FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ma cim citaju info koji je 'zatvorenog' tipa onda citaju i ovaj 
Pyro is not a crime !
Bruuuuuuuuuuda, ako čitaš ovo, uvali im opet gol ljubim te. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ja jos pokazao jednom kako se ulazi na ovaj forum 
Zadnja izmjena: MCMXLVI, dana/u 29 sep 2015, 02:59, ukupno mijenjano 1 put.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Mozda se i kriju među nama pod nekim neupadljivim nickovima..
Od sad vjerujem samo ovim forumasima sto ih znam licno.
Ja npr nalijepim Puzija poslije tekme ovdje, a on se sam brani sa nicka Krombacher88, dobro to bi vec bilo preocigledno da je on, ali zna se sta hocu reci..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- FrancescoTotti
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Mozda se i kriju među nama pod nekim neupadljivim nickovima..Od sad vjerujem samo ovim forumasima sto ih znam licno.
Ja npr nalijepim Puzija poslije tekme ovdje, a on se sam brani sa nicka Krombacher88, dobro to bi vec bilo preocigledno da je on, ali zna se sta hocu reci..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
ugasiti im i-net do derbija 
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Ma ima ovde mnogo sumnjivih tipova. Npr. onaj sto brani Tatka posle svake njegove lose partije, a lik inace nikad nista ne pise. Siguran sam da je nick @m*** Dzenan licno. 
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
pozdrav od Dzenana, igramo sad za sad, ono sto se kaze sa 100% zalaganja, kombinatorije i to, tona kraju, jeli, daje i ovaj rezultat, ono sto se kaze,potpuno zasluzeno
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Dobar dan, Mi smo FK Sarajevo izvolite se braniti!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
hahahaah nmg da vjerujem. Samo sto sam napisao ime odmah odgmacahz je napisao/la:pozdrav od Dzenana, igramo sad za sad, ono sto se kaze sa 100% zalaganja, kombinatorije i to, tona kraju, jeli, daje i ovaj rezultat, ono sto se kaze,potpuno zasluzeno
Pa gdje si ti, slabo si aktivan kao da te nema od kako si nam otisao
Husara ne zajebavaj se u ove kasne sate!macahz je napisao/la:pozdrav od Dzenana, igramo sad za sad, ono sto se kaze sa 100% zalaganja, kombinatorije i to, tona kraju, jeli, daje i ovaj rezultat, ono sto se kaze,potpuno zasluzeno
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Hahaha tu sam ja, a kako nam dobro ide i nema puno kriticara nemam potrebu da nekog branim i odrzavam zdravu atmosferu. Sad uzivam u dobrim rezultatima i radujem se derbiju i deranju kona. Aktivniji sam na Rominom forumu, lakse mi pratit jer nas je tamo 5-6 ovdje milion dusa, dok procitam za dan sto se napise treba mi sat, a vakta nema heheh...
Zivi ti meni bio nek si me se sjetio, pa makar i provokaciom
Zivi ti meni bio nek si me se sjetio, pa makar i provokaciom
Hehe pa vidim nema te od kako Dzeno ode, dobro je da si jos tu
Ma i ja sam ga branio upravo zbog atmosfere, ali nije to to...
Danas nova epizoda farme

Ma i ja sam ga branio upravo zbog atmosfere, ali nije to to...
Danas nova epizoda farme

Zagor je napisao/la:Nećemo mi, budite sigurni, komšijama utrpati 3-4 komada.. Halooo ba sta vam je..znate da se na derbiju nikada ne zna. Mi jesmo jači, gledajući sastav i formu trenutnu, al brate govoriti da ćemo ih nabiti, to čisto sumnjam. Još mi ona jučerašnja utakmica ne ulijeva toliko samopouzdanja, imamo dosta šupljine u odbrani, i dobro reče trener Viteza da bi trebao Delač biti igrač utakmice. Molim Boga da naši igrači i ostali iz kluba ne čitaju ovaj forum..
Naravno da necemo, nismo toliko kvalitetni da i Drini mozemo tvrditi da cemo uvaliti 3-4 komada.Sto se tice odbrane protiv zelje to mora biti puno bolje.
Sigurno da cemo igrati slicno kao u Mostaru sa ,puno taktickog nadmudrivanja,trke,discipline u igri.Gdje ce bekovi puno vise raditi na defanzivnim zadacima,a i krila ce se mnogo vise vracati i pomagati odbrani.
Bice to sasvim razlicita igra nego protiv Viteza.
Jesa nek baci licencu i CV u Miljacku ako ga nadmudri vrli strateg Edis Mulalic

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Poslije zadnjeg nerjesenog Zrinjskog i Listice ekipu treba pripremiti da nam je i bod dosta,samo tako ćemo napraviti nešto više.Derbi je to bez euforije molim vas.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Jesa jutros u 5 online na fb, sad jel radi il ganja ove domace koke ne znam 
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Zaboravio si reci "iskreno" hahahha, "kako se zove"joker90 je napisao/la:Husara ne zajebavaj se u ove kasne sate!macahz je napisao/la:pozdrav od Dzenana, igramo sad za sad, ono sto se kaze sa 100% zalaganja, kombinatorije i to, tona kraju, jeli, daje i ovaj rezultat, ono sto se kaze,potpuno zasluzeno
Ja sam Puzigacin fan, nisam on.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
- VivaLasVegas
- Kontakt:
Oni su u teskom stanju, mozda najtezem ikad i mislim da ne zasluzuju zbog velicine da im se desava ovo sto im se sada desava isto kao sto se i nama desavalo godinama unazad. Ovaj derbi ce biti vjerovatno biti najslabije posjecen i onako sa dva tri gola u njihovoj mrezi. Nemojte misliti da ih zalim ili tako nesto, ali je meni zao svega sto propada a ima veze sa ovim gradom.
P.S PROTIV VITEZA 1200 GLEDALACA?
Bruka brate, bruka da nemamo stadion sa pokrivenim tribinama. Koliko god bilo tesko i kakvi god da su ciljevi uprave, ja mislim da treba svim silama zapeti i izgraditi stadion i onda bi sve lakse bilo.
P.S PROTIV VITEZA 1200 GLEDALACA?
Bruka brate, bruka da nemamo stadion sa pokrivenim tribinama. Koliko god bilo tesko i kakvi god da su ciljevi uprave, ja mislim da treba svim silama zapeti i izgraditi stadion i onda bi sve lakse bilo.
Pitaa meneee komsijaaaaaaaa
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.