FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

DoeTz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la DoeTz » 29 sep 2015, 00:48

Nije da se mjesam al jest se pjevala pjesma, cak se sjecam da je bila "hit" medju nama mladjim kad smo tek poceli furat :D
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 29 sep 2015, 01:01

evo High je tipican primjer jednog prosjecnog bosanskog forumasa..
i pitari i strumfovi,i red army kolektivno drkali na pjesmu indijanaca kako ono bi,mi skacemo da tuzla potone..
sad uvrijedjene mlade smeta im refren pjesme koja se nepjeva ima godinama,koliko znam,a znam,haman od kako je vedran pokojni ubijen..i malo prije toga..
koji cinizam bog te vidio..i nase mladje generacije drkaju na to,u fazonu,jes,jes koji bedak.. :facepalm:
ja pamtim i gore pjesme,manijaka,hordi pogotovo,ali otom potom..nema veze,treba forum preimenovati u KRUG99
pa da fino drkamo ovdje ko pravi intelektualci..
a zlaja neka bude pocasni predsjednik.dozivotni.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 29 sep 2015, 05:01

Zaista ne razumijem u cemu je zadovoljstvo vrijedjati druge, umjesto da uzivamo sto nasu Sloboodu prati dobar glas mi se bavimo drugim i daj da pokusajmo zadrzati malo dostojanstva a ne spustati se na nivo ljudi koji su nas vrjedali kad smo bili u k.... a onu temu pl prepucavanja pod hitno ukinuti. razumijem ja zezanciju i zabavu ali u svemu treba imati mjeru a par nasih slobodasa su neumorni.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 sep 2015, 05:34

slana_krv je napisao/la:Zaista ne razumijem u cemu je zadovoljstvo vrijedjati druge, umjesto da uzivamo sto nasu Sloboodu prati dobar glas mi se bavimo drugim i daj da pokusajmo zadrzati malo dostojanstva a ne spustati se na nivo ljudi koji su nas vrjedali kad smo bili u k.... a onu temu pl prepucavanja pod hitno ukinuti. razumijem ja zezanciju i zabavu ali u svemu treba imati mjeru a par nasih slobodasa su neumorni.

ni meni nisu jasni ovi na forumu prvo sto se tamo raspravljaju ljudi bezveze na onim temama, drugo vala mene fakat ne zanimaju drugi , a posebno ne da o njima pisemo na nasoj temi ,,,ne znaci to da ih ja volim ili nesto jer to je netacno ali ja im nebi dao ni trunku paznje...ja samo govorim to jer smo isto tako govorili za ljude iz Lukavca i njihove navijace i samo se toga sjetim i dovoljno mi je ... ko ih ba ebe pa njih ba vise boli kad ljudima oni nisu bitni vjeruj mi ...znas koliko je meni milo procitat na FB ili ovdje kad Manijak dodje nas vredja , kad nas pljuje jer zaista mi izgleda drago vidim da nas nas pojedini mrze i meni je drago kad on razmislja o nama ... ali eto ovi ovdje na forumu a bogami dugo ljudi ni na tiribini nisu to mogli svatiti

Imamo svoj klub i igra odlicno i fakat trebamo razmisljat kako vratiti ljude na tribinu odnosno na sjever sve one sa zapada, a ne da mi ovdje nesto palamudimo i svadjamo se sa nekakvim nebitnim ljudima..cast izuzetima ima dosta navijac akoji su normalni i koji isu na gostovanja, ali uglavnom mi ne znamo ko sve pise iza ovih nickova ...ja sam imao jednom u zivotu situaciju gdje sam bio izvredjan od jednog od Manijaka(na jednom drugom forumu) koji igrom slucaja zivi u USA St Louisu ..mali je palamudio o nekoj old school ultra sceni to je bilo podavno, a po njegovoj prici djelovao je stari i ozbiljni momak ... vjeruj mi nakon onih uvreda odlucio sam da ga pronadjem u tom St Louisu i nasao sam kad sam dole otisao i sreo ga..pa to balo balavi sa 7 godina dosao u Ameriku i sa 5 godina gledo Zelju...a sta ces mali se ono izvinjava sta ce i kaze ne pije samo gusti sokic narucio kad je sjeo sa nama eto o kome se radi ..ali je regulara momcic , odnosno sad je odrasto i pametan je :) ... zato ti kazem narod ba ovdje lupa glavom svadja se i ne zna skim se raspravlja..ti lupas svojom glavom i nakraju svatis da tebe neki balo lozi :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 29 sep 2015, 10:39

