Olimpik Sarajevo

akisarajevo92
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la akisarajevo92 » 28 sep 2015, 18:46

Ko fol ne odgovora im stanje terena na Otoci. :rol:

Neka im prija lavor.
Don't believe the hype.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 28 sep 2015, 18:58

akisarajevo92 je napisao/la:Ko fol ne odgovora im stanje terena na Otoci. :rol:

Neka im prija lavor.
Jedan od najglupljih poteza.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 28 sep 2015, 19:25

Slažem se, bolje sam otići dok je vakat jer uskoro ide koncesija na 100 godina pa ide svima noga bilo da je PLBiH ili Evropa u pitanju.
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 28 sep 2015, 19:27, ukupno mijenjano 1 put.
SRETAN BROJ - 1725

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 28 sep 2015, 19:26

Mancini je napisao/la:
akisarajevo92 je napisao/la:Ko fol ne odgovora im stanje terena na Otoci. :rol:

Neka im prija lavor.
Jedan od najglupljih poteza.
Ne znam kakav je teren na Otoci, ali danas na Kosevu je bio izuzetno los, odvodnja loša, teren mekan, grbav. Mislim da su zbog terena i izostali golovi.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 28 sep 2015, 19:46

Teren je takav da je sramota na tom terenu igrati i 1 ligu FBiH. Realno, teren za 2 lige Centar pa danas na njemu igra Bosna Sema.
SRETAN BROJ - 1725

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 28 sep 2015, 19:57

pitic je napisao/la:Slažem se, bolje sam otići dok je vakat jer uskoro ide koncesija na 100 godina pa ide svima noga bilo da je PLBiH ili Evropa u pitanju.
Ako je nečija babovina može i na 200 godina.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 30 sep 2015, 05:56

Sastav malo neobican bio, dobro je ako se trazi nove formacije i taktike, treba nam reforma posto su nas vise svi procitali. Konacno je Stefan u pocetnom sastavu kako je i trebalo biti.
To za teren, ja sam na pocetku sezone govorio da mi moramo biti spremni na lose terene, bilo to u Lukavcu, Kosevu, Otoci itd., ne mozemo se kriti iza toga stalno jer nam nista ne pomaze, nece nam niko dati koji bod ako proglasimo da je teren los bio, sve ekipe ce igrati na tim terenima, a mi ako imamo poseban problem time onda je logicno da cemo samo padati. Znaci moramo prilagoditi taktiku i treninge prema terenu i protivniku, pa ako je tesko igrati na teskom terenu neka treniraju na teskom terenu i nek' se naviknu pobjedjivati u takvim okolnostima. Ned'o Bog da opet odu u Antaliji, potrosi tolike pare pripremajuci se na vrhunske terene i dodjes kuci oranici da izgubis.

Ako cemo natjerati protivnika na preskakanje igre, nama treba jedan napadacki tandem, ne samo jedan spic, i zadnja linija treba visocije da stoji, dobar primjer je protiv Zelje, svaki put kad smo im zagustili polovinu onda su se raspadali u igri, a kad ih ne ometa niko onda se poigravaju njihovi stoperi daleko od nase povucene ekipe. Plus Lede je morao daleko i dosta trcati da se ukljuci u napade i pomogne posto nije visocije na terenu, a kad god je doslo 4 na 4 ili 5 na 4 onda smo imali dobre sanse.

Sad se moramo vaditi protiv teskih protivnika kad nismo znali lakse utakmice uzimati, ako ijedan bod izvucemo u ovoj situaciji dobro je, pa kasnije valjda skupimo nesto od Drine i Travnika aBd.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 30 sep 2015, 11:55

Mokroguz je napisao/la:Sastav malo neobican bio, dobro je ako se trazi nove formacije i taktike, treba nam reforma posto su nas vise svi procitali. Konacno je Stefan u pocetnom sastavu kako je i trebalo biti.
To za teren, ja sam na pocetku sezone govorio da mi moramo biti spremni na lose terene, bilo to u Lukavcu, Kosevu, Otoci itd., ne mozemo se kriti iza toga stalno jer nam nista ne pomaze, nece nam niko dati koji bod ako proglasimo da je teren los bio, sve ekipe ce igrati na tim terenima, a mi ako imamo poseban problem time onda je logicno da cemo samo padati. Znaci moramo prilagoditi taktiku i treninge prema terenu i protivniku, pa ako je tesko igrati na teskom terenu neka treniraju na teskom terenu i nek' se naviknu pobjedjivati u takvim okolnostima. Ned'o Bog da opet odu u Antaliji, potrosi tolike pare pripremajuci se na vrhunske terene i dodjes kuci oranici da izgubis.

Ako cemo natjerati protivnika na preskakanje igre, nama treba jedan napadacki tandem, ne samo jedan spic, i zadnja linija treba visocije da stoji, dobar primjer je protiv Zelje, svaki put kad smo im zagustili polovinu onda su se raspadali u igri, a kad ih ne ometa niko onda se poigravaju njihovi stoperi daleko od nase povucene ekipe. Plus Lede je morao daleko i dosta trcati da se ukljuci u napade i pomogne posto nije visocije na terenu, a kad god je doslo 4 na 4 ili 5 na 4 onda smo imali dobre sanse.

