MortemHz je napisao/la:![]()
![]()
Slusaj na pocetku koliki aplauz smo dobili kada je zena rekla da vodimo 1:0
A ovi sizifovski pjevaju: Nikad nećeš biti prvak ti, dok je Želje moje ljubavi.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
MortemHz je napisao/la:![]()
![]()
Slusaj na pocetku koliki aplauz smo dobili kada je zena rekla da vodimo 1:0
Ma brate ismijavaju sami sebe ...Solinas je zaboravio staviti to ' i onda je ispalo tako..ovi eto ko znaju engleski prave se ko pametni i to ovi koji rodjenom klubu nisu bili u stanju pomoci da ispravi greske koje su pisali na istom jeziku...ali nece se predat brat solinasKenoRob je napisao/la:We'll be back, ne razumijem zasto ljudi ismijavaju solinasa?
Dobro,njemu je prvi putAjzea je napisao/la:Kakvi su to licemjeri, brane i pravdaju druga koji se osramotio pred cijelim forumom te iako su mu neki skrenuli paznju nije zelio priznati grešku, dok smo mi morali trpiti razna ismijavanja prije svega od istih ovih Tuzlaka (i mi smo se sami smijali jer jeste bruka) kada se na kartama protiv Standarda pojavilo ono što se već pojavilo..
nije zaboravio nego je slovo fulioSaltCityAttack je napisao/la:Ma brate ismijavaju sami sebe ...Solinas je zaboravio staviti to ' i onda je ispalo tako..ovi eto ko znaju engleski prave se ko pametni i to ovi koji rodjenom klubu nisu bili u stanju pomoci da ispravi greske koje su pisali na istom jeziku...ali nece se predat brat solinasKenoRob je napisao/la:We'll be back, ne razumijem zasto ljudi ismijavaju solinasa?
Davljenik se i za slamku hvata druze solinas. Zeljo se davi a njima do jel well or will...solinas je napisao/la:Joj ajzo Brüter moj....
KO sta trpi bolan....![]()
![]()
Pisite brate sta hocete,zezajte,forum je ovo,sprdacina.
A o cemu BI pisali majke ti...
Ali nadocete na volej,meni licno,just watch
Kada bi se licno zauzeo da pratim samo pravopisne greske iz doline strumfova,99 posto postova bilo bi ispravljanje istih..ne smeta to njima kada su oni u pitanju.KenoRob je napisao/la:Davljenik se i za slamku hvata druze solinas. Zeljo se davi a njima do jel well or will...solinas je napisao/la:Joj ajzo Brüter moj....
KO sta trpi bolan....![]()
![]()
Pisite brate sta hocete,zezajte,forum je ovo,sprdacina.
A o cemu BI pisali majke ti...
Ali nadocete na volej,meni licno,just watch
skandiraju Saraj'vo, Saraj'vo dok ih Željo trpa 3-0 na njihovom stadionu
Pa jbg,bas danas sam trebao prevesti dokument oko nasljedstva.sa engleskog na njemacki.Ajzea je napisao/la:Na šta li to liči kada ti buljiš u te papire na engleskom..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.