SS.ba liga - Glavni Chat
Moderatori/ce: GracanicaAA,Padovan
Re: SS.ba liga - Glavni Chat
Napokon osvojio 1 bod bar i to protiv zadnjeg ,nidje veze zaista,sa onakvim igracima ,da ne mogu bolje,sad ne znam jel to sto mi je novi account pa ima veze sa tim,smatraju me kao za neiskusnog trenera 

Tigrovi sa sestom uzastopnom pobjedom izbijaju na celo prve lige sasvim zasluzeno
eh da se hoce tu i zadrzati 

Mes Que Un Club
Baš neocekivan poraz kod kuce od 0:1 i veci pad na tabeli
Problem je što su mi napadaci 0 slabo davaju golove, statistika mi je loša cudi me da sam u top 10

Problem je što su mi napadaci 0 slabo davaju golove, statistika mi je loša cudi me da sam u top 10

Ja sam pregledao mec i za vrijeme istog sad ne znam jel to neki pokazatelj jer je meni ovo druga sezona na ovoj igri i nikad prije nisam igrao ali u sansama u ovom kraktkom prenosu bilo je 9-3 za mene tako da si dobro i prosaoEld0rado je napisao/la:Baš neocekivan poraz kod kuce od 0:1 i veci pad na tabeli![]()

Mes Que Un Club
Borac i dalje na vrhu.
Mozete li update tabele i strijelce, da se odrzava forum
-
- Moderator
- Kontakt:
Pa logicno cim niko nece da pise na forumu to znaci da boli nekog neka stvar za ovim ili onim.samirb je napisao/la:Borac i dalje na vrhu.
I to ti govori da je Pdf. mrtav logicno

Jer ja sam sada ovo napisao i sada ce odma neko drugi nesto dole napisati i bit ce ziv forum.
Ljudi smo i moze se sve kada se hoce dogovoriti da igramo bez campova i nek bolji pobjedi.

Nema sanse da pobjedim u gostima, jos cu sljedecu i kod kuce da izgubim 

Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Ja se nadam da hoces.Pegi10 je napisao/la:Nema sanse da pobjedim u gostima, jos cu sljedecu i kod kuce da izgubim

Svi u napad jedan je Hase

Tigrovi dolaze do "titule" jesenjeg prvaka da li ce se zadrzati na prvom mjestu i poslije zadnjeg kola ostaje da se vidi 

Mes Que Un Club
amertiger je napisao/la:Ima li neko da mu treba love i da bi jefitno prodao nekog defanzivca (85+) nudim do 13m???
Niko nema potrebu za lovom, nikom se ne prodaje defanzivac jeftino

Mes Que Un Club
Ja Vidu prodam za 11mamertiger je napisao/la:amertiger je napisao/la:Ima li neko da mu treba love i da bi jefitno prodao nekog defanzivca (85+) nudim do 13m???
Niko nema potrebu za lovom, nikom se ne prodaje defanzivac jeftino

Evo ti Gabriel 15 mil daj i vozi ga
Hoce li neko da mijenja veznog za napadaca tj treba mi vezni a imam napadaca na izvolite 

TI lud ko struja hahahaRamsey16 je napisao/la:Ja Vidu prodam za 11mamertiger je napisao/la:amertiger je napisao/la:Ima li neko da mu treba love i da bi jefitno prodao nekog defanzivca (85+) nudim do 13m???
Niko nema potrebu za lovom, nikom se ne prodaje defanzivac jeftino![]()
![]()
Evo ti Gabriel 15 mil daj i vozi ga

Mes Que Un Club
Evo Brozovic ?Ramsey16 je napisao/la:Hoce li neko da mijenja veznog za napadaca tj treba mi vezni a imam napadaca na izvolite

1:1 za rezultat je kriv Arsenal, nit sam igrace na trening stavio nit sam rotaciju igraca uradio nista, a mislio sam se prikljuviti u borbu za titiulu nista od toga 

Stu zabio na debiju

Borac je i dalje na 1. mjestu 2 lige. tijesna trka ce biti za 1. ligu, dosta ima kvalitetnih trenera
Ima li neko kakvog veznjaka 85+ ocjena igracu ? 

Trenutno vise nemas najskuplju ekipu Tigrovi su te presli za nekih 50k hahahhaha iako ne sumnjam da ces u skorijoj buducnosti vratiti tu "titulu" u svoje rukeRamsey16 je napisao/la:1:1 za rezultat je kriv Arsenal, nit sam igrace na trening stavio nit sam rotaciju igraca uradio nista, a mislio sam se prikljuviti u borbu za titiulu nista od toga

Mes Que Un Club
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.