FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

marseille_unique
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la marseille_unique » 28 sep 2015, 02:22

SiouxLukavac je napisao/la:Ajmo komsije do pobjede.

Sta je jarane, ne mozes protiv srca, ipak daleko je Sarajevo od ociju i od srca, uzivaj u Slobodi koju su ti preci uzdigli i volili i ostavili, zivio

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 28 sep 2015, 02:23

Zasto Zeba nosi plavu kapitensku traku, jel je donio iz Zeljeznicara ili sta je vec, zar nema nista u bojama Slobode, mislim stvarno udara u oci, sto jest jest

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 28 sep 2015, 08:58

Gifron je napisao/la:Mislim da je realno se nadati da mozemo uzeti minimalno 10 bodova u sljedecih 5 kola, a nadam se da cemo polusezonu (15. utakmica) zakljuciti sa nekih 30 bodova sto bi bio odlican uspjeh.
Evo da se citiram, prognozirao sam 10 bodova da cemo osvojiti ( Vitez, Zeljo, Velez, Mladost, Siroki ) a osvojili smo 9. Bez poraza, iako nikako ne mogu prezaliti utakmicu protiv Mladosti i losu realizaciju.

Do kraja polusezone jos 5 kola, mislim da mozemo nastaviti seriju bez poraza i osvojiti 10 do 13 bodova:
Sloboda - Olimpic 1
Drina - Sloboda 2
Sloboda - Travnik 1
Sarajevo - Sloboda X
Sloboda - Zrinjski 1
Jedan grad, jedna ljubav!

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 28 sep 2015, 09:28

Tesko cemo protiv Sarajeva koje se zahuktalo, no ako bi uzeli ostale cetiri utakmice ja bih bio prezadovoljan.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 28 sep 2015, 09:35

cestitam na rezultatima do sada Tuzlaci.
Samo ako neko moze da napise ukoliko je upoznat,dokle ste sa promjenom statuta i jel to uopste vise aktuelna prica ili je Azmir odustao od toga i radi na neki sebi svojstven nacin?Pitam to i zbog tih dugova koje ste imali i hoce li se moci dobiti licenca za evropu ukoliko ostanete na pozicijama koje vode u evropu?

I jel kazna koju je dobio za Simin Han ima veze i za njegovu funkciju u Slobodi

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 28 sep 2015, 09:43

Orton je napisao/la:cestitam na rezultatima do sada Tuzlaci.
Samo ako neko moze da napise ukoliko je upoznat,dokle ste sa promjenom statuta i jel to uopste vise aktuelna prica ili je Azmir odustao od toga i radi na neki sebi svojstven nacin?Pitam to i zbog tih dugova koje ste imali i hoce li se moci dobiti licenca za evropu ukoliko ostanete na pozicijama koje vode u evropu?

I jel kazna koju je dobio za Simin Han ima veze i za njegovu funkciju u Slobodi
Statut ok, on ne predstavlja vise kocnicu za napredak. Azmir nikada u zivotu nije odustao ni od cega. Sve sam ti rekao. Licenca ce se dobiti, vec je podnijeta molba za licencu. Dugovi se rjesavaju tiho i bez pompe. Nismo nicim optereceni. Samo polako, a ono sto slijedi, slijedi...
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

High

Post Postao/la High » 28 sep 2015, 09:58

_dreamer_ je napisao/la:Tesko cemo protiv Sarajeva koje se zahuktalo, no ako bi uzeli ostale cetiri utakmice ja bih bio prezadovoljan.
Jeste se prepali. Polahko, prvo da sredimo komšiluk, onda vi dolazite na red. :mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

sssloboda
Kontakt:

Post Postao/la sssloboda » 28 sep 2015, 10:02

Treba u ovome svemu biti i skroman zasad ok ,za mene prvih 7 pozicija TOP.

a da su porasli apetiti jesu u naredna 3 kola mogli bi se malo i odlijepiti od ostalih još čvrće među prva 3 " malo laksi raspored "

mada treba biti prizeman i ici utakmicu po utakmicu .

Za vas ne znam ja uzivam gledati ovu slobodu ,i to 9 utakmica bez poraza .

Bravo Azmire ,bravo Husrefe i igrači, bravo Fukare !

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 28 sep 2015, 10:08

Uh, tek sad boli remi sa Borcem kuci .. Ne mogu da vjerujem da smo samo do sad 1 izgubili i to samo 1 u gostima. Prije nekoliko godina kad dobijes žnj ekipu van Tusnja, radujes se ko dijete malo, a sad je postalo " ocekuju se 3 boda u gostima " ( barem za mene :D ). Do kraja 13 bodova, ali imamo i kvalitete za punih 15.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 sep 2015, 10:25

Gifron je napisao/la:
Gifron je napisao/la:Mislim da je realno se nadati da mozemo uzeti minimalno 10 bodova u sljedecih 5 kola, a nadam se da cemo polusezonu (15. utakmica) zakljuciti sa nekih 30 bodova sto bi bio odlican uspjeh.
Evo da se citiram, prognozirao sam 10 bodova da cemo osvojiti ( Vitez, Zeljo, Velez, Mladost, Siroki ) a osvojili smo 9. Bez poraza, iako nikako ne mogu prezaliti utakmicu protiv Mladosti i losu realizaciju.