Sad se moramo vaditi protiv teskih protivnika kad nismo znali lakse utakmice uzimati, ako ijedan bod izvucemo u ovoj situaciji dobro je, pa kasnije valjda skupimo nesto od Drine i Travnika aBd.
Samo Bjelašnica ,,,,,,,,ja I dalje vjerujem Mirzi Varešanovicu.Mada bi trebalo priključiti I psihologa za pojedine nogometaše.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 30 sep 2015, 13:30

Dolazite li kompletni u Tuzlu?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 30 sep 2015, 15:33

pabizo je napisao/la:
Mokroguz je napisao/la:Sastav malo neobican bio, dobro je ako se trazi nove formacije i taktike, treba nam reforma posto su nas vise svi procitali. Konacno je Stefan u pocetnom sastavu kako je i trebalo biti.

Samo Bjelašnica ,,,,,,,,ja I dalje vjerujem Mirzi Varešanovicu.Mada bi trebalo priključiti I psihologa za pojedine nogometaše.
Jedna grupa igrača želi da igra, druga je psihološki "ubijena" a treću "boli briga" za klub.

starina
Kontakt:

Post Postao/la starina » 30 sep 2015, 16:01

Potreban je njima psiholog svima izgleda,pa i treneru!Nikako nisu mogli zaboravit igrat,nesto ne stima!

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 30 sep 2015, 16:54

Ako je psihologija u pitanju onda mislim da ima bolji efekat nekome nesto pokvariti nego samo pobjediti nekoga. Jer uzeti sva tri boda protiv jedne ekipe nakon dugog vremena je samo povratak u normalu, vise kao izdah koji sluzi samo dok ne dodje sljedeci ispit, dok je nekome nesto pokvariti, jacem protivniku kome trebaju sva tri boda, njih zaustaviti ili sokirati je vise uspjeh koji se zeli replicirati iz utakmice u utakmicu. Mislim da su mozda i zato odigrali tako dobro protiv Spartaka barem u prvoj utakmici, jer smo bili gladan "underdog", ne samo slabiji protivnik. To je uglavnom to sto nosi ove slabije ekipe u ligi svakako, nemaju nas kadar ali imaju tu namjeru nekoga zafrkati vise nego samo prezivjeti.
Probisvjet je napisao/la:Dolazite li kompletni u Tuzlu?
Mislim da ce faliti dvojica, jedan od prije povrijedjen, jedan kartoniran sad, ako sam dobro sracunao.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 01 okt 2015, 18:00

Web stranica kluba nula bodova. Bolje bi je ti Mokroguz vodio. :)
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 02 okt 2015, 06:32, ukupno mijenjano 1 put.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 01 okt 2015, 19:32

Nesta su zapustili otkad je nizbrdo krenulo. :P Plus ima neka devetnaestka na pocetnoj stranici, ne znam cemu to sluzi. I imam neki osjecaj da "Trenutno aktivnih Gostiju" samo izbacuje jedan random broj, posto cesto bude da pise da ima 150 ljudi na stranici u sred noci ili ujutru, i to kad ne igramo protiv Zelje, Sarajeva, Sirokog itd., mada je svasta moguce.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 01 okt 2015, 21:22

Mokroguz je napisao/la:Nesta su zapustili otkad je nizbrdo krenulo. :P Plus ima neka devetnaestka na pocetnoj stranici, ne znam cemu to sluzi. I imam neki osjecaj da "Trenutno aktivnih Gostiju" samo izbacuje jedan random broj, posto cesto bude da pise da ima 150 ljudi na stranici u sred noci ili ujutru, i to kad ne igramo protiv Zelje, Sarajeva, Sirokog itd., mada je svasta moguce.
Ma ti si doktor informatike za onog našeg potparola kluba što je ažurirao vijesti na klupskoj stranici. A čitam kako su naše otpisali u subotu pa se nadam da će im se to "obiti o glavu". Nije mi baš drago što je delegiran Živković iz Orašja da sudi utakmicu. U zadnjih pet utakmica koje je sudio Olimpicu nijednom naša ekipa nije pobijedila.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 02 okt 2015, 13:26

Svima su nepravde ucinjene, svi kukaju, mi ako hocemo ponovo u Evropi nece biti dovoljno proci za dlaku, srecu i sudijskoj pomoci. Tako da standardno moramo biti bolji od protivnika, a ako je los sudija onda je i remi dobar rezultat i znak da nam je ekipa dovoljno dobra.

Sutra prenos na BHT1 u 15:30. Sloboda ima niz neporazenosti, to je jedan dobar motiv nasim igracima; da sruse taj niz, ili da otimaju bodove ekipi sa vrha, pa da ne izostane borba do zadnjeg zvizduka i da znaju da bi i remi ostvario taj cilj.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

juskowiak
Kontakt:

Post Postao/la juskowiak » 02 okt 2015, 17:31

Ćao vukovi nije provokacija ali pošto sam član Fukara samo da se raspitam dolazite li organizovano ili parcijalno. Negdje sam vidio da vas prati grupa navijača pa da se navijački nadglasavamo. Lijep pozdrav

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 02 okt 2015, 18:08

Sumnjam da ce grupa otputovati u Tuzli, treba jos navijaca.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

juskowiak
Kontakt:

Post Postao/la juskowiak » 02 okt 2015, 18:43

Mokroguz je napisao/la:Sumnjam da ce grupa otputovati u Tuzli, treba jos navijaca.
Hvala na odgovoru. Nadam se da ce bolji pobjediti tj Sloboda :thumbup:

bhsport
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la bhsport » 02 okt 2015, 20:43

Mokroguz je napisao/la:Sumnjam da ce grupa otputovati u Tuzli, treba jos navijaca.
Dovrši rečenicu... da popuni auto.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []