PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
e jbg sad, da je februar bio bi dobar fazon 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Bože dragi zar ovakvi ljudi još obitavaju na ovom svijetu, bože dragi zar na ovome svijetu žive i ovakvi bezmozgovići, bože dragi sanjam li ja ovo, majko moja mila zar i ovo ima da doživim u životu. Bježim na naš forum ko brzi gonzalez ili ti ona ptica trkačica što uvijek klizne. Da te ne bih dalje vrijeđao mi odavno ovdje ne pišemo, vi ste cvijeće ovog planeta, vi ste biber po pilavu ovog foruma, vi ste ukratko za svemira, a ne za nas običnih bijednika, ali dok ne odem samo da ti probam pojasniti jadniče moj mali. BMV je ovo slijepac što vidiš na mom avataru,, dakle BAJEVIĆ-MARIĆ-VLADIĆ, njih tri skupa u ono vrijeme kad se nisu plaćali nastupi za reprezentacije svijeta nego su žestoko birani najbolji, dakle njih trojica zajedno 7 nastupa za reprezentaciju svijeta.Beduin je napisao/la: Golobrado momce, poceli smo se i hvaliti materijalnim? Ako ti sibnem LIVE poruku ima da se javno izvines ovdje pred svima i kazes koliki si jazavac i pajac ispao... napravio sam lapsus pri tipkanju, ok, greska Biblijskih razmjera, ali sve sto u svom bijednom zivotu posjedujes jeste pogan vokabular protkan hvalom i samouvjerenoscu, a da ni svjestan nisi kome tipkas i koliko se mozes osramotiti (na pp se javi, da te ne blamiram ovdje) i usranog BMV-a ciju fotografiju bih bas volio vidjeti (opet, moze na pp da te ne ismijavam pred cijelim forumskim auditorijem) jer se zapitah, vozis auto od +70k KM i toliko si poznat i mocan u svom selu da jednom tuzlaku se moras hvaliti na forumu.
A tuzlak ni kuceta, ni maceta.![]()
Oj grome, rokni me da ne trpim vise ovodunjalucke jazavce.
BMV NIJE ONO ŠTO TI JEDINO U SVOME BIJEDNOM ŽIVOTU ZNAŠ, BMV JE JOŠ JEDNOM OVO GORE.
I usput, onako u hodu to auto nikad u životu nisam vozio niti ću vozit, a opet onako usput **** me se ko kakvo auto vozi.
Za tvoju info JA VOZAM VAS, Pozdrav, moram na naš forum gdje gori od komentara na vaše gluposti. Čitaj sam, piši sam i crkni sam.
A U ŠUMU LIVADIĆU!!!
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!
BMV je skracenica za trio VelezaBeduin je napisao/la:Golobrado momce, poceli smo se i hvaliti materijalnim? Ako ti sibnem LIVE poruku ima da se javno izvines ovdje pred svima i kazes koliki si jazavac i pajac ispao... napravio sam lapsus pri tipkanju, ok, greska Biblijskih razmjera, ali sve sto u svom bijednom zivotu posjedujes jeste pogan vokabular protkan hvalom i samouvjerenoscu, a da ni svjestan nisi kome tipkas i koliko se mozes osramotiti (na pp se javi, da te ne blamiram ovdje) i usranog BMV-a ciju fotografiju bih bas volio vidjeti (opet, moze na pp da te ne ismijavam pred cijelim forumskim auditorijem) jer se zapitah, vozis auto od +70k KM i toliko si poznat i mocan u svom selu da jednom tuzlaku se moras hvaliti na forumu.BMV22 je napisao/la:Krhane pokemonski, nije MBV nego BMV ono što ti nikad svojim očima u životu nećeš viditi. Ja ipak više volim imati 10 maraka u dzepu nego nulu a i tih par momaka što su bili je impozantna brojka na ono stanje kluba u tom trenutku ali to nije tvoj problem nego naš i nisam se obraćao tebi i ne pišem na ovom sranju ultranacionalističkom ostavili smo ga pokemonima kao što ste vi, nego sam upao da sa fedeltafrotta dogovorim derbi federacije iduće godine. Ti kao klasični pokemon i klasični navijač iz fotelje svog svemirskog kluba koji je najdalje dobacio do siminog hana si suvišan u ovoj prepisci. Izvinite za kratki upad odoh ja na svoj forum a vama sve najbolje s ovim pokemonima znamo svi ko su.
Bajic, Maric, Vladic!
To i djeca u obdanistu znaju.
Tacno me spuca transfer neprijatnosti kada vidim da navijamo za isti klub.
Odjavi se sam ziv bio.
tuzlanska Sloboda
a sad vam igraci nemogu ni u vrbanjusu..hajde ti na svoj forum,izdrkaji tamo o glupim tuzlacima,i nekadasnjem velezu..BMV22 je napisao/la:Bože dragi zar ovakvi ljudi još obitavaju na ovom svijetu, bože dragi zar na ovome svijetu žive i ovakvi bezmozgovići, bože dragi sanjam li ja ovo, majko moja mila zar i ovo ima da doživim u životu. Bježim na naš forum ko brzi gonzalez ili ti ona ptica trkačica što uvijek klizne. Da te ne bih dalje vrijeđao mi odavno ovdje ne pišemo, vi ste cvijeće ovog planeta, vi ste biber po pilavu ovog foruma, vi ste ukratko za svemira, a ne za nas običnih bijednika, ali dok ne odem samo da ti probam pojasniti jadniče moj mali. BMV je ovo slijepac što vidiš na mom avataru,, dakle BAJEVIĆ-MARIĆ-VLADIĆ, njih tri skupa u ono vrijeme kad se nisu plaćali nastupi za reprezentacije svijeta nego su žestoko birani najbolji, dakle njih trojica zajedno 7 nastupa za reprezentaciju svijeta.Beduin je napisao/la: Golobrado momce, poceli smo se i hvaliti materijalnim? Ako ti sibnem LIVE poruku ima da se javno izvines ovdje pred svima i kazes koliki si jazavac i pajac ispao... napravio sam lapsus pri tipkanju, ok, greska Biblijskih razmjera, ali sve sto u svom bijednom zivotu posjedujes jeste pogan vokabular protkan hvalom i samouvjerenoscu, a da ni svjestan nisi kome tipkas i koliko se mozes osramotiti (na pp se javi, da te ne blamiram ovdje) i usranog BMV-a ciju fotografiju bih bas volio vidjeti (opet, moze na pp da te ne ismijavam pred cijelim forumskim auditorijem) jer se zapitah, vozis auto od +70k KM i toliko si poznat i mocan u svom selu da jednom tuzlaku se moras hvaliti na forumu.
BMV NIJE ONO ŠTO TI JEDINO U SVOME BIJEDNOM ŽIVOTU ZNAŠ, BMV JE JOŠ JEDNOM OVO GORE.
I usput, onako u hodu to auto nikad u životu nisam vozio niti ću vozit, a opet onako usput **** me se ko kakvo auto vozi.
Za tvoju info JA VOZAM VAS, Pozdrav, moram na naš forum gdje gori od komentara na vaše gluposti. Čitaj sam, piši sam i crkni sam.
A U ŠUMU LIVADIĆU!!!
