Hvala momcino.Unofficialpage je napisao/la:Prva polovina desetog će proteći u lijepom vremenu uz prolazna pogoršanja. Tako jedno bi se očekivalo 7.10. Ako sam ja uspio dobro analizirat ovaj model 11.10 bi bilo toplo ali bi bilo padavina.Goalgetter je napisao/la:@Unofficialpage
Zanima me vrijeme 11.10 u Zenici, dolazim na utakmicuNemoj samo reci da ce biti ruzno vrijeme
Ali daleko je ovo, tek će se bolje znati tek tamo poslije 5.10
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Chat
- legenda reala
- Kontakt:
aferim djevojkoDragonGirl je napisao/la:
Mašinstvo
i ne računaj hodžu u kolege, on to već sto godina studira samo da se vodi
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Joj trebala sam i ja u Banoviće na svadbu za vikend, al' otkazah i to jer sam mislila da neću imati volje, a i zbog derbija.
Kako su svi bili divni prema meni dok su mislili da sam ozbiljno bolesna, sad me opet niko ne sluša.
[youtube][/youtube]
Kako su svi bili divni prema meni dok su mislili da sam ozbiljno bolesna, sad me opet niko ne sluša.
[youtube][/youtube]
- DragonGirl
- Kontakt:
legenda reala je napisao/la:aferim djevojkoDragonGirl je napisao/la:
Mašinstvo
i ne računaj hodžu u kolege, on to već sto godina studira samo da se vodi
Ma ja sam kao dijete maštala o drugim zanimanjima, o tome da budem novinar, uvijek sam voljela pisati, informisati se, ali realnost je nešto drugo i od tog nema hljeba. Mašinstvo jest teško samo po sebi, pogotovo u Zenici, ali jednostavno u ovoj državi od drugih, uslovno rečeno lakših fakulteta teško možeš imati neku perspektivu i očekivati neki posao po završetku, tako da biraš više razumom a manje srcem.
A neka kolege, pa nek studira koliko studira, najlakše je odustati, to je opće poznata stvar.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Gledaj inzenjera na chatu. 
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Re: RE: Re: Chat
Tako je.DragonGirl je napisao/la:
A neka kolege, pa nek studira koliko studira, najlakše je odustati, to je opće poznata stvar.
Vidis Legendo kako razmisljaju akademski gradjani, a ne ko ti....
Kolegice, dodji ti nama na UNSA na master
FORZA MARŠAL !!!
- reds_forever
- Kontakt:
samo_lijevo je napisao/la:Gledaj inzenjera na chatu.
Zamisli nas sutra, sve poslovni partneri, bilo bi k'o na forumu
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Kad se na birou sastanusamo_lijevo je napisao/la:Gledaj inzenjera na chatu.
DRUG NEBI TI PUNCA
- DragonGirl
- Kontakt:
Re: RE: Re: Chat
Dođi ti na UNZE da vidiš šta je mašinstvo...hodža je napisao/la:Kolegice, dodji ti nama na UNSA na master
Hvala, trebat će.BaDa12 je napisao/la:Vozdra, mala i velika raja! Sretno svim studentima, pogotovo brucošima.
- legenda reala
- Kontakt:
Kad završite to mašinstvo, javite se da vas zaposlim 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kakva je ono neozbiljnost u kupu legendo i ljiljane? Vrijeme je da dobijem kapitensku traku. 
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- legenda reala
- Kontakt:
nisam znao da je ove hefte LP, haj izvuci sam, šteta da se šampion oprosti u prvom kolu, a Ljiljan kvazi biznismen je levatKawhi je napisao/la:Kakva je ono neozbiljnost u kupu legendo i ljiljane? Vrijeme je da dobijem kapitensku traku.
- Donnie Darko
- Kontakt:
legenda reala je napisao/la:Kad završite, javite se da vas zaposlim
- legenda reala
- Kontakt:
šta je amerikanizirani, ti nećeš da radiš ?
- DragonGirl
- Kontakt:
Mora da keca još nisi položio...Donnie Darko je napisao/la:mašinstvo u zenici bi bilo bajka da nema jednog određenog profesora, sa veoma ukusnim nadimkom.
- Donnie Darko
- Kontakt:
mislim da je vrijeme da vratim najbolji i najprecizniji avatar u historiji ovog foruma.legenda reala je napisao/la:šta je amerikanizirani, ti nećeš da radiš ?
- DragonGirl
- Kontakt:
Hajd nisam precizirala koji je predmet u pitanju...Donnie Darko je napisao/la:DragonGirl je napisao/la:Mora da keca još nisi položio...Donnie Darko je napisao/la:mašinstvo u zenici bi bilo bajka da nema jednog određenog profesora, sa veoma ukusnim nadimkom.ne moraju svi znati
![]()
- Donnie Darko
- Kontakt:
vidi stvarno, al svejedno neću da počnu priče po gradu kako nisam položio neki predmetDragonGirl je napisao/la:Hajd nisam precizirala koji je predmet u pitanju...
ti položila keca
- samo_lijevo
- Kontakt:
Ljiljana za direktora i nema problema.reds_forever je napisao/la:
Zamisli nas sutra, sve poslovni partneri, bilo bi k'o na forumu
I to je za ljude.bagrcavi je napisao/la:
Kad se na birou sastanu
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.