Koji je to?nerminh74 je napisao/la:Jeli ko upoznat sa statusom nastica jer momak bas fino igra
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Vrabac je dobio ugovor u Partizanu na jednu godinu...na njemu je sad da se pokaze, Muric je out do nove godine tako da ce Vrabac sigurno odigrati bar 10 utakmica kao starter.
S druge strane Polutak ima ogromnu konkurenciju u Krki i sigurno da mu se ne pise dobro. Doveli su tri odlicna iskusna igraca pod kosem Dimec, Ivanov i Lalic.
S druge strane Polutak ima ogromnu konkurenciju u Krki i sigurno da mu se ne pise dobro. Doveli su tri odlicna iskusna igraca pod kosem Dimec, Ivanov i Lalic.
vrabac će dobiti veliku šansu u partizanu. andrić i murić povrede. ali biće i pritisak na njega i malog marinkovića
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Odlicna sansa za Vrabca nadam se da ce nas iznenaditi...
Mislim da je Vrabac dobio ugovor na dvije godine.mercurial je napisao/la:Vrabac je dobio ugovor u Partizanu na jednu godinu...na njemu je sad da se pokaze, Muric je out do nove godine tako da ce Vrabac sigurno odigrati bar 10 utakmica kao starter.
Sto se tice Polutka, nije to uopste tako kako ti pises. Ivanov nema nikakve veze sa njegovom pozicijom (ako na istog mislimo). Covjek nema preko 2m, smijem kladit u sta hoces. Dimec nije uopste iskusan igrac, kako si ti okarakterisao sve njih. Ja ga se sjecam kad je dominirao na EP do 20 godina prije par godina. Znam da je bio zajedno sa Omicem u Laskom i od tad nije nista znacajno napravio u karijeri. Snazan i korpulentan centar, ali nista posebno, jedino je cinjenica da je Slovenac i da ce ga vjerovatno vise gurati od naseg Imrana. Lalic ce svakako biti prva opcija na petici, ali ni on ne spada u red dominantnih centara u ABA ligi, tako da to i nije neka konkurencija, kako si ti naveo. Polutak ce sigurno imati priliku da se pokaze kad neko od ostalih centara udje u probleme s licnim greskama, a vjerovatno i na drugaciji nacin. Na njemu je da vrijedno radi i da se pokaze kad dobije priliku za to. Ja licno i nisam neki optimista, ali vidjecemo. Na primjer, neuporedivo vecu konkurenciju je imao Nurkic kad je dosao u Cedevitu. Koliko se sjecam, tu su bili Andric i Bilan.
EDIT: Kako je samo lijepo vidjeti koliko ekipa Buducnosti forsira mlade crnogorske reprezentativce. Kako bi nama dobro dosao jedan klub u ABA ligi...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Večeras Cedevita - Igokea na Arenasport 2, vidjet ćemo hoće li Musa igrat. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Daoce bogdo utrpat genocidasimaUnofficialpage je napisao/la:Večeras Cedevita - Igokea na Arenasport 2, vidjet ćemo hoće li Musa igrat.
@Kobe24
Ivanov je iskusan i dobar igrac za ABA ligu i kao takav je u prednosti nad Polutkom, iako je Ivanov krilni centar al se ubraja u visoke igrace pod kosem pa sam ga naveo.
Dimec je slovenski projekat i pametnom dosta.
Za Lalica je suvisno trositi rijeci, pricamo u Krki i Aba ligi...tu je on glavni serif pod kosem.
Dakle Polutak je tek treca opcija na centru i sudeci prema sinocnjoj utakmici ne pise mu se dobro.
Ti navodis Polutka kao da je Mutombo pa kao posamarat ce on konkurenciju, 'ta ce Lalic i Dimec....a znamo svi da Polutak ima vise mana nego vrlina, pocevsi od visine pa nadalje.
Ivanov je iskusan i dobar igrac za ABA ligu i kao takav je u prednosti nad Polutkom, iako je Ivanov krilni centar al se ubraja u visoke igrace pod kosem pa sam ga naveo.
Za Lalica je suvisno trositi rijeci, pricamo u Krki i Aba ligi...tu je on glavni serif pod kosem.
