Ni na Feda, ni na Gulbija, opušteno gledati meč i navijati za Letonca.Citizen-X je napisao/la:Danas ce svi stavit na Federera...
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,insider,bodi123,Puma
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Ja sam vec na 2 tiketa,mislim da je se uozbiljio,nece vise dopustat kikseve u ranim fazama turnira .Citizen-X je napisao/la:Danas ce svi stavit na Federera...
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Citizen-X
- Kontakt:
Šahu kralju idolu našWilly je napisao/la:Ni na Feda, ni na Gulbija, opušteno gledati meč i navijati za Letonca.Citizen-X je napisao/la:Danas ce svi stavit na Federera...
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- Citizen-X
- Kontakt:
Onda si treb'o gledat' juce mec sa Vavrinkom da vidis kakve bezveze loptice prolaze pored Vavrinke i kako ih Vavrinka napucava u nebo iz drugog servisa...harry_90 je napisao/la:Ja sam vec na 2 tiketa,mislim da je se uozbiljio,nece vise dopustat kikseve u ranim fazama turnira .Citizen-X je napisao/la:Danas ce svi stavit na Federera...
Evo jedan, kako ono kažu, rekreativni:
Jug - Primorac (P.P.) 1x 1.60
Almagro - Melzer (-22,5+) z1 1.85
Nadal - Monfils (-19,5+) z2 1.85
Federer - Gulbis (-22,5+) z2 1.85 (zaboravih da sam ovo odigrao, navijam da budu 3 seta)
Na Li - Peer (-21,5+) z2 1.85
Janković - Rezai (-19,5+) z1 1.85
kvota: 34.67
@Monolog, drago mi je da smo dva para isto odigrali na broj gemova.
Jug - Primorac (P.P.) 1x 1.60
Almagro - Melzer (-22,5+) z1 1.85
Nadal - Monfils (-19,5+) z2 1.85
Federer - Gulbis (-22,5+) z2 1.85 (zaboravih da sam ovo odigrao, navijam da budu 3 seta)
Na Li - Peer (-21,5+) z2 1.85
Janković - Rezai (-19,5+) z1 1.85
kvota: 34.67
@Monolog, drago mi je da smo dva para isto odigrali na broj gemova.
Jaruga, zašto imam osjećaj da ćeš igrati na Gulbisa? 
- Ponos Torina
- Kontakt:
Almagro N. - Melzer J.13:30
1.35 2.90
evo jedna 2
1.35 2.90
evo jedna 2
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Citizen-X
- Kontakt:
Juce je Vavrinka pustio Federeru, kao i Isner Nadalu bez apsolutno ikakvog otpora i jedva obojica cekali da se zavrsi agonija.Willy je napisao/la:Jaruga, zašto imam osjećaj da ćeš igrati na Gulbisa?
Federer nema stila. Ako danas pobijedi nek neko odgleda mec do kraja i da svoje misljenje o igri.
Posto svi danas tipuju na Federa ja tipujem na Gulbisa iako ga necu odigrat.
Činjenica je da je Wawrinka juče loše odigrao, no ne mislim da je pustio Federeru.
Isner je odlično odigrao do pred kraj prvog seta, a onda se teško kretao po terenu do kraja meča. Ovo mu je treća sedmica da igra skoro svaki dan.
Stoji i da kvota na Federera nije realna s obzirom kako igra, da se potcjenjuju njegovi protivnici, a i onih bijednih 1,03 na Rafu naravno da nije realno.
E sad, treba pogoditi ko će eventualno njih dvojicu poslati kući. Mislim da Gulbis ima oko 45% šansi večeras.
Isner je odlično odigrao do pred kraj prvog seta, a onda se teško kretao po terenu do kraja meča. Ovo mu je treća sedmica da igra skoro svaki dan.
Stoji i da kvota na Federera nije realna s obzirom kako igra, da se potcjenjuju njegovi protivnici, a i onih bijednih 1,03 na Rafu naravno da nije realno.
E sad, treba pogoditi ko će eventualno njih dvojicu poslati kući. Mislim da Gulbis ima oko 45% šansi večeras.
Zahvaljujemharry_90 je napisao/la:Tiket sigurica:
Federer 1
Llodra 1
Almagro 1
Jankovic 1
2.95 na 10 km 29.50 km
2 tiket sigurica:
Khimki 1
Federer 1
Melila 1
Fehervar 1
2.47 na 5 km 12.35 km![]()
kasnije vece kvote na markicu
Mislim da oni igraju 42 kola posto ih je 22 u ligi,a ovo je tek 38.mandraX je napisao/la:aj drago mi jeharry_90 je napisao/la:@mandrax
bice danas parova i analiza![]()
samo nemoj brate 5 min do pocetka tekme postaviti analize
Edit: Ovaj Sociedad danas, jel ovo zadnje kolo u Spanskoj 2 ??
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ingolstadt 1, Jankovic 1, Dundalk 1, Sociedad 3 i vise golova, Ny Yankees 1, Murray u prvom setu vise od 9,5..
Eto od mene.. Pozz svima..
