo je amaterski sport, igrači liče na sve osim na fudbalere i ne vjerujem da neko ulaže milione u ovo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- invincible1921
- Kontakt:
Mozel mi neko rec koji je kriteriji za izbor u ovu preku i pod cijem je okriljem ekipa? nije valjda da se sami skupe
=\_1921_/=
Gledao sam Evropsko prvenstvo prošle godine i sve su to neki rekreativci sa stomačićima, isto kao na terminu.invincible1921 je napisao/la:Mozel mi neko rec koji je kriteriji za izbor u ovu preku i pod cijem je okriljem ekipa? nije valjda da se sami skupe
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Upravo, gledao sam ja sad ovo prvenstvo (na Hayatu bili prenosi) 1/4 finale, polufinale i tekmu za treće mjesto. Igrači baš izgledaju kao prosječni ljudi na terminima, igrači se stalno rotiraju nije ograničen broj izmjena, možeš izaći i ući više puta u toku utakmice koliko sam upratioVirtu4l je napisao/la:Gledao sam Evropsko prvenstvo prošle godine i sve su to neki rekreativci sa stomačićima, isto kao na terminu.invincible1921 je napisao/la:Mozel mi neko rec koji je kriteriji za izbor u ovu preku i pod cijem je okriljem ekipa? nije valjda da se sami skupe

Onako simpa sport, kriterij zaista ne znam kakav je, ovo nam je valjda premijerni nastup na prvenstvima. Postoji i ta neka krovna kuća ovog sporta i imaju članice, i koliko vidim nas nema (ili nas još nisu apdejtovali

http://www.eurominifootball.com/member-association/
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- invincible1921
- Kontakt:
Pa nez nije da se.rem nesto al vala tanko igraju svi...jbmu imam osjecaj da sam protiv boljih igraca na terminim igro pa zato pitam 

=\_1921_/=
Ma eto ne znam šta da ti kažem, ako smo treći u Europi onda ili je sport obični qurac ili ipak nismo tako loši. Iskreno da ti kažem meni se čini kada gledam futsal (ne samo nas nego neko prvenstvo prošle ili pretprošle godine) da sam igrao protiv boljih igrača na terminima al' eto ko će ti ga znati. Samo što su je druga podloga na futsalu a i teren je dosta veći pa je i zahtjevnije. Na terminima se mahom igra samo napad a odbrana ono tek tako da istrčiš do svog golainvincible1921 je napisao/la:Pa nez nije da se.rem nesto al vala tanko igraju svi...jbmu imam osjecaj da sam protiv boljih igraca na terminim igro pa zato pitam

Uglavnom i futsal i ovaj mali fudbal su mi sportovi gdje bi mi trebali biti dobri, jer kao što svima znamo svi Balkanci umiju igrati al' ne žele trčati tako da je ovaj terenčić/dvorana idealna za naše znanje

Mada i za futsal nam je misaona imenica to neko prvenstvo.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- invincible1921
- Kontakt:
Meni je iskreno ovdje previse defaznivna igra...kad sa cuo hrvati dali 17 golovaFaraonTM je napisao/la:Ma eto ne znam šta da ti kažem, ako smo treći u Europi onda ili je sport obični qurac ili ipak nismo tako loši. Iskreno da ti kažem meni se čini kada gledam futsal (ne samo nas nego neko prvenstvo prošle ili pretprošle godine) da sam igrao protiv boljih igrača na terminima al' eto ko će ti ga znati. Samo što su je druga podloga na futsalu a i teren je dosta veći pa je i zahtjevnije. Na terminima se mahom igra samo napad a odbrana ono tek tako da istrčiš do svog golainvincible1921 je napisao/la:Pa nez nije da se.rem nesto al vala tanko igraju svi...jbmu imam osjecaj da sam protiv boljih igraca na terminim igro pa zato pitam
Uglavnom i futsal i ovaj mali fudbal su mi sportovi gdje bi mi trebali biti dobri, jer kao što svima znamo svi Balkanci umiju igrati al' ne žele trčati tako da je ovaj terenčić/dvorana idealna za naše znanje![]()
Mada i za futsal nam je misaona imenica to neko prvenstvo.

=\_1921_/=
Ma nisam ni znao da ovaj sport postoji do prekjučer bukvalno al' sumnjiv je čim smo mi u seniorskoj konkurenciji treći u Europi 

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- bavariapivo
- Kontakt:
e da vam objasnim malo, to su sve amateri sto igraju u mininogometnoj reprezentaciji. sastaju se od najboljih momcadi diljem bih (za bosnu i hercegovinu) diljem hr (za hrvatsku) diljem austrije (za austriju) itd. jedina dva-tri uslova jesu da igraju u ligi svoje drzave, da imaju pasos/putovnicu reprezentacije u cijoj ligi igraju, i da zadovolje izborniku.
ne znam sada kako se zove krovna organizacija u bih, koja odrzava tu ligu, ali znam za ovdje kod nas u austriji je to "ökfv" i nasa momcad je bila sastavljena od 2-3 svabe 2 turcina a svi ostali su bili bosanci
ne znam sada kako se zove krovna organizacija u bih, koja odrzava tu ligu, ali znam za ovdje kod nas u austriji je to "ökfv" i nasa momcad je bila sastavljena od 2-3 svabe 2 turcina a svi ostali su bili bosanci

da bi igrac imao pravo nastupa na ovom prvestvu, nije smio imati profesionalni ugovor u zadnjih godinu dana, zakljucno sa datumom 1.1. 2015. Za Njemacku su na ovom prvestvu igrali i neki bivsi profesionalci iz Bundeslige, Nažalost protiv Hrvata smo sami sebe pobjedili. Poklonili im gol za 1:1 i fulali penal.invincible1921 je napisao/la:Mozel mi neko rec koji je kriteriji za izbor u ovu preku i pod cijem je okriljem ekipa? nije valjda da se sami skupe
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Niko ne govori, danas u 1/8 finala sa Španijom. 
Mi smo u ovim amaterskim sportovima pravo jaki.

Mi smo u ovim amaterskim sportovima pravo jaki.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Idemo u 1/4 finaleeee, pobjeda protiv Spanije u izvodjenju penala. Veceras u 22h na TV Hayatu 1/4 finale protiv Crne Gore.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- akisarajevo92
- Kontakt:
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Idemoooooooooooooooo
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Evo gledam utakmicu i uopce ne vidim nikakve stomacine kod igraca niti mi lice na klasicne termin igrace, ne kazem da su messi i ronaldo ali sasvim solidni igraci cak ima i mnogo dobrih poteza narocito od onog zutog (sedmica cini mi se) sto je vec na pocetku utakmice napravio 2-3 dobra driblinga, i imao 2-3 pogodjene stative uz jako dobre suteve. U sustini sasvim solidna spremnost kod igraca, nemam pojma sto ih se tako ocrni.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Bolje kombinuju od A reprezentativaca 

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Koji je rezultat? hoćel biti šta?
Trenutno korisnika/ca: izdzezveubrazil i 6 gostiju.