Dakle Polutak je tek treca opcija na centru i sudeci prema sinocnjoj utakmici ne pise mu se dobro.
Ti navodis Polutka kao da je Mutombo pa kao posamarat ce on konkurenciju, 'ta ce Lalic i Dimec....a znamo svi da Polutak ima vise mana nego vrlina, pocevsi od visine pa nadalje.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nema Avdića na Areni. Ak otu još uvijek radi?
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Unofficialpage je napisao/la:Nema Avdića na Areni. Ak otu još uvijek radi?
Na seminaru KSBIH ove subote, za animaciju učesnika.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
Opet ponavljam, Ive Ivanov nema nikakve veze s pozicijom koju Polutak igra. Momak cetvorku igra uglavnom samo kad je niska petorka na terenu. Ne navodim ja njega tako uopste, vidis da sam na kraju napisao da nisam optimista, samo ti kazem da to uopste nije neka konkurencija o kojoj ti pricas. Da je on kvalitetniji mladi centar, sasvim sigurno bi se tu izborio za neku stalnu minutazu. Na stranu trenutni Krkin trener, koji ga sigurno ne mirise. Evidentno je da unazad 2-3 godine i nema neku priliku da igra tamo, po meni bi mu bilo najbolje da naredne godine potpise za nekog losijeg abaligasa gdje ce imati sigurnu minutazu. Nesto slicno radi i Djoko Salic, koji igra za Sutjesku.mercurial je napisao/la:@Kobe24
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Musa danas nije dobio šansu.
Gordić je odigrao 22 min, 7 pts, 7 as, 2 st i 3 to.
Gordić je odigrao 22 min, 7 pts, 7 as, 2 st i 3 to.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- LARSSONCHE
- Kontakt:
Vrabac u petorci Partizana
Dobar Vrabac za sada Drasko 10 poena danas 6 skokova
Vrlo dobar Gordic danas, i ako ova Igokea nije neko mjerilo. Neznam kolike su sanse da i dalje zaigra za nas, ali Todorovic je bio dosta dobar i pogodio nekoliko vaznih poena. Steta za Musu. Ocekivao sam bar minut-dva pred kraj meca.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Kakvu konekciju s nama ima Todorovic?sajo10 je napisao/la:Vrlo dobar Gordic danas, i ako ova Igokea nije neko mjerilo. Neznam kolike su sanse da i dalje zaigra za nas, ali Todorovic je bio dosta dobar i pogodio nekoliko vaznih poena. Steta za Musu. Ocekivao sam bar minut-dva pred kraj meca.
Ovaj sto igra za Igokeu nema nikakve veze sa nama.Vjerovatno je mislio na Dejana Todorovica koji igra za Bilbao Basket.yusufoh je napisao/la:Kakvu konekciju s nama ima Todorovic?sajo10 je napisao/la:Vrlo dobar Gordic danas, i ako ova Igokea nije neko mjerilo. Neznam kolike su sanse da i dalje zaigra za nas, ali Todorovic je bio dosta dobar i pogodio nekoliko vaznih poena. Steta za Musu. Ocekivao sam bar minut-dva pred kraj meca.
Nihad i Alex odlicni u pobijedi Bayerna.
Ah, u pravu si. Koji lapsus sa moje strane..guillermo je napisao/la:Ovaj sto igra za Igokeu nema nikakve veze sa nama.Vjerovatno je mislio na Dejana Todorovica koji igra za Bilbao Basket.yusufoh je napisao/la:Kakvu konekciju s nama ima Todorovic?sajo10 je napisao/la:Vrlo dobar Gordic danas, i ako ova Igokea nije neko mjerilo. Neznam kolike su sanse da i dalje zaigra za nas, ali Todorovic je bio dosta dobar i pogodio nekoliko vaznih poena. Steta za Musu. Ocekivao sam bar minut-dva pred kraj meca.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- ASD
- Kontakt:
Puno promasivao Vrabac ali opet je odigrao solidnu partiju.
Trenutno korisnika/ca: 231983, CHR, legendarnadruga, Matterhorn22, Mostarska i 109 gostiju.