Eto od mene.. Pozz svima..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
6:3 6:3 1.75harry_90 je napisao/la:V.Williams-Stosur S. 1
2 analiza:
Gagra - Spartaki Tskhinvali 1
Gruzijska liga
- samir_tm87
- Kontakt:
prvi tiket-zar je moguce da si se stisno na 50 kmsamir_tm87 je napisao/la:evo od mene za danas
http://i43.tinypic.com/s5y8o7.jpg
http://i44.tinypic.com/nv2fp.jpg
drugi tiket-vise izgleda za prolazak nego prvi
Sretno
- samir_tm87
- Kontakt:
jarane drugi listic , normala kuci odigrao , a prvi kada sam pokupovao sve sto mi treba skontao ostane mi marka pa ga u kladioni odigraharry_90 je napisao/la:prvi tiket-zar je moguce da si se stisno na 50 kmsamir_tm87 je napisao/la:evo od mene za danas
http://i43.tinypic.com/s5y8o7.jpg
http://i44.tinypic.com/nv2fp.jpg![]()
drugi tiket-vise izgleda za prolazak nego prvi![]()
Sretno
20:30 Chateauroux-Strasbourg 1 @ 2.35 PSK
Posljednje kolo obiljezava,izmedu ostalih,ova utakmica koja izravno odlucuje,rezultatski,o opstanku odnosno ispadanju iz lige.Situacija je dosta ocita,o snazi domacina nad gostima,i nesto drugo do pobjede domacina ovdje bila bi nepravda.Kroz godinu domacin je bio u svakom segmentu uspjesniji od danasnjih gostiju,u startu,dakle 1. poluvremenu,pa sve do kraja utakmice.Djeli ih jedan bod i to je mozda razlog nekih strateskih odluka,jer prevaga je dosta ocita.U formi je nemoc Strasbourga u odnosu na ostale ekipe,jedna pobjeda sa tri poraza i negativnom gol razlikom,i bit ce opravdano ako napuste ligu na racun Chateaurouxa.Prosle godine Strass je osvojio maksimalnih 6 bodova u duelu sa ovim takmacima,a ove godine odma na domacen terenu porazen,sto dovodi do zakljucka pozitivne promjene u momcadi Chatea.U posljednjih pet utakmica na gostovanj uspjeli su postici samo jedan pogodak,izgubili su od Bastije i Istresa koje ipak nisu ono sto bi nazvali ekstra kvaliteta.Chate ima seriju od dvije uzastopne pobjede pred domacim navijacima,sa Arlesom i Le Havrom i ja im od srca zelim da zadrze drugoligaski status.
Posljednje kolo obiljezava,izmedu ostalih,ova utakmica koja izravno odlucuje,rezultatski,o opstanku odnosno ispadanju iz lige.Situacija je dosta ocita,o snazi domacina nad gostima,i nesto drugo do pobjede domacina ovdje bila bi nepravda.Kroz godinu domacin je bio u svakom segmentu uspjesniji od danasnjih gostiju,u startu,dakle 1. poluvremenu,pa sve do kraja utakmice.Djeli ih jedan bod i to je mozda razlog nekih strateskih odluka,jer prevaga je dosta ocita.U formi je nemoc Strasbourga u odnosu na ostale ekipe,jedna pobjeda sa tri poraza i negativnom gol razlikom,i bit ce opravdano ako napuste ligu na racun Chateaurouxa.Prosle godine Strass je osvojio maksimalnih 6 bodova u duelu sa ovim takmacima,a ove godine odma na domacen terenu porazen,sto dovodi do zakljucka pozitivne promjene u momcadi Chatea.U posljednjih pet utakmica na gostovanj uspjeli su postici samo jedan pogodak,izgubili su od Bastije i Istresa koje ipak nisu ono sto bi nazvali ekstra kvaliteta.Chate ima seriju od dvije uzastopne pobjede pred domacim navijacima,sa Arlesom i Le Havrom i ja im od srca zelim da zadrze drugoligaski status.
4:1 2.50harry_90 je napisao/la:6:3 6:3 1.75harry_90 je napisao/la:V.Williams-Stosur S. 1
2 analiza:
Gagra - Spartaki Tskhinvali 1
Gruzijska liga
Meni je ovde sigurnije odigrati 0-2,jer ovde verovatno jedan gol odlucuje o pobedniku.x odgovara Strasborougu jer imaju bolji medjusobni omer od Guingampa koji ceka Ajjacia kuci i vrlo verovatno ce pobediti.Dakle niko ne bi smeo krenuti napred jer to donosi ogroman rizik koji mislim niko nece hteti.fallen01 je napisao/la:20:30 Chateauroux-Strasbourg 1 @ 2.35 PSK
Moj tiket jedan za veceras:
Metz-Vannes1 1.7 (Metz borba za Le Championatt,Vannes osigurao opstanak i ovo je jedan od boljih keceva danas)
Arles-Clermont 1 2.1 (Arles,borba za LC sa Metzom,Clermon zaostaje 3 boda za njim i mislim da je izgubeo sve nade za LC zato i ovde 1)
Institute-Donegal 1 1.9(Ko me prateo u toku sezone mogao je da vidi da sam nekoliko puta skinuo Institute na kvoti preko 3,zato danas u razigravanju za 1.ligu igram na njih jer je prva bila 0:0 i sigurno su jaci od Donegala.)
Hartberg-Altach 2 1.75(Hartberg tri kola pre kraja osigurao opstanak,dok se Altach bori sa Innsbruckom i Admirom za ulaz u prvu ligu,mislim da je kvota prevelika i da ce ovo Altach lagano da uzme.)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Krilia-Rostov 0-2 gola
Lahti-Mypa X
Lahti-Mypa X
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.