FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
pa ovi danasnji dresovi koje imaju su beton ..nebi ja nista dirao 
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
aa to je too...jel on licno nedozvoljava,ili jednostavno nije upucenNKMramor je napisao/la:Od odgovornih jeste, od S. V. ne.solinas je napisao/la:super ti to radis buraz..najozbiljnije ovi modeli koje cemo dobiti,naspram tvojih,izgledaju kao da se neko dijete spremalo za kontrolni iz likovnog..
steta sto tvoj talenat nije uocen od odgovornih...steta.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
danas na treningu novi momak...jel neko zna nesto vise...ko je,sta je...igrao je kad su igrali na 2 gola a kasnije ga je Musemic ostavio da individualno trci...jel to taj na probi i ko je...nizak igrac,lici ne Efendica konstitucijom samo nabijeniji i eksplozivniji
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
juce rece i sloboda72 za tog novog,nece odgovoriti ni ovdje,ni na pp...i mene zanima,ko je,sta je,kako se zove,gdje igrao covjek...staragarda je napisao/la:danas na treningu novi momak...jel neko zna nesto vise...ko je,sta je...igrao je kad su igrali na 2 gola a kasnije ga je Musemic ostavio da individualno trci...jel to taj na probi i ko je...nizak igrac,lici ne Efendica konstitucijom samo nabijeniji i eksplozivniji
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
ko je strasni SV da mu se smiju samo inicijali stavljatsolinas je napisao/la:aa to je too...jel on licno nedozvoljava,ili jednostavno nije upucenNKMramor je napisao/la:Od odgovornih jeste, od S. V. ne.solinas je napisao/la:super ti to radis buraz..najozbiljnije ovi modeli koje cemo dobiti,naspram tvojih,izgledaju kao da se neko dijete spremalo za kontrolni iz likovnog..
steta sto tvoj talenat nije uocen od odgovornih...steta.
Od odgovornih jeste, od S. V. ne.
[/quote]
aa to je too...jel on licno nedozvoljava,ili jednostavno nije upucen[/quote]
ko je strasni SV da mu se smiju samo inicijali stavljat
[/quote]
Sasa Vugdalic
aa to je too...jel on licno nedozvoljava,ili jednostavno nije upucen[/quote]
ko je strasni SV da mu se smiju samo inicijali stavljat
Sasa Vugdalic
VELDIN MUHAREMOVIĆ JE DOBIO ŽUTE KARTONE U 8, 9 I 10 KOLU. DOBRO JE DA ON NE IGRA.ON IM JE KAPITEN I VOĐA EKIPE.fukaratz je napisao/la:nisam 100% siguran ali mislim da su Regoje i Muharemovic suspendovani protiv nas (zuti kartoni)to bi nam trebalo malo olaksati posao u subotu
evo sad sam s pappyem provjerio Muharemovic propusta, Regoje ne propusta
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 30 sep 2015, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Sad na stranu sta je taj Vugdalic uradio za Slobodu I cime nas je zaduzio al da frajer ne moze j e b e n e suvisle recenice sastavit to ne mogu svarit al nikako. ...Eo sad ga bas slusam na ovom odronu od kanala I covjek je tacno iritantan do bola. ...sta on glumi u toku ovog prenosa mi je teska enigma...neke glupave sale i posalice...sta....nekog komedijasa I saljivdziju...da je to makar nesto smijesnog pa hajde.....uglavnom, strucnjak na kvadrat, jbt
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
kazu da je uzivo susta suprotnost u odnosu na tv 
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
sve vise mi je ideja da njegovo mjesto zauzme Muhamed Konjic privlacnija...pozitiva cojk. 
to ne mijenja cinjenicu da ste se bezveze svi na njega naklatili u jesenjem dijelu prosle sezone
Nek lupa šta god hoće, Azmir ga je doveo tu, ako on misli da radi svoj posao kako treba, onda se mi nemamo šta pitati
Nek lupa šta god hoće, Azmir ga je doveo tu, ako on misli da radi svoj posao kako treba, onda se mi nemamo šta pitati
Nad tobom sunce najljepše sja
REKOŠE DA JE IZ ODŽAKA.ODRADIO JE ON DANAS I JUČER CIJELI TRENING A OVO ŠTO" STARAGARDA" KAŽE JE TRČANJE POSLIJE TRNINGA.DOBRE JE JAPIJE I IPAK VISOČIJI OD EFENDIĆA.VIDI SE DA JE ŠPIC. VIDJEĆEMO ŠTA ĆE MUSEMIĆ REĆI. NE ZNAM IZ KOJEG KLUBA DOLAZI. DANAS JE STARTNA POSTAVA BILA IZ ŠIROKOG (+AHMETOVIĆ UMJ. KRPIĆA). MUSEMIĆ SE DRŽI ONE STARE MAKSIME DA ,EKIPU KOJA POBJEĐUJE(ILI NE GUBI), NE TREBA MIJENJATI.solinas je napisao/la:juce rece i sloboda72 za tog novog,nece odgovoriti ni ovdje,ni na pp...i mene zanima,ko je,sta je,kako se zove,gdje igrao covjek...staragarda je napisao/la:danas na treningu novi momak...jel neko zna nesto vise...ko je,sta je...igrao je kad su igrali na 2 gola a kasnije ga je Musemic ostavio da individualno trci...jel to taj na probi i ko je...nizak igrac,lici ne Efendica konstitucijom samo nabijeniji i eksplozivniji
Ja volim FK Tuzla City
staragarda je napisao/la:Sad na stranu sta je taj Vugdalic uradio za Slobodu I cime nas je zaduzio al da frajer ne moze j e b e n e suvisle recenice sastavit to ne mogu svarit al nikako. ...Eo sad ga bas slusam na ovom odronu od kanala I covjek je tacno iritantan do bola. ...sta on glumi u toku ovog prenosa mi je teska enigma...neke glupave sale i posalice...sta....nekog komedijasa I saljivdziju...da je to makar nesto smijesnog pa hajde.....uglavnom, strucnjak na kvadrat, jbt
Malo se popravio Sale
tuzlanska Sloboda
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
joj,brateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...neznam sta bi ti odgovoriozlajci je napisao/la:staragarda je napisao/la:Sad na stranu sta je taj Vugdalic uradio za Slobodu I cime nas je zaduzio al da frajer ne moze j e b e n e suvisle recenice sastavit to ne mogu svarit al nikako. ...Eo sad ga bas slusam na ovom odronu od kanala I covjek je tacno iritantan do bola. ...sta on glumi u toku ovog prenosa mi je teska enigma...neke glupave sale i posalice...sta....nekog komedijasa I saljivdziju...da je to makar nesto smijesnog pa hajde.....uglavnom, strucnjak na kvadrat, jbt
Malo se popravio Sale
http://fksloboda.ba/index.php/vijesti-c ... un-stadion
Ko god je od igraca zadnjih dana imao razgovor sa novinarima,svi do jednog su rekli isto.Traze masovnu podrsku.Zovi te koga znate i ne znate.
NAPUNIMO SJEVER clip grupe sto je napravila

Ko god je od igraca zadnjih dana imao razgovor sa novinarima,svi do jednog su rekli isto.Traze masovnu podrsku.Zovi te koga znate i ne znate.
NAPUNIMO SJEVER clip grupe sto je napravila
Zlatan Nalić sin tuzlanski
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
sad sam pogledao pozivnicu FKR na fb stranici za tekmu sa Olimpikom....strasno odradzeno
...miksan,mislim CAP ONE i tribina...svaka cast ko je umiksao ono...

akobogda,uz veliku podrsku,da procepi,i da se ucvrstimo medju prve tri..
prognoza 3-1
prognoza 3-1
kvalitet imamo, al' potreban je vjetar u leđa, evo ovako, ništa više, momci bi kidali teren!

- hule_barca
- Kontakt:
Sa punim tribinama garantujem da niko ne može uzeti više od boda, a i tu mislim samo na Sarajevo, Zrinjski, Široki i recimo Želju.
Mes Que Un Club
- Beduin
- Kontakt:
To i jeste finta, sto samo fake mozemo odraditi.klasik je napisao/la:Nemoj to baNKMramor je napisao/la:Eto brate nađi ko nam može odradit', al' da je kvalitet dobar i ja prvi kupujem sebi.Beduin je napisao/la:Hajmo mi sebi sami naruciti da nam odradi neko taj tvoj bijeli dres, imat cemo unikatan zasigurno a mozda animiramo i Upravu., nego gledaj da kako se progura to za sljedecu sezonu, da budu drugi i treci dres, i uradis prvi dres na pruge u slicnom ovom fazonu i et grmimo.
Ako cujes javi i meni.
Klasik - mozemo mi sacekati i ljeto, ali ako se budu zayebavali onda ne gine ova opcija.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.