FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jovicu je cini mi se propao transfer u listicu, po meni isto jako dobar veznjak. Agilan, brz, solidna tehnika, fin osjecaj za asistenciju, gol...
Kao prvo ne znam zašto nestručni medij ( **** ) u ovom trenutku objavljuje ovaj članak, ne bi me iznenadio da su ga dušmani objavili u subotu pred derbi. Kao drugo provjereno znam da je Stepanov bio u karantinu zajedno sa igračima pred tekmu sa vitezom. Prema tome ili oni izmišljaju ili Milan iz nekog razloga ne govori istinu. Sve u svemu nadam se da će Ješić vratiti Stepanova za derbi u prvih 11.BordoSele je napisao/la:Stepanov: Bole me riječi da sam vrhunski igrač, ali loš čovjek
U svakoj utakmici ostavljao je srce na terenu, postao jedan od lidera ekipe, da bi prije nekoliko kola bio odstranjen iz ekipe zbog – narušavanja klupske discipline.
Iz aktuelnog prvaka naše države stizale su šture informacije o tome zbog čega je iskusni defanzivac izbačen iz prvog tima, a sada smo iz našeg izvora saznali kako će stopama Stepanova krenuti još dvojica fudbalera.
Za sada nismo uspjeli saznati njihova imena, ali smo kontaktirali Stepanova, koji se trebao vratiti u kadar u prošlom kolu, ali prema svemu sudeći do toga neće ni doći.
Podsjetimo, nakon što je Bordo klub dobio novog trenera, Miodrag Ješić je kazao kako je sve iza njega historija, te da će priliku dobiti svi igrači.
Takvu informaciju imao je i Stepanov, a zbog čega se tačno novi strateg ekipe predomislio ostaje da vidimo.
– Nije sad pravi momenat da pričamo o ovoj temi. Profesionalac sam i poštujem klupska pravila. I ja sam imao informaciju da ću se vratiti u ekipu, ali to se nije desilo. Do sada sam samo pričao sa šefom, kojeg veoma poštujem i kao čovjeka i trenera – kazao je Stepanov za ****, te ipak potvrdio našu informaciju kako ga je svlačionica ”otjerala”.
– Dobio sam saznanje da je svlačionica problem i da bi moj povratak narušio pozitivnu atmosferu. Rečeno mi je kako bi bio dežurni krivac i morao sam to prihvatiti. Ipak, da mi neko kaže da sam vrhunski igrač, a loš čovjek, to me mnogo boli. Takva odluka me veoma povrijedila. Mnogo mi je žao nakon svega i ne znam šta se u klubu dešava. Ne daju mi da priđem ekipi, igračima, da uđem u svlačionicu i očito je da igraju neku opasnu igru. Sve mi je to veoma čudno, ali to ću raspraviti sa ljudima iz kluba, a onda ću odlučiti da li ću izaći pred medije – rekao nam je iskusni defanzivac, u čijem glasu se osjetila tuga.
– Moje je da igram fudbal i da me na osnovu toga vrednujete. Kažem vam, mnogo me boli to što mi je rečeno. Nigdje nisam g… zatvorio vrata, a igrao sam u velikom broju klubova. Gdje god da nazovem uvijek sam dobrodošao, a sada ispade kako sam ja sa 32 godine od lidera, junaka, dobrog čovjeka, stigao do loše osobe i tempirane bombe – zaključio je razočarani Stepanov.
Zadnja izmjena: HZG, dana/u 28 sep 2015, 20:19, ukupno mijenjano 1 put.
Oni su vec na TMMortemHz je napisao/la:Nagio je napisao/la:Danas je u prostorijama Fudbalskog Saveza Kantona Sarajevo (FS KS) uz prisustvo službenih predstavnika FS KS i roditelja jednog igrača FK Sarajevo ozvaničio dolazak dva nova igrača.
U pitanju su Hamza Čataković koji je rođen 1997. godine, te Nedim Hadžić koji je 1998. godište koji su potpisali profesionalne ugovore sa aktuelnim prvakom Bosne i Hercegovine.![]()
![]()
@Zukanovic,dodaj nam ove na transfermarkt
Čataković : http://www.transfermarkt.co.uk/hamza-ca ... ler/389306
Hadžić : http://www.transfermarkt.co.uk/nedim-ha ... ler/372850
Ima u Borcu finog materijala... Jovicu svakako 23 godine, krajnji mu je vakat da napravi iskorak. Redzic je takodje jako fin igrac.Bosniacum Lilium je napisao/la:Jovicu je cini mi se propao transfer u listicu, po meni isto jako dobar veznjak. Agilan, brz, solidna tehnika, fin osjecaj za asistenciju, gol...
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
HZG je napisao/la:
Kao prvo ne znam zašto nestručni medij ( **** ) u ovom trenutku objavljuje ovaj članak, ne bi me iznenadio da su ga dušmani objavili u subotu pred derbi. Kao drugo provjereno znam da je Stepanov bio u karantinu zajedno sa igračima pred tekmu sa vitezom. Prema tome ili oni izmišljaju ili Milan iz nekog razloga ne govori istinu. Sve u svemu nadam se da će Ješić vratiti Stepanova za derbi u prvih 11.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- jurisicduska
- Kontakt:
Nije problem ljudi u ješiću da se on pita Stepanov bi kapiten bio. I on je rekao lično Milanu da će učiniti sve da mu olakša povratak u ekipu, da se zakopaju te sjekire ratne nazovimo ih. Ali došla je direktiva odozgo da nije vrijeme, da bi to narušilo potencijalno dobru atmosferu u ovim momentima. I možda je i tako sad za sad bolje, ima pauza pa nek se fino izgrle i izljube i nek konačno počnu da se ponašaju profesionalno. E samo to očekujem, ništa više.
HAJMO PRESTATI O STEPANOVU, VJERUJMO U KLUB I DA ĆE IZNAĆI SOLUCIJU, SAD JE LIJEPO I NEK OSTANE TAKO, eto molim vas.
HAJMO PRESTATI O STEPANOVU, VJERUJMO U KLUB I DA ĆE IZNAĆI SOLUCIJU, SAD JE LIJEPO I NEK OSTANE TAKO, eto molim vas.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 28 sep 2015, 20:24, ukupno mijenjano 4 puta.
Ode Capljic hahaha

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
nezz mozda i ne valja ovo pred derbi sto oni ostadose bez trenera jer bas sad kad su u totalnom 'raspadu' moze inat da proradi i da nam naprave velike probleme, novi trener kakav god da je zna donijeti taj neki pozitivni sok, kako god ocekujem tezak derbi bez obzira na sve
Pyro is not a crime !
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Daj ba, zar njih treba da se bojimo? Kokota, Djelmica i onog ribara iz Brazila? 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
slazem se sa @thec-om. oni su ovako bili na jako jako niskim granama, sad im ova smjena trenera moze donijeti neki pozitivan sok bas protiv nas. treba biti pazljiv!
dok opet s druge strane, ovo im je mac s dvije ostrice. mi ih mozemo sad jos dodatno srozati. s obzirom da im poslije nas ide Zrinjski... ne bas lijepa vremena za biti iz plavog dijela grada
dok opet s druge strane, ovo im je mac s dvije ostrice. mi ih mozemo sad jos dodatno srozati. s obzirom da im poslije nas ide Zrinjski... ne bas lijepa vremena za biti iz plavog dijela grada
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
ne bojati, nego biti veoma oprezan i maksimalno
ozbiljno uci u utakmicu, derbi je nesto posebno, treba zaboraviti sve dosadanje utakmice i nase i njihove jer to nece igrati preveliku ulogu, ja se uzdam u nas individualni kvalitet ali ne ici olahko, sa parolom 'ta ce oni i slicno
Pyro is not a crime !
Bio je Mulalic tu i sa Odovicem i Capljicem, ako je on strucnjak koji ce nas dobiti onda yebo ti nas!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sad ako Zelji ne uvalimo tricu na Grbavici necemo nikad realno raspaduju se...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Jos prosle sezone je izgledao dobro, sad jos bolje, sigurno bi se mogao fino iskoristiti jer moze vise pozicija igrati, na ljeto mu istice ugovor. Ako nastavljamo tu politiku dovodjenja slobodnih igraca onda bi nam mogao pomociBolanos je napisao/la:Ima u Borcu finog materijala... Jovicu svakako 23 godine, krajnji mu je vakat da napravi iskorak. Redzic je takodje jako fin igrac.Bosniacum Lilium je napisao/la:Jovicu je cini mi se propao transfer u listicu, po meni isto jako dobar veznjak. Agilan, brz, solidna tehnika, fin osjecaj za asistenciju, gol...
Treba njega pratiti kakav ce biti sada poslije teze povrede, ali sigurno jedan od vecih talenata u nasoj ligi
Puzigaća odronu ljudski, mrs iz kluba.
Berberović mu se slobodno može pridružiti, smatrao sam ga za čovjeka koji živi za ovaj klub ali se pokazao u potpuno drugom svijetlu.
Ako ne vrate Stepanova , veliki minus za stručni štab i upravu.Čovjek vrijedi sam kao naša cijela defanzivna linija.
Berberović mu se slobodno može pridružiti, smatrao sam ga za čovjeka koji živi za ovaj klub ali se pokazao u potpuno drugom svijetlu.
Ako ne vrate Stepanova , veliki minus za stručni štab i upravu.Čovjek vrijedi sam kao naša cijela defanzivna linija.
Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.
Pa hebemu,zar nije Jesic neko ko nece dozvoliti da mu se bilo ko mijesa u posao i zar nije kazano da ima odrijesene ruke i potpunu slobodu kada je ekipa u pitanju!?jurisicduska je napisao/la:Nije problem ljudi u ješiću da se on pita Stepanov bi kapiten bio. I on je rekao lično Milanu da će učiniti sve da mu olakša povratak u ekipu, da se zakopaju te sjekire ratne nazovimo ih. Ali došla je direktiva odozgo da nije vrijeme, da bi to narušilo potencijalno dobru atmosferu u ovim momentima. I možda je i tako sad za sad bolje, ima pauza pa nek se fino izgrle i izljube i nek konačno počnu da se ponašaju profesionalno. E samo to očekujem, ništa više.
Ispade sada da nije tako.
Ko ce vise to sve 'pohvatati'!
Ali ipak je to sve sporedno dok ekipa igra dobro i dok ima rezultata.
- muhamedhulk
- Kontakt:
hz033 je napisao/la:Valjda se neće raspasti do utakmice jbt
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Željezničar ima svoje novinare kao i svi drugi tako da kroz ovaj tekst na faktoru se pokušava unijeti nemir u ekipu i klub pred derby. Pokušavaju nas oslabiti na seljačko mahalski način, ali su provaljeni pa racku im. Nemojte padati na ove mahalske fazone koji se završavaju za petobanku.
SRETAN BROJ - 1725
Pa samo treba Kusturica da bude pametan i fino covjeka stavi u ekipu, ali ja ne mislim da to moze unjet neki nemir kod nas, sve ispod 3 komada je sramota za nas, Optimalan broj golova po meni je petica i to "hladno"
Trenutno korisnika/ca: Bajroni, DoktorXabaras, mire971, mnon46 i 34 gosta.