Imam UEFA pro licencu, dogovor u pp ako hocejoker90 je napisao/la:Ima li neko ovdje zainteresovan da bude novi trener zelje nakon sto i ovog liferovase prije par minuta??
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
lezVe do bagro
- tuzlak1987
- Kontakt:
To je problem Sarajevskih timova, konstantni pritisak neki. Kao da vam je sudjeno i jednima i drugima da svaku sezonu da uzmete trofej pa se tjeraju ljudi nakon dvije tri lose utakmiceEvolution87 je napisao/la:jbt frajer tek jednu izgubio i odma otkaz
-
KrojcicaHills
- Kontakt:
Nisu smijenili jos samo onog sto travu zaljeva i kosi

Ne serem majke mi, eno dobi covjek nogu nakon sto je jednu izgubio.. Idi prijavi se brate, ponesi CV i mozes biti kandidat na TMBT Grbavica! Preuzmi ih i vodi u cvajtu..solinas je napisao/la:haj ne serijoker90 je napisao/la:Ima li neko ovdje zainteresovan da bude novi trener zelje nakon sto i ovog liferovase prije par minuta??![]()
![]()
Sutra nosi CV na procijenu i ulijeces sigurno u uzi krug..dzelllo je napisao/la:Imam UEFA pro licencu, dogovor u pp ako hocejoker90 je napisao/la:Ima li neko ovdje zainteresovan da bude novi trener zelje nakon sto i ovog liferovase prije par minuta??
Zadnja izmjena: joker90, dana/u 28 sep 2015, 20:33, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Duze mu put trajo BG-SA, nego sto je bio na klupi Grande SeljA

Zlatan Nalić sin tuzlanski
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Sarajevo prosle sezone posustaje u borbi za titulu - navijaci ogorceni, igrajte pi*ke i sl. Uprava mijenja trenera to donosi pozitivan sok, i Sarajevo na kraju prvak.
Dok se sve to desavalo plavi s Grbavice su nas podsmijavali, zahebavali se s nama, govorili kako nismo pravi klub, kako je kod njih 'zeljo nacin zivota, zeljo ti je filozofija ba'
Ove sezone, Zeljeznicar nakon deset kola u donjem dijelu tabele... navijaci ne znaju sta se desava, igrajte pi*ke na svakoj drugoj utakmici, igracima velike Krupe govore 'Vi ste Barselona!', onda uprava zeljeznicara mijenja trenera, ne bi li dosao pozitivan sok, dosao je, ali samo sok! Gube od Travnika i pred veliki derbi opet se mijenja trener, ocekuje se ponovo pozitivan sok...
Sta ce biti, ostaje da vidimo
ono sto ja hocu da kazem je:
SMIJALI SE NASOJ MUCI.........
Dok se sve to desavalo plavi s Grbavice su nas podsmijavali, zahebavali se s nama, govorili kako nismo pravi klub, kako je kod njih 'zeljo nacin zivota, zeljo ti je filozofija ba'
Ove sezone, Zeljeznicar nakon deset kola u donjem dijelu tabele... navijaci ne znaju sta se desava, igrajte pi*ke na svakoj drugoj utakmici, igracima velike Krupe govore 'Vi ste Barselona!', onda uprava zeljeznicara mijenja trenera, ne bi li dosao pozitivan sok, dosao je, ali samo sok! Gube od Travnika i pred veliki derbi opet se mijenja trener, ocekuje se ponovo pozitivan sok...
Sta ce biti, ostaje da vidimo
ono sto ja hocu da kazem je:
SMIJALI SE NASOJ MUCI.........
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- Beduin
- Kontakt:
Cim izadjete iz zone ispadanja brisem postojeci potpis i pisem "Volim Velez".dzelllo je napisao/la:Ma necemo mi ispast, mane sensaBeduin je napisao/la: Pusti me bO da uzivam dok traje.![]()
![]()
I prenesi haber strmkiPa da se ne zayebaje vise, dovoljno je fore dao konkurentima za ispadanje, hocu da se vinete i pobjegnete iz te zone losijanera, ok?.Nedavno vas je Pastrmka pozdravio, kaze da mu nedostajete
![]()
I deder Bgti skini prvu tezu iz potpisa
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mah Sarajevo je imalo igrace, a Siroki i Zrinjski zadnja kola bili ocajni..
