FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
a šta nisam u pravu?
Re: RE: Re: FK Željezničar
To sto govoriš nije ni Z zbog Zuje najnepismenijeg predsjednika u istoriji Želje koji nikad za svog mandata nije pravilno izgovorio ime kluba nego vazda Željenicar. Raja je dolazila jer se Amar vratio i zbog toga što niko nije dolazio živ do tad na utakmicu. Ja sam sebe svako kolo u avazu na slici nalazio jer je toliko navijača i bilo da si se moga naći... Počnite malo navijat za klub biti navijači a ne ekonomski i tržišni analitičarisergejevic je napisao/la:Bas baratas cinjenicama i jakim argumentima. Sve price iz kafana i poluinformacije. Covjek ti je gore naveo argumente i brojke koje ne mogu lagati i biti izvrtane i podlozne manipulisanju.ChWilla je napisao/la:amar dao svoju lovu, koja mu još do kraja nije vraćena, napravio i vodio ekipu. 90% svojom lovom. pa takav primjer svijećom u svijetu treba tražiti. a žujo pričao o ligi šampiona i kako je 2-3 miliona ništa. al' eto, zbog žuje bila dobra posjeta i uzela se titula.
Nadam se da neko ima i prosjecnu posjetu na stadionu da i to uporedimo.
-
- Kontakt:
Ne kazem da nisi, a isto tako ne mogu reci i da jesi. I ja sam cuo iste ili slicne price, pa i mnogo sokantnije od tih o kojima govoris. Poenta je da niko od nas nema nikakv dokaz de se to desilo, da je moguce da uopste nije tako, sto znaci da nije nikakav argument u raspravama. Zasto ne bi uporedili ono sto je Dzole napisao jer brojevi ne lazu i nisu obavjeni nekom velom tajne. Zasto bih ja vjerovao nekome drugom pored jasnih argumenata i brojki. Opet kazem nisam za to da se Zujo vrati, i ne bih volio da se to desi, ali ovdje nije vazno sta ja mislim nego cinjenice. Niko covjeka nigdje nije optuzio ni za sta, niko nije iznio dokaz protiv njega, a za sve je kriv. Znas sta meni to govori ? Da i ovi sad imaju neke veze sa sranjima koje je kao ovaj pravio pa ne smiju da pokazu prstom na njega. Sve drugo nema nikakvog smisla.ChWilla je napisao/la:a šta nisam u pravu?
kakav Žujo "uspješni privrednik" za kojeg 2-3 miliona pichkin dim, a rušenje krova na zapadu "blagodet". Daleko mu kuća od Grbavice bila.
DRUG NEBI TI PUNCA
Ove ekipe iz grupe u kojoj igra Željo, gdje su prvaci država, su dosta jače od onih koje igraju u drugoj grupi gdje su učesnici Lige prvaka.RobertoBaggio je napisao/la:Ma dvica ko kuća.sajo10 je napisao/la:Kvote za danasnji mec:
RB Salzburg - FK Zeljeznicar 1.17 6.50 11.00![]()
![]()
Neko je ovdje nekidan dobro pisao kako je u ovim mlađim kategorijama svašta moguće što je u seniorskim nezamislivo. Eto jučer, juniori Dinama dobili Bajern u Minhenu. A evo vidim i danas, Villareal-Servette 2:3, isto kvota 11 bila.
Npr. Arsenal je jedna od najlošijih ekipa prošle sezone u Engleskoj, dok je Middlesbrough prvak Engleske. Bayern je čisti prosjek u Njemačkoj, možda i ispod toga, dok je Schalke prvak i daleko bolja ekipa u tom uzrastu.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
-
- Kontakt:
za veliku posjetu nije zasluzna tadasnja uprava. posjetu si privukle dobre partije na terenu i karizmaticni brko na klupi, koji je svaki svoj medijski nastup iskoristio da na sebi svojstven nacin animira ljude koji su se nakon godina suse uzeljeli Grbavice. ja ne bi iskljucio ni ulogu projekta ZeljoTV koji je takodjer u dobroj mjeri popravio posjetu.sergejevic je napisao/la:Bas baratas cinjenicama i jakim argumentima. Sve price iz kafana i poluinformacije. Covjek ti je gore naveo argumente i brojke koje ne mogu lagati i biti izvrtane i podlozne manipulisanju.ChWilla je napisao/la:amar dao svoju lovu, koja mu još do kraja nije vraćena, napravio i vodio ekipu. 90% svojom lovom. pa takav primjer svijećom u svijetu treba tražiti. a žujo pričao o ligi šampiona i kako je 2-3 miliona ništa. al' eto, zbog žuje bila dobra posjeta i uzela se titula.
