Postao/la DzoleZeljo » 30 sep 2015, 10:49
Ma pricajte Vi realno sta hocete, dovodite trenera kojeg hocete, ali da bi uspjeli u necemu moras imati plan i viziju, a posebice dobro i skolovan kadar u logistici koja zna sta jednom klubu treba. Neka Edisa, ali vjerujute ovo sto on trenutno posjeduje, zove se momentum, ali kada splahnu sve emocije, doci ce do izrazaja sposobnost i inligencija trenera, a to cemo vidjeti na manjim utakmicama. Odovica i Capljica su naguzili zbog toga, vidjet cemo za njega.
I da, kada je potpisao, natpis je bio sljedece: "Mulalic je dugorocno rijesenje", pa ispod. Vodit ce klub do kraja sezone.
E ako je ovo nama dugorocno rijesenje onda ne znam, ovo je prije prezivljavanje.
Problem u cijeloj ovo prici, jeste da je Zeljo bez trofeja zadnja tri godine, i kako stvari stoje, postali smo ekipa gdje ti ode pola igraca na polusezoni/na kraju )pravis velike rotacija) u prevodu prezivljavanje a hoces mnogo.
Ovdje mene pojedini optuzuju da ja tjeram ovo upravu, naprotiv, mene samo zanimaju rezultati na terenu, jer je Zeljo klub tog renomea da mora uzimati jedan trofej minimalno po sezoni. Da se to usadi svima u glavu. Dok tako ne bude, dolazice ekipe ovdje okurazene i maksimalno zeljne da se bore za tri boda, a nekada su dolazi i pitaju se usput, koliko cemo komada primiti!
Dakle, rezultati su ti koji ce privuci raju, smiriti nemir, ali to se ne pravi preko noci, niti stalnim smjenama ljudi.
Jebote pa Amar je sa mizernim budget 2009 uzeo titulu kada nismo imali za dresova svim igracima kako treba, a ovi ti godinama pricaju kako se nesto stabilizuje, kao ide naprijed, pa im se onda redovi pocnu rasipati....