Koji je lik ovaj solinas, ne vjerujem :urnebes:

:tokralju:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 sep 2015, 12:57

mogli bismo u subotu popušit' s posjetom i to debelo

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 29 sep 2015, 13:14

Chinaglia je napisao/la:mogli bismo u subotu popušit' s posjetom i to debelo
U subotu nema kise, prema prognozama bice do 23 stepena suncano i povremeno ce bit naoblake :)
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 29 sep 2015, 13:16

Kakav je prosjek posjete u PL, svaka nasa posjeta je iznad tog prosjeka. Iz utakmice u utakmicu se sve vise prica, diskutuje, pise o Slobodi, samo da napokon prokinemo tih famoznik 4-5 hiljada, jbmu vraga.
Sve vise i stari navijaci pisu kako treba smanjiti cijenu, sigurno bi to uticalo na drasticnu posjecenost, sasvim razumljivo. Nadam se smanjenju cijena karata barem na polusezoni kao i razmatranju polusezonskih za nastavak prvenstva.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 sep 2015, 13:24

fukara87 je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:mogli bismo u subotu popušit' s posjetom i to debelo
U subotu nema kise, prema prognozama bice do 23 stepena suncano i povremeno ce bit naoblake :)
ako je tako, super

to sam napisao shodno vremenskim prilikama prethodnih dana, prohladno vrijeme, kiša, još će prenos biti na BHT, kad sve to uklopiš, ako bi bilo tako, donji smo pravo :mrgreen:

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 29 sep 2015, 13:32

staragarda je napisao/la:
umjesto sto kenjarimo po temama a i ja sa vama pogledajte ovaj klip...vjerujte mi na rijec da ja ovo pogledam najmanje jednom mjesecno...poucno je ovo i moze se svasta naucit..meni nije dosadilo,jbg
Kad bi se kako moglo, recimo na ovaj klipi nastavit pricu da ide dalje radnja sa osvajanjem prve fedrealne, pa onda posjetit ljude na proslu sezonu I dolazak Husrefa, ubacit koji intervij sa Azmirom, I onda napravit intervju sa Husrefom kroz grad, kao sto je na ovom klipu pocetak nove Slobode koja se vraca iz mrtvih, eh taj neki novi zavrsit kao radanje Slobode koja ce se bortit za evrpou, max nabrijano. I onda taj ko klip sto vise dijelit pa barem nek ga koji put TK I Slon radi starije raje puste I citavu zimsku pauzu nabrijavat raju, vjerovatno uz pojacanja, polusezonske pustit u prodaju I onda da gori Tusanj svaku utakmicu na proljece . A usput taj jedan klip bi nam bio podsjetnik gdje smo bili a gdje smo sad, jer mnogi su zaboravili federalnu ligu, ocajan fudbal , besparicu, prazne tribine, I kad su svi glavu okretali od Slobode

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 sep 2015, 13:34

Beduin je napisao/la:Sve vise i stari navijaci pisu kako treba smanjiti cijenu, sigurno bi to uticalo na drasticnu posjecenost, sasvim razumljivo. Nadam se smanjenju cijena karata barem na polusezoni kao i razmatranju polusezonskih za nastavak prvenstva.
zavisi šta smatraš pod "drastično" .. po meni, smanjenje karata bi donijelo oko 1500 više navijača na Tušanj, što opet po meni nije drastično povećanje posjete, ali bilo bi drastično povećanje klošarluka i psovanja stručnjaka Musemiću, odsnosno igračima zbog raznoraznih stvari