Uzeo bi ono i Kodro, covjek nije niti gubio, a vi ga otjerali
kasnije skontali da ste se zaebali kao i oni za Odovica..
Uzeo bi ono i Kodro, covjek nije niti gubio, a vi ga otjerali
Stumfovi ne dao vam dragi Bog da se ugasite do derbija!! Cekam odavno tekmu, nalozio dosta raje da ide sa mnom i sad mi samo treba da jave da nema nista od tekme!!! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Beduin
- Kontakt:
Imam jajoker90 je napisao/la:Ima li neko ovdje zainteresovan da bude novi trener zelje nakon sto i ovog liferovase prije par minuta??
http://****.ba/upload/images/F ... ren_CV.jpg
Zadnja izmjena: Beduin, dana/u 28 sep 2015, 20:42, ukupno mijenjano 4 puta.
075 ❤
075 ❤
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Valjda se neće raspasti do utakmice jbt![]()
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Prvo bih trazio potpunu slobodu u radu(bez uplitanja tati i sl. )joker90 je napisao/la:Ne serem majke mi, eno dobi covjek nogu nakon sto je jednu izgubio.. Idi prijavi se brate, ponesi CV i mozes biti kandidat na TMBT Grbavica! Preuzmi ih i vodi u cvajtu..solinas je napisao/la:haj ne serijoker90 je napisao/la:Ima li neko ovdje zainteresovan da bude novi trener zelje nakon sto i ovog liferovase prije par minuta??![]()
![]()
Sutra nosi CV na procijenu i ulijeces sigurno u uzi krug..dzelllo je napisao/la:Imam UEFA pro licencu, dogovor u pp ako hocejoker90 je napisao/la:Ima li neko ovdje zainteresovan da bude novi trener zelje nakon sto i ovog liferovase prije par minuta??
Takodjer bih trazio potpunu slobodu u radu na fizickoj i psihickoj spremi igraca.Ova ekipa je izgubila pobjednicki mentalitet.
3.Probni rad (volontiranje) 2 mjeseca. Meni ne treba novac u zivotu ali za vrijeme toga oni me nemaju pravo otpustiti!
Ko voli nek izvoli
lezVe do bagro
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
evo gasi se zeljo samo radi tvojih drugova koji su se sjetili da mozda odu na utakmicu voljenog kluba... sutra preskonferencija!joker90 je napisao/la:Stumfovi ne dao vam dragi Bog da se ugasite do derbija!! Cekam odavno tekmu, nalozio dosta raje da ide sa mnom i sad mi samo treba da jave da nema nista od tekme!!!
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
znači NE VJERUJEM!
TMBT
TMBT
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Sigurno su djeca bila za Mulu pa su bojkotovali Čaplju. 
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sada ce ovi Zeljini sa Mulalicem da pobjede Sarajevo 
Kad je ova liga cudna
Kad je ova liga cudna
Sad bi bila fora da vrate Odovica, mada poslije ove bruke sumljam da ce bilo koji ozbiljan trener prihvatiti klupu plavih sad vec malih
- Beduin
- Kontakt:
Opet ti samo o Slobodi, protiv Olimpica te cekam na Tusnju.dzelllo je napisao/la:Prvo bih trazio potpunu slobodu u radu(bez uplitanja tati i sl. )joker90 je napisao/la: Sutra nosi CV na procijenu i ulijeces sigurno u uzi krug..
Takodjer bih trazio potpunu slobodu u radu na fizickoj i psihickoj spremi igraca.Ova ekipa je izgubila pobjednicki mentalitet.
3.Probni rad (volontiranje) 2 mjeseca. Meni ne treba novac u zivotu ali za vrijeme toga oni me nemaju pravo otpustiti!
Ko voli nek izvoli
075 ❤
075 ❤
Pu jezik pregriz'o.tuzlak1987 je napisao/la:Sada ce ovi Zeljini sa Mulalicem da pobjede Sarajevo
Kad je ova liga cudna
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
TITULA BEZ NAVIJACA TRIBINA VAM SVE KRACA SMIJALI SE NASOJ MUCI SAD STE PRAVI KURCI !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.