Zadnja izmjena: za_zivot_cijeli, dana/u 30 sep 2015, 15:18, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
amar osim je najveći pojedinačni ulagač/finansijer fk željezničar iza rata. i sve mu ni do danas nije vraćeno.
znači ja po novinama pričam da su 2 miliona ništa, a šef struke daje svoje pare u ekipu. i sutra još neko pripisuje meni zasluge za rezultate i trofeje tog šefa struke, koji je i sam vodio cijeli sportski segment i davao velike vlastite pare. umjesto da ih dajem ja za kojeg je 2 miliona ništa. dozovite se malo, i nemojte zaboraviti da je upravo amar ponovo "raskinuo" sa žujom, doveo gredića na njegovo mjesto i započeo ovo što se radi danas.
znači ja po novinama pričam da su 2 miliona ništa, a šef struke daje svoje pare u ekipu. i sutra još neko pripisuje meni zasluge za rezultate i trofeje tog šefa struke, koji je i sam vodio cijeli sportski segment i davao velike vlastite pare. umjesto da ih dajem ja za kojeg je 2 miliona ništa. dozovite se malo, i nemojte zaboraviti da je upravo amar ponovo "raskinuo" sa žujom, doveo gredića na njegovo mjesto i započeo ovo što se radi danas.
-
- Kontakt:
Druže, nema veze šta ko obeća nego šta ko može uraditi. I šta ko hoće uraditi. Evo ja sad dođem i obećam na tom sastanku kule i gradove. Hoćeš glasati za mene? AMar je zaslužan za trofeje, kakav Žujo kakvi bakraći. Žujo je samo pogodio sa izborom trenera i što je Amaru dao odriješene ruke. Evo i ovi to mogu uraditi, a mogao je i Žujo pogriješiti. I pogriješio je kad su otjerali Amara prvi put. Međutim kad biraš upravu gledaš ko je pošten da klub ne koristi u svoje svrhe, a da je sitovremeno sposoban da namakne lovu da klub može funkcionisati.perodeformero je napisao/la:**** onda nije to to sto su govorili, Gredic je danima vazio o clanskim i koliko je to vazno upravo zbog ovoga. Ako ce sami sebi birati nadzora odna su debelo prevarili raju, meni je to toliko nelogicno da jednostavno ne zelim u to da vjerujemUpravo ja to tako i vidim, zakupi se neka sala za 2-3 hiljade clanova i onda izlaze ekipe jedna po jedna sa svojim planovima i vizijama, mogucnostima i sl. i ljudi onda glasaju za one za koje misle da su im najbolji. Ti koji udju u skupstinu neka biraju upravu i to je to, to je najpostenije i jedino ispravnoUstalom, za koga iskreno glasati? Gdje je agenta tih sto zele da vode, gdje je plan I njihove videnje Zelje u narednim godinama?
Nikako da uspijem napisati duži post o upravi i svemu. Nadam se da ću uskoro, a @genie je u pravu da kod nas niko ništa ne čita. Generalno u državi je tako. Svi samo slušaju šta drugi govore i prepričavaju to. Valjda tako lakše.
Dolazak Amara nazad na klupu, Željo TV, ali možda najbitnije pobjeda u Zenici 0-1 (Alen Mešanović) nakon ihahaj vremena. Posle te utakmice pola moje mahale otišlo po godišnju.za_zivot_cijeli je napisao/la:za veliku posjetu nije zasluzna tadasnja uprava. posjetu si privukle dobre partije na terenu i karizmaticni brko na klupi, koji je svaki svoj medijski nastup iskoristio da na sebi svojstven nacin animira ljude koji su se nakon godina suse uzeljeli Grbavice. ja ne bi iskljucio ni ulogu projekta ZeljoTV koji je takodjer u dobroj mjeri popravio posjetu.sergejevic je napisao/la:Bas baratas cinjenicama i jakim argumentima. Sve price iz kafana i poluinformacije. Covjek ti je gore naveo argumente i brojke koje ne mogu lagati i biti izvrtane i podlozne manipulisanju.ChWilla je napisao/la:amar dao svoju lovu, koja mu još do kraja nije vraćena, napravio i vodio ekipu. 90% svojom lovom. pa takav primjer svijećom u svijetu treba tražiti. a žujo pričao o ligi šampiona i kako je 2-3 miliona ništa. al' eto, zbog žuje bila dobra posjeta i uzela se titula.