molim te pozdravi rodjenisa,nek navrati da promuhabetimo koju
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Posalji mu sliku BMV-a molim te..Oj majku ti seljacku jel moguce ovo hahahahahahhahahh
#musvdg
- Beduin
- Kontakt:
1. Kad vec dozivas Uzvisenog Allaha, onda Ga i oslovljavaj s velikim imenom, neuki jazavce.BMV22 je napisao/la:Bože dragi zar ovakvi ljudi još obitavaju na ovom svijetu, bože dragi zar na ovome svijetu žive i ovakvi bezmozgovići, bože dragi sanjam li ja ovo, majko moja mila zar i ovo ima da doživim u životu. Bježim na naš forum ko brzi gonzalez ili ti ona ptica trkačica što uvijek klizne. Da te ne bih dalje vrijeđao mi odavno ovdje ne pišemo, vi ste cvijeće ovog planeta, vi ste biber po pilavu ovog foruma, vi ste ukratko za svemira, a ne za nas običnih bijednika, ali dok ne odem samo da ti probam pojasniti jadniče moj mali. BMV je ovo slijepac što vidiš na mom avataru,, dakle BAJEVIĆ-MARIĆ-VLADIĆ, njih tri skupa u ono vrijeme kad se nisu plaćali nastupi za reprezentacije svijeta nego su žestoko birani najbolji, dakle njih trojica zajedno 7 nastupa za reprezentaciju svijeta.Beduin je napisao/la: Golobrado momce, poceli smo se i hvaliti materijalnim? Ako ti sibnem LIVE poruku ima da se javno izvines ovdje pred svima i kazes koliki si jazavac i pajac ispao... napravio sam lapsus pri tipkanju, ok, greska Biblijskih razmjera, ali sve sto u svom bijednom zivotu posjedujes jeste pogan vokabular protkan hvalom i samouvjerenoscu, a da ni svjestan nisi kome tipkas i koliko se mozes osramotiti (na pp se javi, da te ne blamiram ovdje) i usranog BMV-a ciju fotografiju bih bas volio vidjeti (opet, moze na pp da te ne ismijavam pred cijelim forumskim auditorijem) jer se zapitah, vozis auto od +70k KM i toliko si poznat i mocan u svom selu da jednom tuzlaku se moras hvaliti na forumu.
A U ŠUMU LIVADIĆU!!!
2. Toliko vam u psihi da i na "svom" forumu (cuj svom, treba vam MIRC ponovo nabaviti) pljuste komentari o nama, a picici pobjegli odavdje.
3. Vidis, onda i nisam pogrijesio, neznalive vrla, jal BMV jal MBV, inverzija imena nista ne mijenja kao u rijeci automobila BMV. Neznalice nenadmasiva.
Idi ti u vasu tekiju, tamo divanite da ne brukas one koji ne zasluzuju epitet okacen ti za vrat.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
A da me se prodjes rodjak vise, sta mislis? Pun mi racku tvojih debilnih pametovanja i upucivanja na pravi put.zlajci je napisao/la:BMV je skracenica za trio VelezaBeduin je napisao/la:Golobrado momce, poceli smo se i hvaliti materijalnim? Ako ti sibnem LIVE poruku ima da se javno izvines ovdje pred svima i kazes koliki si jazavac i pajac ispao... napravio sam lapsus pri tipkanju, ok, greska Biblijskih razmjera, ali sve sto u svom bijednom zivotu posjedujes jeste pogan vokabular protkan hvalom i samouvjerenoscu, a da ni svjestan nisi kome tipkas i koliko se mozes osramotiti (na pp se javi, da te ne blamiram ovdje) i usranog BMV-a ciju fotografiju bih bas volio vidjeti (opet, moze na pp da te ne ismijavam pred cijelim forumskim auditorijem) jer se zapitah, vozis auto od +70k KM i toliko si poznat i mocan u svom selu da jednom tuzlaku se moras hvaliti na forumu.BMV22 je napisao/la:Krhane pokemonski, nije MBV nego BMV ono što ti nikad svojim očima u životu nećeš viditi. Ja ipak više volim imati 10 maraka u dzepu nego nulu a i tih par momaka što su bili je impozantna brojka na ono stanje kluba u tom trenutku ali to nije tvoj problem nego naš i nisam se obraćao tebi i ne pišem na ovom sranju ultranacionalističkom ostavili smo ga pokemonima kao što ste vi, nego sam upao da sa fedeltafrotta dogovorim derbi federacije iduće godine. Ti kao klasični pokemon i klasični navijač iz fotelje svog svemirskog kluba koji je najdalje dobacio do siminog hana si suvišan u ovoj prepisci. Izvinite za kratki upad odoh ja na svoj forum a vama sve najbolje s ovim pokemonima znamo svi ko su.
