FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

OLE SUPER FCB
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la OLE SUPER FCB » 13 maj 2010, 20:36

Ja i zaboravio da je u subotu tekma DFB Pokal.TO ćemo završiti s lakoćom.AA što se tiče te exkurzije možeš uzeti onaj mali TV(on ti je oko 50KM).Ili fino nemoj nigdje gledati koliki je bio rezultat pa gledaj negdje reprizu ili snimi sebi.Repriza će biti 100% N24,Paprika(Možda i na ovim našim ali nevjerujem) traži te sportske kanale.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 13 maj 2010, 23:18

omerbavarac je napisao/la:Sta je ovo?? :o :o Najbolji klub na svijetu pao na drugu stranicu. Sramota!!! :mrgreen: :mrgreen:

Schweinsteiger ne obecava ostanak u Bayernu. Smetaju mu zvizduci navijaca poslije neke slabe partije, pa smatra da to ne bi trebalo biti tako i da se u Engleskoj vise postuju igraci. Taman kad je zaigrao na pravi nacin i na pravoj poziciji, iskazuje svoje nezadovoljstvo. Vjerujem da ce to Gaal sve smiriti i da ce i dalje nastaviti igrati u dresu Bayerna.
Omere dilbere zar ti stvarno vjeruješ u vijesti koju je portal objavio.Ja ću ti reći par stvari:

1.Tottenham je mali klub i to će ostati još dugo
2.60 mil eura je odštetna klauzula za njega
3.Tottenham da se posere ne može dovesti igrača kao što je Sweini
4.Nigdje nisam pročitao u njemačkim medijima da je on nezadovoljan u Bayernu
5.Igraju se opasne igre pred finale LP-a.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 13 maj 2010, 23:22

Da,on je rekao samo da ne moze obecat da ce do kraja karijere ostat u Minhenu, jer se nikad ne zna i sa tom izjavom
u slucaju da kasnije ode bi uvrijedio navijace,no rekao je da u bliskoj buducnosti nema namjeru mijenjat sredinu.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 maj 2010, 23:46

FRANK RIBERY je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Sta je ovo?? :o :o Najbolji klub na svijetu pao na drugu stranicu. Sramota!!! :mrgreen: :mrgreen:

Schweinsteiger ne obecava ostanak u Bayernu. Smetaju mu zvizduci navijaca poslije neke slabe partije, pa smatra da to ne bi trebalo biti tako i da se u Engleskoj vise postuju igraci. Taman kad je zaigrao na pravi nacin i na pravoj poziciji, iskazuje svoje nezadovoljstvo. Vjerujem da ce to Gaal sve smiriti i da ce i dalje nastaviti igrati u dresu Bayerna.
Omere dilbere zar ti stvarno vjeruješ u vijesti koju je portal objavio.Ja ću ti reći par stvari:

1.Tottenham je mali klub i to će ostati još dugo
2.60 mil eura je odštetna klauzula za njega
3.Tottenham da se posere ne može dovesti igrača kao što je Sweini
4.Nigdje nisam pročitao u njemačkim medijima da je on nezadovoljan u Bayernu
5.Igraju se opasne igre pred finale LP-a.
Post sam napisao prije objavljivanja istog na nasem portalu. Citao sam na jos nekoliko. Sigurno da ne vjerujem u ovo, ali malo bode u oci..... Nije moguce da je ovo jednostavno izmisljeno??? Mozda jeste, ali sve mi nesto govori da je ovo vrlo moguca varijanta.
Tottenham se samo spominje, a Schweini sigurno ne bi tamo presao. Iz tima koji osvaja trofeje u tim koji tesko dolazi i do kvalifikacija LP, nista od toga. Siguran sam da on cilja na Londonske plave. ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 14 maj 2010, 00:03

Nema nista od odlaska Schweinija iz bavarske prijestolnice. Taj momak je produkt Bayernove skole nogometa, tu je vec dugo vremena. Imao je priliku otici, birati klub koji je htio kad mu je ugovor isticao, ali je on odlucio ostati. Bayern dugo vremena nije bolje izgledao, pa nema logike sada ga napustati. Ovo mu je najbolja sezona u dresu bavarskog ponosa, motor je ove ekipe i siguran sam da ce jos dugi niz godina biti stanovnik Munchena.
Samo ne razumijem te navijace koji zvizde nakon svakog pogresnog pasa...
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 14 maj 2010, 00:11

Hmm seljacine su ti koji zvizde jarane da je men gleaT tekmu BaYeRna naucio bih Njemacki 8-) :lol:
I bio bi voDja jarane to bi Transovi,Koreografije biLe baKLjada uvijeK a ne ko oVi mada je Jug Bavarski odlican kao i Navijaci pale se BakLje ponekaD!!
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

rixadu
Kontakt:

Post Postao/la rixadu » 14 maj 2010, 00:12

da li zna ko hoce li biti prenosa na kablovskoj televiziji (neki o ovih njemackih kanala) finale kupa Bayern- Wreder?

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 14 maj 2010, 00:33

Na utakmici protiv Herte bio je transparent na tribinama sa Svajnijevom slikom i pisalo Danke fur ales :cry:
Nece valjda otici, jedan je od najvaznijih u Bayenu

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 14 maj 2010, 00:45

rixadu je napisao/la:da li zna ko hoce li biti prenosa na kablovskoj televiziji (neki o ovih njemackih kanala) finale kupa Bayern- Wreder?
NA HRT-u će biti prenos.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

rixadu
Kontakt:

Post Postao/la rixadu » 14 maj 2010, 00:57

FRANK RIBERY je napisao/la:
rixadu je napisao/la:da li zna ko hoce li biti prenosa na kablovskoj televiziji (neki o ovih njemackih kanala) finale kupa Bayern- Wreder?
NA HRT-u će biti prenos.
kodiran mi u Sarajevu fuj

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 14 maj 2010, 01:01

Nije sigurno da ce biti na HRT-u. Prenosit ce vaterpolo EL - Final Four ili Bayern Werder.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 maj 2010, 01:05

JetSet_Hantraga je napisao/la:Nije sigurno da ce biti na HRT-u. Prenosit ce vaterpolo EL - Final Four ili Bayern Werder.
Ima na Digi TV, program SportRO1, tako nekako. Ako moze pomoci.....
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 14 maj 2010, 02:17

prenos ce biti na njemackom kanalu zdf, naravno izmedju ostalih
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 14 maj 2010, 02:19

Ovome momku sto na ekskurziju ide savjetovao bi da posalje jedno iskreno pismo upravi Bayerna, da mu plate avionsku kartu do Barcelone (ako tamo ide koliko sam skontao), objasni druze sta i kako, mozda se Bekenbauer rasplace kad procita i posalje ti privatni avion da te vozi poslije utakmice, a mozda te provede i na samo finale. Al s obzirom da u svaba emocije i ne igraju ulogu i gledaju kako ustedjeti, mozda ce ti plati autobusku kartu, pa malo i zakasnis tamo na odrediste, al boli te k, taman kad ti dodjes curice ce biti pjane. Ako ti uprava tvog omiljenog kluba ne izadje u susret, ostaje ti samo diverzija neka autobusa, samo gledaj da to uradis u blizini neke benzinske pumpe, dok sofer bude otklanjao kvarove ti gledaj tekmu. Uostalom et vidis da je bolje za Barcu navijati, s mirom bi sjedio u autobusu i pio s rajom, a i da je prosla Barca u finale, ne bi se sikirao ko c pobijediti, taman bi prispio tamo na festu. Al kako god, dobar provod na exkurziji i da budes glavni u autobusu kad Bayo pobijedi.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 14 maj 2010, 08:26

Romariooo je napisao/la:Ovome momku sto na ekskurziju ide savjetovao bi da posalje jedno iskreno pismo upravi Bayerna, da mu plate avionsku kartu do Barcelone (ako tamo ide koliko sam skontao), objasni druze sta i kako, mozda se Bekenbauer rasplace kad procita i posalje ti privatni avion da te vozi poslije utakmice, a mozda te provede i na samo finale. Al s obzirom da u svaba emocije i ne igraju ulogu i gledaju kako ustedjeti, mozda ce ti plati autobusku kartu, pa malo i zakasnis tamo na odrediste, al boli te k, taman kad ti dodjes curice ce biti pjane. Ako ti uprava tvog omiljenog kluba ne izadje u susret, ostaje ti samo diverzija neka autobusa, samo gledaj da to uradis u blizini neke benzinske pumpe, dok sofer bude otklanjao kvarove ti gledaj tekmu. Uostalom et vidis da je bolje za Barcu navijati, s mirom bi sjedio u autobusu i pio s rajom, a i da je prosla Barca u finale, ne bi se sikirao ko c pobijediti, taman bi prispio tamo na festu. Al kako god, dobar provod na exkurziji i da budes glavni u autobusu kad Bayo pobijedi.
Hebi ga, zaboravio sam igrati Hajneke nagradnu igru i tu sam mogao osvojiti kartu za finale i onda lagano se kasnije pridružiti svojoj raji na exkurziji u Lloret de Maru. Ako ne uspijem kupiti mali TV, ostaje mi diverzija autobusa :D :D :D
Romario, meni je Barca uvijek draga bila i jedino njih i Deportivo u Španiji gotivim, ali zna se koja je moja ekipa i ništa je ne može zamjeniti 8-) 8-)
Sent from my Philips Smart TV.

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 14 maj 2010, 14:06

ko ima kablovsku nek gleda na zdf ;)

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 14 maj 2010, 18:49

Idemo sutra po duplu krunu !!!

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 14 maj 2010, 18:56

slikaslikaslika

rixadu
Kontakt:

Post Postao/la rixadu » 14 maj 2010, 18:59

BAVARAC DO GROBA je napisao/la:ko ima kablovsku nek gleda na zdf ;)
jesi ti na HS kablovska... Nema zdf?!

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 14 maj 2010, 19:06

rixadu je napisao/la:
BAVARAC DO GROBA je napisao/la:ko ima kablovsku nek gleda na zdf ;)
jesi ti na HS kablovska... Nema zdf?!
Niti na ovoj nasoj Tuzlanskoj Elta-MT :D.
--Pametnij popusta--

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.