FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Nije se pjevala nego pisala na jednom starom sajtu oa narod citao i pisao...ali ta pjesma je od cigana vjeruj mi...pusti se to pjevaj ovo nase a imamo ih mnogo
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
druze ba,pjevala se na stadionu par puta,i vise,jos dok je cipa vodioSaltCityAttack je napisao/la:Nije se pjevala nego pisala na jednom starom sajtu oa narod citao i pisao...ali ta pjesma je od cigana vjeruj mi...pusti se to pjevaj ovo nase a imamo ih mnogo
al hajde nebitno.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ma tesko da je ovo pjevano ali eto ..jest ispisano jer ne moze mi ni melodija past na pamet...bili je slicnih ali ova ciganska teskosolinas je napisao/la:druze ba,pjevala se na stadionu par puta,i vise,jos dok je cipa vodioSaltCityAttack je napisao/la:Nije se pjevala nego pisala na jednom starom sajtu oa narod citao i pisao...ali ta pjesma je od cigana vjeruj mi...pusti se to pjevaj ovo nase a imamo ih mnogo![]()
al hajde nebitno.
Pjevajmo nase o nama **** druge
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
ziviniceMetropola
- Kontakt:
bio sam odvojen od ostatka svijeta preko vikenda, vidio sam pregled utakmice i sve to al nigdje nisam vidio jel bilo fukara u sb-u ??
Nije brate.ziviniceMetropola je napisao/la:bio sam odvojen od ostatka svijeta preko vikenda, vidio sam pregled utakmice i sve to al nigdje nisam vidio jel bilo fukara u sb-u ??
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Što se pojedini naši blamiraju u piiičku materinu. Ko' kakva derišta . . .. . jeboteee
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
od rata na ovamo gotovo pa nikad gotivnije izdanje SLOBODE i gotovo pa nikad losije izdanje FUKARA...steta, jbgDoeTz je napisao/la:Nije brate.ziviniceMetropola je napisao/la:bio sam odvojen od ostatka svijeta preko vikenda, vidio sam pregled utakmice i sve to al nigdje nisam vidio jel bilo fukara u sb-u ??
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Mene je ove dvojice stidTuzlak04 je napisao/la:Što se pojedini naši blamiraju u piiičku materinu. Ko' kakva derišta . . .. . jeboteee
Da ne znam da stvarno postoje rekao bih da nas neko fura. Boze sacuvaj
tuzlanska Sloboda
- Beduin
- Kontakt:
Mene je, na primjer, stid kad mator insan, skolovan, dodje na forum i psuje nekom adolescentu mater i slicne stvari. Takvih se treba stiditi i rodjena porodica. :/
Ali hajde, 100 ljudi 100 cudi.
Ali hajde, 100 ljudi 100 cudi.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
a hajde malo zlaja ohladi..popusti ba sa predavanjima,skola davno zavrsila..eto mi se zezamo po forumu,ti brate nemoj,zlajci je napisao/la:Mene je ove dvojice stidTuzlak04 je napisao/la:Što se pojedini naši blamiraju u piiičku materinu. Ko' kakva derišta . . .. . jeboteee![]()
Da ne znam da stvarno postoje rekao bih da nas neko fura. Boze sacuvaj
ozbiljnost ba ostavi za realni svijet,i svakodnevne probleme,kako zivotne,tako i ove nase sportske.
ima ih hvala bogu na pretek,jedan i nerjesis,drugi dodje.
opusti se druze,popij kafu,pogledaj film,oprcaj sta,zivot je prekratak,majke mi.