Bajic, Maric, Vladic!
To i djeca u obdanistu znaju.
Tacno me spuca transfer neprijatnosti kada vidim da navijamo za isti klub.
Odjavi se sam ziv bio.
Vezano za BMV, nisam znao jer me, ocito, nije zanimalo. Da je vezano za moj grad i moj klub, cak bih se malo i posramio.
075 ❤
075 ❤
Dobar si ti, perspektivan, bit će nešto od tebe, ja nisam Allaha nigdje spomenuo, opet imaš priviđenje, ali gluposti si navaljao za čitav život, zato
Sve si upravu, pitaju na Koledžima u Americi za tebe, takvog genija neviđoše. Javi se

Sve si upravu, pitaju na Koledžima u Americi za tebe, takvog genija neviđoše. Javi se
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!
JEDINI KOJI ME USPIO U SVOJ OVOJ ZBRCI OKO MOG KLUBA NASMIJATI HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHHHAHAHAAHAH

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- FrancescoTotti
- Kontakt:
PL prepucavanja
Al fakatBMV22 je napisao/la:Dobar si ti, perspektivan, bit će nešto od tebe, ja nisam Allaha nigdje spomenuo, opet imaš priviđenje, ali gluposti si navaljao za čitav život, zato![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sve si upravu, pitaju na Koledžima u Americi za tebe, takvog genija neviđoše. Javi se![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A ko nije cuo za BMV a ima vise od15 godina i treba da bude posramljen nebitno za koji klub u BiH navijao .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- Beduin
- Kontakt:
A uvijek sam se pitao je li Allah i Bog jedno te isto. Ne lupaj covjece smeteni.
Koji mentol, zanebesa mi se.
A tu je uvijek vjerni Manijak, da dadne potporu RAji, bez njih bi to uvijek bilo nepotpuno i drugacije.
FranceskoTotti
Do mene je...
Koji mentol, zanebesa mi se.
A tu je uvijek vjerni Manijak, da dadne potporu RAji, bez njih bi to uvijek bilo nepotpuno i drugacije.
FranceskoTotti
Nigdje ne spominje Boga?BMV kaze:
Bože dragi zar ovakvi ljudi još obitavaju na ovom svijetu, bože dragi zar na ovome svijetu žive i ovakvi bezmozgovići, bože dragi sanjam li ja ovo...
075 ❤
075 ❤
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kod navijaca Veleza uvijek ode prica na EX YU..
Pocni pricati o cemu hoces zavrsiti ce na gostovanjima starim i avanturama iz EX YU..
Pocni pricati o cemu hoces zavrsiti ce na gostovanjima starim i avanturama iz EX YU..
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Haha moj bed. 
Al opet pod hitno proguglat ko su to najveci velikani fudbala sa ovih prostora
- Beduin
- Kontakt:
Bed je jedino sto se svako ubacuje u raspravu i prepucavanje, najcesce bespotrebno, a da ni ne prati.FrancescoTotti je napisao/la:Haha moj bed.
Iskreno, nije me ni zanimao taj klub da bih googlao, a u prijeratno vrijeme svakako sam bio malisan koje je jedva znao i o svom klubu ponesto. Kasnije se preokupirao Slobodom i ino fudbalom, kao vecina nas, pa mi historija Veleza (kao i mnogih drugih klubova) ne igra nikakvu ulogu u mom zivotu.
075 ❤
075 ❤
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Vjerujem
Ali citam ovako sa strane i vidim vi tuzlaci se bas natovarili na kosti i rodjenim i strumfova. Aj za strumfove kontam al za ove ne mogu skontat. Velez je velikan naseg fudbala taman kad bi svaku gubili 10:0 do kraja ove sezone. Isto kao stoje i Sloboda.