već sam rekao, nekada prije su na Tušnju bili samo bolesnici, neovisno o igri i rezultatima, koje faktički nikad nismo ni imali, a oni koji jesu navijači Slobode, nisu htjeli davati 5 KM za ništa, ali bukvalno ništa, a danas će ti isti navijači dati 7 KM i 10 KM, jer imaju šta da vide, dakle kod takvih ljudi nije stvar para, nego hoće ljudi nešto da vide, logično

kad dođu Sarajevo, Seljo, Zrinja, Široki Brijeg, tu će posjeta biti 4000-5000, da su karte jeftinije, na te tekme bi došlo recimo do 6000 ;)

tekme protiv Igmana i Jedinstva su onako posjećene bile isključivo zahvaljujući euforiji, a za to je bila zaslužna maskota zvana Ćiro Blažević, da je trener bio bilo ko iz naše lige, Tušanj ne bi bio pun kao šibica, garantujem .. ma kakvi, ne bi ni 70% bio ispunjen ;)

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 29 sep 2015, 15:07

Chinaglia je napisao/la:
Beduin je napisao/la:Sve vise i stari navijaci pisu kako treba smanjiti cijenu, sigurno bi to uticalo na drasticnu posjecenost, sasvim razumljivo. Nadam se smanjenju cijena karata barem na polusezoni kao i razmatranju polusezonskih za nastavak prvenstva.
zavisi šta smatraš pod "drastično" .. po meni, smanjenje karata bi donijelo oko 1500 više navijača na Tušanj, što opet po meni nije drastično povećanje posjete, ali bilo bi drastično povećanje klošarluka i psovanja stručnjaka Musemiću, odsnosno igračima zbog raznoraznih stvari

već sam rekao, nekada prije su na Tušnju bili samo bolesnici, neovisno o igri i rezultatima, koje faktički nikad nismo ni imali, a oni koji jesu navijači Slobode, nisu htjeli davati 5 KM za ništa, ali bukvalno ništa, a danas će ti isti navijači dati 7 KM i 10 KM, jer imaju šta da vide, dakle kod takvih ljudi nije stvar para, nego hoće ljudi nešto da vide, logično

kad dođu Sarajevo, Seljo, Zrinja, Široki Brijeg, tu će posjeta biti 4000-5000, da su karte jeftinije, na te tekme bi došlo recimo do 6000 ;)

tekme protiv Igmana i Jedinstva su onako posjećene bile isključivo zahvaljujući euforiji, a za to je bila zaslužna maskota zvana Ćiro Blažević, da je trener bio bilo ko iz naše lige, Tušanj ne bi bio pun kao šibica, garantujem .. ma kakvi, ne bi ni 70% bio ispunjen ;)
Ako 1500 gledaoca dodas na nasu trenutnu prosjecnu posjecenost na Tusnju, to je gotovo pa jos toliko onda, zar to nije drasticno? A ta prica kako se otjerao ciganluk i klosarluk sa tribina, to je imaginarna prica, na stadionu su i dalje ostali ljudi koji su dolazili i ranije, najvecim dijelom, psovalo se jos kad sam ja dijete bio kao sto se psuje i dan-danas, i to znas i cujes i ti. ;)
Mali broj momaka (klosarcica) nije na tribini, iz ovih ili onih razloga, iz protesta ili obaveza, a takvi su najcesce i bili u grupi, a ne na A ili B tribini Zapada. Ovo sve generalizujem, jer je ono sto ti spominjes u malom (neznatnom) postotku i zanemarivo je.

Ja sam jos ranije govorio i mnogim medijima pisao kako se zapostavlja Sloboda nakon Cire, da to nije fer, i istina je da ne bismo nikad onako napunili Tusanj da je na Cirinom mjestu bio bilo koji drugi trener. Sad kad se borimo za daleko vecu poziciju i uspjeh, imamo tako ozbiljnog i profesionalnog trenera i igramo, mozda, i najbolji poslijeratni fudbal u Tuzli, te euforije jedva da ima. Stvaramo je mi koji smo oko kluba i ranije bili ili pojedini mladji narastaji koji su u fazonu kojem smo i mi bili ili smo jos.

