Slažem se u potpunosti da se treba držati teme Jusuf Nurkić.CashMan je napisao/la:Svi postovi na ovom forumu izražavaju mišljenja autora/ica tih postova, a ne vlasnika foruma (čitaj ss.ba)...Ramirez5 je napisao/la:Misljenja sam da je KK_Bosna napravio previd da je ujedno i moderator na forumu i da je njegov stav odnosno komentar ujedno i komentar Ss.ba. koji se sigurno ne bi mogao ponosti komntarom jednog od svojih moderatora...
Doviđenja i prijatno...
PS Držite se teme Jusuf Nurkić
Slažem se i sa činjenicom da su autori postova isključivo odgovorini za sadržaj istih, ali ne dijelim vaše mišljenje kada je u pitanju administrator ili moderator foruma.
Forum je u vlasništvu SportSport d.o.o. i na njemu vrijede pravila koja određuje vlasnik foruma. Svi postovi na ovom forumu izražavaju mišljenja autora/ica tih postova, a ne vlasnika foruma, te vlasnik foruma, administratori/ce, moderatori/ce i ostale osobe koje sudjeluju u održavanju ovog foruma ne mogu i neće odgovarati za sadržaj tih postova.
Iz gore navedenog ja zaključujem da je moderator ipak dio administracije foruma, ako griješim molim ispravite me.