I meni je fakat bilo zao kad ste vi ispali, ne moras mi vjerovat al tad sam stvarno gubio nadu u buducnost ovog naseg fudbala, al eto hvala Bogu vrati se sloboda jos jaca i jos bolja. Ja se isto tako nadam da ce biti sa Velezom pa i sa Zeljeznicarom.
Razumijem i raspolozen sam za svaku salu, prcanje protivnika, al do granice. One neukusne sale nisu uredne pa da ne znam od koga dolaze.
Velez je institucija, kao i njihovi navijaci. Iz postovanja ne bi trebalo icu u krajnosti.
Pozdrav za TZ
Ali citam ovako sa strane i vidim vi tuzlaci se bas natovarili na kosti i rodjenim i strumfova. Aj za strumfove kontam al za ove ne mogu skontat. Velez je velikan naseg fudbala taman kad bi svaku gubili 10:0 do kraja ove sezone. Isto kao stoje i Sloboda.
I meni je fakat bilo zao kad ste vi ispali, ne moras mi vjerovat al tad sam stvarno gubio nadu u buducnost ovog naseg fudbala, al eto hvala Bogu vrati se sloboda jos jaca i jos bolja. Ja se isto tako nadam da ce biti sa Velezom pa i sa Zeljeznicarom.
Razumijem i raspolozen sam za svaku salu, prcanje protivnika, al do granice. One neukusne sale nisu uredne pa da ne znam od koga dolaze.
Velez je institucija, kao i njihovi navijaci. Iz postovanja ne bi trebalo icu u krajnosti.
Pozdrav za TZ
- Beduin
- Kontakt:
Vecina nas se zezamo i razumijemo salu, cak i kad izgleda da je preslo svaku mjeru, ali onda uleti neko u po nicega i pocne prozivati me pokemonom i slicnim nazivima, nemajuci smisla za salu i nemogucnost da razluci istu, a da par postova ranije Dzelli pisem post podrske Velezu.
Uzvracam pozdravom za SA (ako ne grijesim) i svako dobro.
Uzvracam pozdravom za SA (ako ne grijesim) i svako dobro.
075 ❤
075 ❤
cak se i nakon ispadanja,nije ovako pisalo za velez...ali jbg,treba malo gledati i drugu stranu,sta se sve pisalo sa druge strane,ali eto tuzlaci upadaju u oci.
svako ko imalo prati nas fudbal,nezeli da velez ispadne..problem je sto ovaj forum stvarno ljudi preozbiljno svataju,i uzive se u to.
strumfovi ko strumfovi,da ih nema trebalo bi ih izmisliti
svako ko imalo prati nas fudbal,nezeli da velez ispadne..problem je sto ovaj forum stvarno ljudi preozbiljno svataju,i uzive se u to.
strumfovi ko strumfovi,da ih nema trebalo bi ih izmisliti
"Modra boja,na bijelome platnu,
Ako ga tebi neki štrumf nije zislo s guza poserem se ja sebi u usta, kakve mi sad veze imamo sa ovim?
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
hee kad sam ja piso sto oni nisu veliki klub .. ispado hejterEvolution87 je napisao/la:
HAHAHHAHAHA![]()
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Ovog oca, ne zna ko je BMV. Bannuj se sam.
Isto ste bola neke muhe dosadni. Samo provocirate i čekate reakciju da bi se vas 5-6 istih natovarilo sa po 10 smajlija u redu i jednom te istom pričom.
Natovarili se nekom pričom Veležovim navijačima na forumu. Kad smo se mi pokupili, svako malo prozivanja. Vidjeli da ne ide, pa se okrenuli Željinim. Isto ste djeca. Izađite bola vani, uzmite zraka malo.
Isto ste bola neke muhe dosadni. Samo provocirate i čekate reakciju da bi se vas 5-6 istih natovarilo sa po 10 smajlija u redu i jednom te istom pričom.
Natovarili se nekom pričom Veležovim navijačima na forumu. Kad smo se mi pokupili, svako malo prozivanja. Vidjeli da ne ide, pa se okrenuli Željinim. Isto ste djeca. Izađite bola vani, uzmite zraka malo.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.