Što se tiče zadnjeg veznog, smatram da je Grahovac bolji igrač od Hadžića na toj poziciji, pa je onda bolje i rizikovati sa kvalitetnijim igračem iako je debitant, nego krenuti s Hadžićem za kojeg sa velikom sigurnošću možemo reći da neće odgovoriti zahtjevima koje ta pozicija traži.Sheyi je napisao/la:FaraonTM je napisao/la:Tako će i biti vjerovatno, poziv Salihoviću aludira na to. Jedino opet ostaje dilema tog zadnjeg veznog...Sheyi je napisao/la:------------------Begović-------------------
-Mujdža--Šunjić-Spahić--Zukan-
----------------Grahovac-------------------
---------Pjanić---------Salihović--------
-Višća--------------------------------Lulić-
------------------Ibišević--------------------
Ovako bih to ja postavio.
@arius, po meni bi bila greška staviti Sea na zadnjeg veznog jer to nije onaj igrač sto je bio prije povrede, u Schalkeu se ove sezone nije naigrao ni na svojoj prirodnoj poziciji, a sad ga gurati na tu poziciju pored Grahovca koji je standardan u Rapidu.[/quote]
Slažem se, baš sam nešto slično napisao sinoć stranicu, dvije prije ove. Mada opet sam rekao da bez obzira koga stavi neću zamjeriti Meši jer mu nije lako birati između debitanta i nekog ko je tu već nekih godinu i po dana al' isto tako upitnog kvaliteta, čak ću se usuditi pa reći da je Grahovac bolji igrač od Anela, ako ne sada onda kroz koju godinu dosta dosta bolji.