@Solinas, ta pjesma uopste nije pjevana nikad na Tusnju tako da bezveze pricas gluposti, bezveze provocirate i onda ljudi se napale na sve Fukare. Nego okrenimo se sljedecoj utakmici, idemo napunit Tusanj jer Sloboda nas zeli 
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- SaltCityAttack
- Kontakt:
istina ja mu govorim da nije pjevana jeste bilo psozivanja pitara i to.. evo ja cu sad naci te pjesme na starom forumu nasem kojeg je nas Emil momak takodjer iz Beca cini mi se tad uradio..bio je tu zlajci takodjer na tom forumu i na toj stranici je pisala ova pjesma onako slali momci kome je sta palo na pamet..znam da je prekopirano od Delija samo sto je to neko ubacio Pitare i slicno... ali ovo e pjevalo nikad nijefukara87 je napisao/la:@Solinas, ta pjesma uopste nije pjevana nikad na Tusnju tako da bezveze pricas gluposti, bezveze provocirate i onda ljudi se napale na sve Fukare. Nego okrenimo se sljedecoj utakmici, idemo napunit Tusanj jer Sloboda nas zeli
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
umjesto sto kenjarimo po temama a i ja sa vama pogledajte ovaj klip...vjerujte mi na rijec da ja ovo pogledam najmanje jednom mjesecno...poucno je ovo i moze se svasta naucit..meni nije dosadilo,jbg
Pjevana pjesma 100% na Tusnju i to konstantno jest da je podavno bilo al je pjevana.fukara87 je napisao/la:@Solinas, ta pjesma uopste nije pjevana nikad na Tusnju tako da bezveze pricas gluposti, bezveze provocirate i onda ljudi se napale na sve Fukare. Nego okrenimo se sljedecoj utakmici, idemo napunit Tusanj jer Sloboda nas zeli
nisam htio da se miješam u vašu raspravu, ali, da, pjevala se ova pjesma na Tušnju 
I da je pjevana sto pises koji qurac o Hordama ovdje na forumu i provociras bezze, nas ne treba da zanimaju ostali navijaci i da psujemo na tribini Sarajevo i Zelju zato nas i ima sve manje na tribinama, sve dok ne budemo pjevali samo nase pjesme i o Slobodi onda ce bit nesto od nas.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
pa sta ti to meni govoris druze...grob te **** vise ja bacim para dolazeci na utakmice odavdje,troseci pare,vrijeme i zivce,zapustam porodicu,i obaveze,nego stotine mudonja koji radije drkaju **** u vc kod kuce,nego prosetaju do tusnja..ja sa tribinom nemam veze,moje vrijeme je proslo druze.zezam se po forumu,ubijam vrijeme,koga bolan boli ****...fukara87 je napisao/la:I da je pjevana sto pises koji qurac o Hordama ovdje na forumu i provociras bezze, nas ne treba da zanimaju ostali navijaci i da psujemo na tribini Sarajevo i Zelju zato nas i ima sve manje na tribinama, sve dok ne budemo pjevali samo nase pjesme i o Slobodi onda ce bit nesto od nas.
ako ti se nesvidja stanje na tribini,znas koja je adresa..idi,predlozi,reci,kritikuj...
za pocetak neka maksimalno izbace crkveni hor,i tehvid sa tribine..ja sam to otvoreno rekao momku u oci sad dole,smijes li ti..
ako vam se tribina nesvidja,a smatrate sebe fukarama,aktivnim clanovima,mudonjama,mjenjajte..
meni se nesvidja,ali koga boli ****,nisam vise u tom fazonu,i meni ostaje samo da kritikujem...
valjda na mladjima tribina ostaje...i samo za tebe druze,pjevo sam tu pjesmu,desetine puta na tusnju,nikada,ama bas nikada,nisam otpjevao zadnji refren,nikada...ili stanem,ili zapalim cigaru,nesto...jer je bolesno..
morate razdvojiti virtuelni i stvarni svijet,podhitno djeco draga
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
grupa u problemu,ne odradi se gostovanje al se polemise na 5 stranica o j e b e n o j pjesmi od prije 10 godina...aferim
Kad se nema šta pametno uvijek nadjete gluposti valjat
U subotu popravljamo realizaciju, 3-0 lagano
U subotu popravljamo realizaciju, 3-0 lagano
Nad tobom sunce najljepše sja
Pjesma starija od vatre.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.