DRUG NEBI TI PUNCA
- salemprolic
- Kontakt:
Edisu puna podrška, ostali neka lagano počnu pakovati kofere, od Megamix predsjednika iz sjene, gibraltarskog marketing stručnjaka do onog momka što izdaje članske i godišnje. Niste ispunili očekivanja, voz. Nije Željo ničija prćija.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...
aldin!salemprolic je napisao/la:Edisu puna podrška, ostali neka lagano počnu pakovati kofere, od Megamix predsjednika iz sjene, gibraltarskog marketing stručnjaka do onog momka što izdaje članske i godišnje. Niste ispunili očekivanja, voz. Nije Željo ničija prćija.
Jasno mi je da smo u problemima, uprava se nekom sviđa, nekom ne, tj. neko misli da rade dobar posao, drugi obratno. Ali, derbi je u nedjelju, do te nedjelje treba zaboraviti na sve i razmišljati samo o tekmi i kako da mi pomognemo Edisu i momcima da budu što bolji. Moraju znati da imaju ogromnu podršku i da na našim krilima dobiju malene.
Budi Željo! YNWA!
Re: RE: Re: FK Željezničar
Imaš li alternativu buraz? Ako ima neko ko ce dovest ljudi sposobnih i dati svojih para za dovođenje beton igrača ja sad potpisujem da odu ovi sad. Ako ne onda se uhvati za muda i glodjisalemprolic je napisao/la:Edisu puna podrška, ostali neka lagano počnu pakovati kofere, od Megamix predsjednika iz sjene, gibraltarskog marketing stručnjaka do onog momka što izdaje članske i godišnje. Niste ispunili očekivanja, voz. Nije Željo ničija prćija.
-
- Kontakt:
evo jebagrcavi je napisao/la: Dolazak Amara nazad na klupu, Željo TV, ali možda najbitnije pobjeda u Zenici 0-1 (Alen Mešanović) nakon ihahaj vremena. Posle te utakmice pola moje mahale otišlo po godišnju.

https://www.youtube.com/watch?v=5EesIm30ank
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Kao sto sam pisao da se kazna dobija ako se nema licencirani trener isto tako pomocni. I ako stave Alihodzica, treba nam pomocni licenciran.
Sto znaci svaka utakmica kazna 1.000 KM.
Željezničar - Drina FK Željezničar - novčana kazna u iznosu od 1.000,00 KM (kršenje čl. 17 Propozicija takmičenja BH T PL BiH-nema prijavljenog licenciranog pomoćnog trenera u zapisniku sa utakmice) i novčana kazna u iznosu od 2.500,00 KM (upotreba pirotehničkih sredstava od strane vlastitih navijača);
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/savez-ne ... ove/172595
Sto znaci svaka utakmica kazna 1.000 KM.
Željezničar - Drina FK Željezničar - novčana kazna u iznosu od 1.000,00 KM (kršenje čl. 17 Propozicija takmičenja BH T PL BiH-nema prijavljenog licenciranog pomoćnog trenera u zapisniku sa utakmice) i novčana kazna u iznosu od 2.500,00 KM (upotreba pirotehničkih sredstava od strane vlastitih navijača);
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/savez-ne ... ove/172595
Edis Mulalic jedan je od nas!
Imal kakav stream za današnju tekmu juniora ?
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
-
- Kontakt:
Svi klubovi placaju tu kaznu pa je red da je i mi platimo
Samo cudno ovo da zrinjski plati 1000 a mi 2500KM za isti prekrsaj...
Evo na areni man utd wolsburg prenose ali nisam nasao da ce iko prenositi nas protiv salzburga..

Evo na areni man utd wolsburg prenose ali nisam nasao da ce iko prenositi nas protiv salzburga..
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u 30 sep 2015, 16:22, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
Nisu oni nigdje kaznjeni za ovo za sto smo mi. A upotreba pirotehnickih sredstava zavisi koliko cesto se ponavlja i sta.Hadzijalagic je napisao/la:Svi klubovi placaju tu kaznu pa je red da je i mi platimo![]()
-
- Kontakt:
Kaznjeni mi, Olimpik, Sloboda, Sarajevo, Velez, Drina, Rudar zbog toga..
BUDI ŽELJO !!!
Znam, ali samo su fiksne kazne oko trenera. Oko pirotehnike nisu i moze biti manja ili veca u zavisnosti sta se pali i koliko.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.