Do kraja polusezone jos 5 kola, mislim da mozemo nastaviti seriju bez poraza i osvojiti 10 do 13 bodova:
Sloboda - Olimpic 1
Drina - Sloboda 2
Sloboda - Travnik 1
Sarajevo - Sloboda X
Sloboda - Zrinjski 1
Vi nikako da shvatite da se igra jos 8 kola, a ne 5 :lol:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 28 sep 2015, 11:10

Bas tako.a meni opet pametuju sinoc,dzaba mi zivce poremetise,Jos onaj kaze izbaci celik iz prognoze...
Moja prognoza öd sinoc stoji,13-15 bodova u narednih 6 kola.
Uzeo sam samo 6 kola,jer imamo dobar raspored,dvije zaredom kuci.o preostale dvije do polusezone kada dodje vrijeme.
Imamo realne sanse zavrsiti polusezonu medju top tri.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 28 sep 2015, 11:42

Gifron je napisao/la:

Sloboda - Olimpic 1
Drina - Sloboda 2
Sloboda - Travnik 1
Sarajevo - Sloboda X
Sloboda - Zrinjski 1
18 kola se igra do zimske pauze,a kako ste krenuli ni Evropa nije više nedostižna :thumbup:
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 28 sep 2015, 11:47

Ici utakmicu po utakmicu, dolazi Olimpik koji je nezgodniji u gostima nego kod kuce jos doci ce maksimalno nabrijani jer ce zeliti osvetu za proslogodisnji poraz na Tusnju smatrajuci da su pokradeni. Nakon te utakmice mozemo planirati dalje sa Drinom i Travnikom.
samo Sloboda

MysticAladin
Kontakt:

Post Postao/la MysticAladin » 28 sep 2015, 11:57

Slo - Oli 1
Dri - Slo 2
Slo - Tra 1
Sar - Slo 1
Slo - Zri 1
Slo - Čel 1
Rud - Slo x
Slo - Sla 1..........19 bodova

Mislim da je ovo sasvim realno za očekivati. Eventualno da ne dobijemo Zrinjski kući, mada ja mislim da nisu nešto posebno, možemo mi to.

Zrinjski će uzet Vitez sad, trener Viteza je bivši trener Zrinjskog i poprilično hrvatski nastrojen, Karačić... 2 ko vrata
I krv svoju za Bosnu moju i život svoj za Juve moj!!!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 28 sep 2015, 12:01

Previse respektujemo olimpicki.
Bice oni naspanovani,Ali i nasi ce.
Ljudi,u 10 kola dali smo 10 golova....
Neko ce strasno stradati na tusnju,a Imam osjecaj da ce procepiti protiv zalizanka placipizde.
3-0,4-1.....

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 28 sep 2015, 12:41

Pa napisao sam polusezone yebemu, zna li neko citati? 30 kola, 15 je pola :damn:
Jedan grad, jedna ljubav!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 28 sep 2015, 13:02

Gifron je napisao/la:Pa napisao sam polusezone yebemu, zna li neko citati? 30 kola, 15 je pola :damn:
Jeste drug,Ali polusezona ove godine je nakon 18 kola.
Zato svi tako racunamo.
Jos 8 kola do polusezone

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 28 sep 2015, 13:23

Ne može polusezona trajati 18 kola, ako se igra ukupno 30 kola. 18 kola može trajati samo jesenji dio prvenstva, a to nije polusezona... Pozdrav i opletite dalje, sta bi bilo kad bi bilo.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 28 sep 2015, 13:25

velika šteta za prosutim bodovima protiv Mladosti, al' doslovno prosutim, al' sreća u nesreći je što su i rivali kiksali, tako da smo još uvijek tu u povoljnoj poziciji, zato, Olimpic mora pasti, ne znam kako, ali mora

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 28 sep 2015, 13:31

eh da, šta kaže ultrasstyle, Kiso kada podigne fizičku spremu, igrat' će umjesto Stjepnaovića, a Stjepanović jede malu djecu :D on je uz Gavarića najbolji destruktivac kojeg sam gledao u Slobodi, a da ga se sjećam (Karić se podrazumijeva) :D baš je poput Gavarića, pravi pit bull, ima neke kreativnosti u sebi, a zna i šutirat', pitanje je vremena kad će ga zabit' nekome, neka bude protiv Olimpica :cool: preslikan Stefan Gavarić i takav nam je trebao :thumbup:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []