Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan

mercurial
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la mercurial » 28 sep 2015, 22:35

nerminh74 je napisao/la:Jeli ko upoznat sa statusom nastica jer momak bas fino igra
Koji je to?

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 30 sep 2015, 00:05

Vrabac je dobio ugovor u Partizanu na jednu godinu...na njemu je sad da se pokaze, Muric je out do nove godine tako da ce Vrabac sigurno odigrati bar 10 utakmica kao starter.
S druge strane Polutak ima ogromnu konkurenciju u Krki i sigurno da mu se ne pise dobro. Doveli su tri odlicna iskusna igraca pod kosem Dimec, Ivanov i Lalic.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 30 sep 2015, 08:58

vrabac će dobiti veliku šansu u partizanu. andrić i murić povrede. ali biće i pritisak na njega i malog marinkovića
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 30 sep 2015, 21:59

Odlicna sansa za Vrabca nadam se da ce nas iznenaditi...

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 01 okt 2015, 19:04

mercurial je napisao/la:Vrabac je dobio ugovor u Partizanu na jednu godinu...na njemu je sad da se pokaze, Muric je out do nove godine tako da ce Vrabac sigurno odigrati bar 10 utakmica kao starter.
S druge strane Polutak ima ogromnu konkurenciju u Krki i sigurno da mu se ne pise dobro. Doveli su tri odlicna iskusna igraca pod kosem Dimec, Ivanov i Lalic.
Mislim da je Vrabac dobio ugovor na dvije godine.

Sto se tice Polutka, nije to uopste tako kako ti pises. Ivanov nema nikakve veze sa njegovom pozicijom (ako na istog mislimo). Covjek nema preko 2m, smijem kladit u sta hoces. Dimec nije uopste iskusan igrac, kako si ti okarakterisao sve njih. Ja ga se sjecam kad je dominirao na EP do 20 godina prije par godina. Znam da je bio zajedno sa Omicem u Laskom i od tad nije nista znacajno napravio u karijeri. Snazan i korpulentan centar, ali nista posebno, jedino je cinjenica da je Slovenac i da ce ga vjerovatno vise gurati od naseg Imrana. Lalic ce svakako biti prva opcija na petici, ali ni on ne spada u red dominantnih centara u ABA ligi, tako da to i nije neka konkurencija, kako si ti naveo. Polutak ce sigurno imati priliku da se pokaze kad neko od ostalih centara udje u probleme s licnim greskama, a vjerovatno i na drugaciji nacin. Na njemu je da vrijedno radi i da se pokaze kad dobije priliku za to. Ja licno i nisam neki optimista, ali vidjecemo. Na primjer, neuporedivo vecu konkurenciju je imao Nurkic kad je dosao u Cedevitu. Koliko se sjecam, tu su bili Andric i Bilan.
EDIT: Kako je samo lijepo vidjeti koliko ekipa Buducnosti forsira mlade crnogorske reprezentativce. Kako bi nama dobro dosao jedan klub u ABA ligi...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 02 okt 2015, 11:07

Večeras Cedevita - Igokea na Arenasport 2, vidjet ćemo hoće li Musa igrat. :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

armin dju
Kontakt:

Post Postao/la armin dju » 02 okt 2015, 12:50

Unofficialpage je napisao/la:Večeras Cedevita - Igokea na Arenasport 2, vidjet ćemo hoće li Musa igrat. :D
Daoce bogdo utrpat genocidasima

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 02 okt 2015, 13:03

@Kobe24
Ivanov je iskusan i dobar igrac za ABA ligu i kao takav je u prednosti nad Polutkom, iako je Ivanov krilni centar al se ubraja u visoke igrace pod kosem pa sam ga naveo.
Dimec je slovenski projekat i pametnom dosta.
Za Lalica je suvisno trositi rijeci, pricamo u Krki i Aba ligi...tu je on glavni serif pod kosem.
Dakle Polutak je tek treca opcija na centru i sudeci prema sinocnjoj utakmici ne pise mu se dobro.
Ti navodis Polutka kao da je Mutombo pa kao posamarat ce on konkurenciju, 'ta ce Lalic i Dimec....a znamo svi da Polutak ima vise mana nego vrlina, pocevsi od visine pa nadalje.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 02 okt 2015, 19:06

Nema Avdića na Areni. Ak otu još uvijek radi?

Damir Dzumhur!!!!

kim
Kontakt:

Post Postao/la kim » 02 okt 2015, 19:20

Unofficialpage je napisao/la:Nema Avdića na Areni. Ak otu još uvijek radi?

Na seminaru KSBIH ove subote, za animaciju učesnika.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 02 okt 2015, 20:41

mercurial je napisao/la:@Kobe24
Ivanov je iskusan i dobar igrac za ABA ligu i kao takav je u prednosti nad Polutkom, iako je Ivanov krilni centar al se ubraja u visoke igrace pod kosem pa sam ga naveo.
Dimec je slovenski projekat i pametnom dosta.
Za Lalica je suvisno trositi rijeci, pricamo u Krki i Aba ligi...tu je on glavni serif pod kosem.
Dakle Polutak je tek treca opcija na centru i sudeci prema sinocnjoj utakmici ne pise mu se dobro.
Ti navodis Polutka kao da je Mutombo pa kao posamarat ce on konkurenciju, 'ta ce Lalic i Dimec....a znamo svi da Polutak ima vise mana nego vrlina, pocevsi od visine pa nadalje.
Opet ponavljam, Ive Ivanov nema nikakve veze s pozicijom koju Polutak igra. Momak cetvorku igra uglavnom samo kad je niska petorka na terenu. Ne navodim ja njega tako uopste, vidis da sam na kraju napisao da nisam optimista, samo ti kazem da to uopste nije neka konkurencija o kojoj ti pricas. Da je on kvalitetniji mladi centar, sasvim sigurno bi se tu izborio za neku stalnu minutazu. Na stranu trenutni Krkin trener, koji ga sigurno ne mirise. Evidentno je da unazad 2-3 godine i nema neku priliku da igra tamo, po meni bi mu bilo najbolje da naredne godine potpise za nekog losijeg abaligasa gdje ce imati sigurnu minutazu. Nesto slicno radi i Djoko Salic, koji igra za Sutjesku.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 02 okt 2015, 21:10

Musa danas nije dobio šansu.

Gordić je odigrao 22 min, 7 pts, 7 as, 2 st i 3 to.

Damir Dzumhur!!!!

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 02 okt 2015, 21:22

Dobar Vrabac za sada Drasko 10 poena danas 6 skokova

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 02 okt 2015, 21:37

Vrlo dobar Gordic danas, i ako ova Igokea nije neko mjerilo. Neznam kolike su sanse da i dalje zaigra za nas, ali Todorovic je bio dosta dobar i pogodio nekoliko vaznih poena. Steta za Musu. Ocekivao sam bar minut-dva pred kraj meca.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

yusufoh
Kontakt:

Post Postao/la yusufoh » 02 okt 2015, 21:52

sajo10 je napisao/la:Vrlo dobar Gordic danas, i ako ova Igokea nije neko mjerilo. Neznam kolike su sanse da i dalje zaigra za nas, ali Todorovic je bio dosta dobar i pogodio nekoliko vaznih poena. Steta za Musu. Ocekivao sam bar minut-dva pred kraj meca.
Kakvu konekciju s nama ima Todorovic?

guillermo
Kontakt:

Post Postao/la guillermo » 02 okt 2015, 21:56

yusufoh je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:Vrlo dobar Gordic danas, i ako ova Igokea nije neko mjerilo. Neznam kolike su sanse da i dalje zaigra za nas, ali Todorovic je bio dosta dobar i pogodio nekoliko vaznih poena. Steta za Musu. Ocekivao sam bar minut-dva pred kraj meca.
Ovaj sto igra za Igokeu nema nikakve veze sa nama.Vjerovatno je mislio na Dejana Todorovica koji igra za Bilbao Basket.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 02 okt 2015, 22:02

Nihad i Alex odlicni u pobijedi Bayerna.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 02 okt 2015, 22:16

guillermo je napisao/la:
yusufoh je napisao/la:
Ovaj sto igra za Igokeu nema nikakve veze sa nama.Vjerovatno je mislio na Dejana Todorovica koji igra za Bilbao Basket.
Ah, u pravu si. Koji lapsus sa moje strane.. :damn:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 02 okt 2015, 22:38

Puno promasivao Vrabac ali opet je odigrao solidnu partiju.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, CHR, legendarnadruga, Matterhorn22, Mostarska i 109 gostiju.