dođe jedan forumaš, mislim na ovog moda i priča kako Tele više nema status među navijačima kao što je imao, a recimo sada dođem ja i kažem da ima, šta ćemo sad

malo glupa priča, Tele nije neko koga naš narod voli, pa da ta ljubav opadne ili da ga skroz prestanu voljeti, kao što recimo ima slučajeva širom planete i u svim sportovima

Tele je neko ko ima status božanstva kod našeg naroda, znači, veći je i od samog Allaha dž.š. i ta priča vam je šuplja
stariji raja je imala heroja u vidu rahmetli Delibašića, poslije njih su imali heroja u vidu Markovića, a ova raja sada ima heroja u vidu Teletovića

rahmetli Mirze se ne sjećam, Nene se sjećam, ali moj heroj je Mirza Teletović i najveći naš košarkaš ikada, a da me neko ne shvati pogrešno, to je moje mišljenje i subjektivni stav, a ne opća tvrdnja
nermine, ti kao i ostali možete Teletu zamjerat' koliko želite, možete ga manje voljeti, umanjivat' njegov status među navijačima, ali i historijski u našoj repki, al' neće proći ta priča, valjda si dovoljno inteligentan da to znaš i sam