Tako da tih 1500 dodatnih gledaoca, manje-vise, je odlicno za atmosferu, barem da se Sjever pocne puniti, dolaze i hladniji dani, kisa, snijeg, tribina natkrivena pa eto prilike.

Svakako ne gubimo nista smanjenjem karte, sezonske je uzeo ko je htio, polusezonska bi dobro dosla jer bi je mnogi mogli priustiti a i euforija bi sigurno porasla tad.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 29 sep 2015, 16:21

Ja pitah al niko ne odgovara, zasto Zeba nosi plavu kapitensku traku, malo mi to udara u oci znajuci da je igro za Zelju

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 29 sep 2015, 16:39

marseille_unique je napisao/la:Ja pitah al niko ne odgovara, zasto Zeba nosi plavu kapitensku traku, malo mi to udara u oci znajuci da je igro za Zelju

zeljo je za njega proslost, a Sloboda sadasnjost. Najiskusniji, najbolji, najpotrebniji... zato je kapiten. Zasluzeno.
Za ove sto pise da treba smanjiti cijenu ulaznice. Nema argumeneta da se devalvira ono sto Sloboda pokazuje. Ono sto nude vrijedi 10KM, a ako je nekome skupo onda je trebao uzeti sezonsku. Dosta je klosarluka.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

ziviniceMetropola
Kontakt:

Post Postao/la ziviniceMetropola » 29 sep 2015, 16:45

staragarda je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:
ziviniceMetropola je napisao/la:bio sam odvojen od ostatka svijeta preko vikenda, vidio sam pregled utakmice i sve to al nigdje nisam vidio jel bilo fukara u sb-u ??
Nije brate.
od rata na ovamo gotovo pa nikad gotivnije izdanje SLOBODE i gotovo pa nikad losije izdanje FUKARA...steta, jbg :(
ma ko se razumije zna i da ima dosta faktora zbog kojih nisu navijaci otisli u sb .. "tesko" je to gostovanje za ovu ekipu koja trenutno drzi tribinu, iskreno pored svog postovanja za tog momka koji se prihvatio svega mislim da se treba reorganizovati dosta stvari .. prvi derbi ce mu biti prekretnica, mada sam i tu skeptican ;)

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 29 sep 2015, 17:10

Kakva je povreda kod mujke znali neko,pa je tako otsutan dugo.
Svaki put pise ne konkurise zbog povrede...
O cemu je rjec

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 29 sep 2015, 17:14

marseille_unique je napisao/la:Ja pitah al niko ne odgovara, zasto Zeba nosi plavu kapitensku traku, malo mi to udara u oci znajuci da je igro za Zelju

Od kad mi znamo brate. ...mozda je donio sa sobom iz selje :D ...ko ce znat oko tih detaljcica
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 29 sep 2015, 18:32

solinas nije Mujka nego Mujic i nazalost mi od njega nemamo nista kao ni od Krpica :!: sto se grupe tice vidim neki spominju vodju koji je trenutno u zatvoru i ne vodi navijanje........ ocito ovdje dosta ljudi veze nema o zivotu nit cesto posjecuju stadion, cast izuzetcima :!: bit ce i u grupi radikalne promjene uskoro........kako god na forumu nista necete saznati jer i ovih malo sto zna mudro sute ;) :!:
Sloboda Tuzla

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 29 sep 2015, 18:32

solinas je napisao/la:Kakva je povreda kod mujke znali neko,pa je tako otsutan dugo.
Svaki put pise ne konkurise zbog povrede...
O cemu je rjec
Ostavite čovjeka na miru on predugo ne trenira.Danas nije ni izlazio na teren.Vjerovatno će potražiti novi klub.
Ja volim FK Tuzla City

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 29 sep 2015, 18:36

Nisam bogami lose mislio.
Na zvanicnoj uvjek kazu povreda..

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: hondas i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []