MA joj po ovome vi ste moralni pobjednici.... jeste pobjedili slaviju 4:0 i svaka cast ali nesmijes da gledas samo nekoliko utakmica. Npr. u drugoj polusezoni Zeljo je 25532354 puta bolji od borca sto rezultati i pokazuju. Ali je borac bio bolji u prvom dijelu zato se sad bori. Moje misljenje je da ste se vi kasno probudili a da ste kojim slucajem ovako krenuli od pocetka vjerovatno bi se borili za naslov zajedno borcem i nama. A sto se derbija tice, kratko i jasno: 07¨ Lazar Popovic, 23¨ Sead Bucan 69¨ Alen skoro 93¨ Samir Bekric. : Dsarajlija89 je napisao/la:hehe...ma za nas dobra iz poznatih razloga grupi![]()
a ovo...pa liga ja takva da kvalitet ima vrlo malo ili nimalo veze sa terenom...bitnije je sta se van terena uradi![]()
na kraju u slucaju omjera sarajeva 4-0 sa prve dvije ekipe...sta ce se onda reci....???
svaka cast svima al sarajevo je nabolja ekipa...al mnogi faktori kao i sama cinjenica kakva je liga utjecali su na to da ne budemo prvi....jbg...na kraju niko nam i nije kriv kad ne znamo
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
plava_pruga
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
Sutra će na Baricama biti više raje nego za prvi maj

Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !
sve je uredu samo nerijeseno nek ne bude, onda znaci da je namjesteno 
- sarajlija89
- Kontakt:
@Plava pruga
nisam mislio na slaviju 4-0
...nego na omjer sarajeva sa vama i borcem..ako dobijemo i vas i borca na kosevu bice 4-0 jer smo vas i na strani dobili.....
dvije vodece ekipe i finaliste kupa
2-0
skoro i avdic
nisam mislio na slaviju 4-0
dvije vodece ekipe i finaliste kupa
2-0
skoro i avdic
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ecif je napisao/la:sve je uredu samo nerijeseno nek ne bude, onda znaci da je namjesteno
Znaci po tebi ako slucajno zavrsi nerijeseno namjestena je utakmica
AMAR OSIM!
obzirom da nema prenosa a bod odgovara objema ekipama ne treba puno razmisljatkalimero je napisao/la:ecif je napisao/la:sve je uredu samo nerijeseno nek ne bude, onda znaci da je namjesteno
Znaci po tebi ako slucajno zavrsi nerijeseno namjestena je utakmicaograniceno razmisljanje
Ma ja sam reko, X ko kuća. X dovoljan i Sarajevu i Želji.
Prvo da su htjeli, i jedni i drugi imaju uticaja u Savezu, rješili bi slučaj Koševo i navijači bi mogli prisustvovat.
Drugo Sarajevo nema zarade od navijača, znači jedina nada za bilo kakvu bi bio TV prenos a njega nema.
Jasno ko dan !
Prvo da su htjeli, i jedni i drugi imaju uticaja u Savezu, rješili bi slučaj Koševo i navijači bi mogli prisustvovat.
Drugo Sarajevo nema zarade od navijača, znači jedina nada za bilo kakvu bi bio TV prenos a njega nema.
Jasno ko dan !
-
meme pitar
- Kontakt:
Ma šta je jasno ko dan. Šta ako neko pobjedi. Šta je jasno?
Što se tiče prenosa, jedini je Hayat ponudio 6.000 KM a izvini jesu li to neke pare. Pa ja mislim da bi Rudar Kakanj tražio više da se prenosi utakmica Rudar-Budućnost-
Ne, prenosa netreba biti zbog utakmica koje niko nije htio prenositi kad je Sarajevo igralo u Evropi. Dozvolio bih kamerama da budu samo kao svjedok ali nikako nebih dozvolio prenos utakmice!
A što se tiče štimanja pa kako sabraste da je Sarajevu dosta bod i ako izgubi u Prijedoru a pobjedi Borca to je ukupno 4 boda. Zrinjski će (po običaju) dogovoriti Trebinje i pobjeda kući = 6 bodova i ispred nas je.
Široki će pobjediti kući i ima 3 boda prednosti i ispred nas je . Znači sa jednim bodom u derbiju Sarajevo neće u Evropu i što toliko sigurno govorite X je 100%jer svima odgovara.
Što se tiče prenosa, jedini je Hayat ponudio 6.000 KM a izvini jesu li to neke pare. Pa ja mislim da bi Rudar Kakanj tražio više da se prenosi utakmica Rudar-Budućnost-
Ne, prenosa netreba biti zbog utakmica koje niko nije htio prenositi kad je Sarajevo igralo u Evropi. Dozvolio bih kamerama da budu samo kao svjedok ali nikako nebih dozvolio prenos utakmice!
A što se tiče štimanja pa kako sabraste da je Sarajevu dosta bod i ako izgubi u Prijedoru a pobjedi Borca to je ukupno 4 boda. Zrinjski će (po običaju) dogovoriti Trebinje i pobjeda kući = 6 bodova i ispred nas je.
Široki će pobjediti kući i ima 3 boda prednosti i ispred nas je . Znači sa jednim bodom u derbiju Sarajevo neće u Evropu i što toliko sigurno govorite X je 100%jer svima odgovara.
Zaboravio si na tri boda iz Tuzle, slučaj Gavarić !

kako zasjedaju te bodove mozda cemo dobiti u sezoni 2020-2021 i to ako t bude kvoruma ako ne budu padali meteori,komete_BooS_ je napisao/la:Zaboravio si na tri boda iz Tuzle, slučaj Gavarić !![]()
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
A ti meni objasniš kako ce se gledati kad nema prenos.
Jedino da Sky Sport prenosi

Jedino da Sky Sport prenosi
...inace ako dodje nova uprava sa Mucom(Popayem) na celu a oni cekaju razvoj situacije da se uvale , trio Muco,Blekic i Varesanovic, ocekujte slobodno da ce kandidat za trenera biti Ciro Blazevic...Muco prvo ganja da uvali svoje ljude po savezu pa da se ufati Sarajeva ako mu se pruzi prilika[/quote]miky_hz je napisao/la:
Ovo napisah nekad davno pa evo neki dan izadje Ciro sa tim da bi se ovo moglo desiti u slucaju koji sam ja vec spomenuo
Ćiro Blažević: Spreman sam sve ovo ostaviti i biti trener Sarajeva
Za trenera Sarajeva ili kao turista?
- Ako se Mustafa Dučić, moj prijatelj vrati u Sarajevo, spreman sam sve ovo ostaviti i biti trener Sarajeva.
Danas se povezuje u kontekstu sa Liverpolom evo sad i sa nama,sila smo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
Hipergotiva
- Kontakt:
isto kako se i gledala utakmica Velež Sarajevo_BooS_ je napisao/la:A ti meni objasniš kako ce se gledati kad nema prenos.
Jedino da Sky Sport prenosi![]()
![]()
Razgovaraju dva hordasa i kaze jedan drugom " Jarane znas li da Alen Skoro nece igrat za derby kad ovaj drugi zabrinuto upita zasto bolan ? Pa dobice postedu pucace zelji iz svog stana . Da odmah ovi zeljovci ne napadaju mene ovo je vic sa vicoteke
.
Samo jedan klub Velež Mostar
fazon vica ko za dusmana kecmana, nece ici na final 4 pucace trice iz bgAdnel je napisao/la:Razgovaraju dva hordasa i kaze jedan drugom " Jarane znas li da Alen Skoro nece igrat za derby kad ovaj drugi zabrinuto upita zasto bolan ? Pa dobice postedu pucace zelji iz svog stana . Da odmah ovi zeljovci ne napadaju mene ovo je vic sa vicoteke.
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
A brate vidim svatio si ovo ko salu neki bi odmah poceli **** mater a da se zna nisam hordas nego velezovac nego eto naleti na ovaj vic pa reko da ga stavim na ovu temu
.
Samo jedan klub Velež Mostar
-
FORZA ZELJO
- Kontakt:
Alen Skoro "Zagorcat ce mo zivot komsijama" quote of the day sto bi rekli Ameri
Moj Skoro kome ces ti zivote zagorcavat pogledaj svoj.
Ocekujem x a ako ZELJO bude igrao kao sto igra, onda 2ca ko KUCA
pozzz komsije
pozzz komsije
BAS SVE TI DAJEMO.....
Hah upravu si,jadan je ovaj Škoro evo sad na ljeto ode u Meksiko milion dolara ugovor,jes jadan lik mi to ni na lutriji nemožemo dobiti.FORZA ZELJO je napisao/la:Alen Skoro "Zagorcat ce mo zivot komsijama" quote of the day sto bi rekli Ameri
pozzz komsije
Za ovo drugo možda si htjeo reći,ako budu igrale sudije kako im se svira 2 ko kuća u suprotnom pobjeđuje FCS.
Sad nešto realno,očekujem igru čmelje kao i kod ostalih u ovoj nasoj ligi u gostima a to je "svi u odbranu",izbi nabi pokušaj iz kontre sa 2 igrača zabiti i to negdje do 70te minute a onda se možda ovoj dvojici pridoda i treći i eventualno četvrti.
Ono što melji spuštam kapu to je fizička sprema i brzina i promjena iz odbrane u napad ali ako ćemo o nekom kvalitetu igre i igrača itd niste među 3 u našoj ligi.
a vi ste medju prvih 2 po imenima nidje veze...ali eto mozda imate par potencijalnih reprezentativaca šehic,bekric...a da oni igraju u zelji...kobe je napisao/la:Hah upravu si,jadan je ovaj Škoro evo sad na ljeto ode u Meksiko milion dolara ugovor,jes jadan lik mi to ni na lutriji nemožemo dobiti.FORZA ZELJO je napisao/la:Alen Skoro "Zagorcat ce mo zivot komsijama" quote of the day sto bi rekli Ameri
pozzz komsije
Za ovo drugo možda si htjeo reći,ako budu igrale sudije kako im se svira 2 ko kuća u suprotnom pobjeđuje FCS.
Sad nešto realno,očekujem igru čmelje kao i kod ostalih u ovoj nasoj ligi u gostima a to je "svi u odbranu",izbi nabi pokušaj iz kontre sa 2 igrača zabiti i to negdje do 70te minute a onda se možda ovoj dvojici pridoda i treći i eventualno četvrti.
Ono što melji spuštam kapu to je fizička sprema i brzina i promjena iz odbrane u napad ali ako ćemo o nekom kvalitetu igre i igrača itd niste među 3 u našoj ligi.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Potencionalni je daleko od stvarnog a jos dalje od standardnog
Pa nije Pape izgorio po glavi.
Sto se tice Skore vi to izgleda novokonponovani navijaci skretnicara i igrali klikera u blatu.Kad je Skoro zagorcavao bas zivot strumpfovima.Nije se lose ako nista drugo malo vise raspitati.
Makar se ne sramotite.
Pa nije Pape izgorio po glavi.
Sto se tice Skore vi to izgleda novokonponovani navijaci skretnicara i igrali klikera u blatu.Kad je Skoro zagorcavao bas zivot strumpfovima.Nije se lose ako nista drugo malo vise raspitati.
Makar se ne sramotite.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], muhamedhulk i 23 gosta.