E yebo ligu bez zelje!jovanmaksimovic je napisao/la:evo gasi se zeljo samo radi tvojih drugova koji su se sjetili da mozda odu na utakmicu voljenog kluba... sutra preskonferencija!joker90 je napisao/la:Stumfovi ne dao vam dragi Bog da se ugasite do derbija!! Cekam odavno tekmu, nalozio dosta raje da ide sa mnom i sad mi samo treba da jave da nema nista od tekme!!!
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Mozda naletim tamo u Martu, ko znaBeduin je napisao/la:Opet ti samo o Slobodi, protiv Olimpica te cekam na Tusnju.dzelllo je napisao/la:Prvo bih trazio potpunu slobodu u radu(bez uplitanja tati i sl. )joker90 je napisao/la: Sutra nosi CV na procijenu i ulijeces sigurno u uzi krug..
Takodjer bih trazio potpunu slobodu u radu na fizickoj i psihickoj spremi igraca.Ova ekipa je izgubila pobjednicki mentalitet.
3.Probni rad (volontiranje) 2 mjeseca. Meni ne treba novac u zivotu ali za vrijeme toga oni me nemaju pravo otpustiti!
Ko voli nek izvoli
lezVe do bagro
Valjda dzello bude trener Selje
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- TzBulevar87
- Kontakt:
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
aj sta sad places... igracete gradski derbi sa olimpikom i slavijom...joker90 je napisao/la:E yebo ligu bez zelje!jovanmaksimovic je napisao/la:evo gasi se zeljo samo radi tvojih drugova koji su se sjetili da mozda odu na utakmicu voljenog kluba... sutra preskonferencija!joker90 je napisao/la:Stumfovi ne dao vam dragi Bog da se ugasite do derbija!! Cekam odavno tekmu, nalozio dosta raje da ide sa mnom i sad mi samo treba da jave da nema nista od tekme!!!
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
tuzlak1987 je napisao/la:Sada ce ovi Zeljini sa Mulalicem da pobjede Sarajevo
Kad je ova liga cudna
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
ahaaa ono,masta FARAON druze,mocni zeljo,preporod na proljece,prekucavanje lige,najave da cete biti ispred slobode na tabeli
pa ljudi mjenjaju trenere ko stucne,nemogu da skontaju da imaju igracki kadar za federalke.
mjenjajte vi trenere,ali okosnicu ekipe zadrzite,ipak su to vasa djeca,nosice vas livadama federalne kaljuge

pa ljudi mjenjaju trenere ko stucne,nemogu da skontaju da imaju igracki kadar za federalke.
mjenjajte vi trenere,ali okosnicu ekipe zadrzite,ipak su to vasa djeca,nosice vas livadama federalne kaljuge
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Oekujem ovako nesto za derbi da se istakne! I fin ovom desno kisobran, pravi zeljovac!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kome smeta propali Zeljo
Amaweeee pozuriiiii,treba masinovodja
Zlatan Nalić sin tuzlanski
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sreca pa brzo ide utakmica, da je za jedno tri hefte Puzigaca, Berberovic i Tatko bi vec izbojkotovali PutinaMortemHz je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Sada ce ovi Zeljini sa Mulalicem da pobjede Sarajevo
Kad je ova liga cudna![]()
Sve je ovo dio taktike iz tabora FKŽ. 
Ljudi vode psihološki rat hahahahahaha
Ljudi vode psihološki rat hahahahahaha
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nepravedan je odnos ovo, Dzeno protiv Mulalica bi bio pravi sudar
Dva underground strucnjaka
Dva underground strucnjaka
solinas je napisao/la:ahaaa ono,masta FARAON druze,mocni zeljo,preporod na proljece,prekucavanje lige,najave da cete biti ispred slobode na tabeli![]()
pa ljudi mjenjaju trenere ko stucne,nemogu da skontaju da imaju igracki kadar za federalke.![]()
mjenjajte vi trenere,ali okosnicu ekipe zadrzite,ipak su to vasa djeca,nosice vas livadama federalne kaljuge![]()
tuzlaci dominiraju u patetici
- tuzlak1987
- Kontakt:
Samo se vi smijte, uskoro Sarajevo-Sloboda na Sky Sports 
ma jok bolan buraz,ja se samo super zabavljam,
nego,let3 brate,hajde leti po trenera,eno i igraci se pakuju,
nego,let3 brate,hajde leti po trenera,eno i igraci se pakuju,
"Modra boja,na bijelome platnu,
fedeltafrotta je napisao/la:error 404 not found1922VFC1981 je napisao/la:Moze li slika fukara sa gostovanja u listici ??

E moj fedeltafrotta, ja sam tebe smatrao pametnim, a ti me razočara. Evo slika navijača "budućeg federalca" koji u svojim zadnjim gostovanjima u premier ligi ima lijepu podršku i na ovako udaljenim gostovanjima. Nije neka brojka, ali 50-60 otprilike, za derbi začelja, za tako dalek put sasvim uredu. Derbi prošlog kola ŠB- svemirci i derbi prvenstva obilježio je vrlo solidan broj domaćih navijača i impozantna brojka navijača tima sa drugog mjesta od 0. Pametnom dosta, budali nikad nećeš moći dokazati. Zato moj fedelta, uživaj ko i mi, imat ćemo iduće godine derbi federalne Željo-Velež na kojem će ne sumnjam vas biti dosta, a nas:

Vidimo se u federalnoj
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
nisi skontao post druze...
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Vidi parade hahahajoker90 je napisao/la:Oekujem ovako nesto za derbi da se istakne! I fin ovom desno kisobran, pravi zeljovac!![]()
Pročitaj ponovno, ironija družefedeltafrotta je napisao/la:nisi skontao post druze...
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
vidimo se u federalci 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 1 gost.