DrustveniParazit je napisao/la:Šteta što nema @Head-a da malo loži atmosferu.
[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
DrustveniParazit je napisao/la:Šteta što nema @Head-a da malo loži atmosferu.
HORDEMortemHz je napisao/la:SARAJEVO
![]()
BOGjurisicduska je napisao/la:HORDEMortemHz je napisao/la:SARAJEVO
![]()
Beze ti je priča, kao ono praviš od svega prosjek. Samiru je 20 godina ti pričaš kao da mu je 30. Duljević 22.godine, upravo u usponu forme, tebi u padu. Krste dosta bolji kako igra više prema sredini. Delać razvalio, puca od forme. Efikasnost se kako vidimo popravila i dosta dobro to izgleda a ti opali post kao da se raspadamo i sve odroni od igračaPitar6785 je napisao/la:Kovu cemo mi udat za vise pare nego Cimija.
Kova i baric su digli formu za 50%
Benko je isti
Samir pao
Delac isti
Puzi blagi pad
Krste isti
Tatko isti
Dulja pad
Okic i ostali ni gore ni dole
Step igracina za bundes ligu bih
Ja, hilmo i vecina ovde smo mislili da cemo uzet ogromne pare na samiru, al izgleda da cemo ipak na otpisanom Adu uzet 2m €. $vaka cas momcino samo nastavi.
I ČARŠIJAMortemHz je napisao/la:BOGjurisicduska je napisao/la:HORDEMortemHz je napisao/la:SARAJEVO
![]()
[youtube][/youtube]Shooter je napisao/la:DrustveniParazit je napisao/la:Šteta što nema @Head-a da malo loži atmosferu.
[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
BOSNAMortemHz je napisao/la:ŽIVI
NAŠA DRŽAVAhilmo je napisao/la:BOSNAMortemHz je napisao/la:ŽIVI
hej momci u plavoooooomShooter je napisao/la:A ovaaaa
[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()
Ok druze sve uredu. Nisam te htjeo uvrijediti, salio sam se. Dobar si ti forumas, budi pozdravljen.zagorski je napisao/la:Ok,dječače nadobudniMCMXLVI je napisao/la:Pravim avatare samo onima koji vjeruju u titulu (:zagorski je napisao/la: Već sam se ja navikao
Ali bi ti mogao i meni kakve fine slikice za avatar poslati kao kompenzaciju za 'duševnu bol' koju mi nanosiš ovim stalnim prozivanjem
Nisam hilmohilmo je napisao/la:@MCMXLVI
Što se ne nadovežeš... jel to još nisi završio?
MCMXLVI je napisao/la:Nisam hilmohilmo je napisao/la:@MCMXLVI
Što se ne nadovežeš... jel to još nisi završio?
hilmo je napisao/la:![]()
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, Benko123, bordospartanac, misstianopenaldo, muhamedhulk i 69 gostiju.