FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la staragarda » 01 okt 2015, 22:17

morate skontat da su ljudi godinama gledali odron od fudbala na Tusnju...uz periodicne bljeskove,kratkotrajne naravno....vazda neko mucenje i natezanje...ljudima je jednostavno pun k u r a c slavija,travnika,viteza....da bi dovukao ljude na ove tekme recept je jednostavan....MORAS IM NESTO PONUDIT....a mi nismo nudili nista osim mucenja i ponizenja....ove godine je situacija drugacija i to se osjeti....davno sam pisao...ne traze ljudi u Tuzli da ti glumis Dinamo i razbijas PL al brate ako u par godina ne mozes uzet neki trofej u ovom odronu od lige a u BH okvirima Sloboda je veliki klub onda si nesposoban,jbt....jasno je ko dan da u jugi nisi mogao nista napravit zbog velike cetvorke al da ispadas iz ove nase kaljuge je bas tragikomicno...al eto...i to je proslo....sad,da bi ljude vratio na Tusanj ne ide to za 2,3 mjeseca...moras KONSTANTNO igrat dobro,bit u vrhu i uzimat trofeje...e tako se pravi velika baza navijaca koja ce bit uz tebe i kad ne ide...mi smo smijurija teska u evropskim okvirima al daj brate nekad to neko j e b e n o predkolo i koju evropsku tekmu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 01 okt 2015, 22:19

da se podsjetimo nekih izdanja :thumbup:

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 01 okt 2015, 23:30

najskuplji igrac u rosteru crveno-crnih je golman Kenan Piric 450 000 eura.
nakon njega,Amer Ordagic 400 000.. :kafa:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

AskoSN
Kontakt:

Post Postao/la AskoSN » 02 okt 2015, 09:49

Svaka cast Slobodi i Fukarama,na proljece jos par pojacanja i juris na titulu.Sretno! ;)

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 02 okt 2015, 09:50

solinas je napisao/la:najskuplji igrac u rosteru crveno-crnih je golman Kenan Piric 450 000 eura.
nakon njega,Amer Ordagic 400 000.. :kafa:
Pa kazi nesto protiv Husare. ;)

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 02 okt 2015, 11:07

Zna li neko o novom igracu koji trenira i koji je na probi?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 okt 2015, 12:16

toliko je dobar da niko ne zna o kome se radi

ko nam može garantovat' da nije izbjeglica iz Sirije, šatro iz Odžaka :mrgreen:

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 02 okt 2015, 13:07

Pogledajte transparenta na utakmici Dinamo - Zvezda iz 1990 godine.
od 0,40 do 0,50 min se vidi
Piše "Tuzlaci" :mrgreen: :mrgreen:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 02 okt 2015, 13:34

"Verni Tuzlaci"..redovan je taj trans bio na tekmama zvezde

Zvezda je imala (i sad ima ali prilicno manje) navijaca u Tuzli..Sloboda je i tad bila "drugi" klub vecini tadasnjih Tuzlaka...Zvezda, Partizan i posebno Velez , jer je puno ljudi dosli iz Stoca i okoline, su imali veliki br navijaca u Tuzli.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 okt 2015, 14:54

je l' neko pratio treninge ove sedmice, ko se uigrava na beku, Efendić ili Škahić

fino vrijeme, neka ovako bude i sutra

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 02 okt 2015, 15:00

ultrasstyle_tz je napisao/la:"Verni Tuzlaci"..redovan je taj trans bio na tekmama zvezde

Zvezda je imala (i sad ima ali prilicno manje) navijaca u Tuzli..Sloboda je i tad bila "drugi" klub vecini tadasnjih Tuzlaka...Zvezda, Partizan i posebno Velez , jer je puno ljudi dosli iz Stoca i okoline, su imali veliki br navijaca u Tuzli.
prije rata Tuzlu su naseljavali sa svih strana...... hercegovaca bilo ko u prici citave familije dolazile :!: pozarnica, krizani, simin han ogroman broj srba zivio malo ko je navijao za Slobodu (vecinom srbi doseljenici iz Bijeljine, Zovrinika, I. Hercegovine) za razliku od njih srbi tuzlaci su navijali za Slobodu. isto tako je dosta ljudi navijalo za Dinamo i Hajduk. sad u gradu imas par navijaca Partizana i to se zna imenom i prezimenom (nisu srbi) koji cesto odu na utakmice vecinom kosarkaske. ima i par Boysa i Torcidasa koji redovno idu na utakmice, sto se Delija tice ne znam ni jednog :!: sto se tice bh klubova znam par pitara i jednog manijaka (ne idu na utakmice samo simpatizeri) koji to vjrsto kriju a citava carsija zna :Dnavijaca veleza nema od devedesetih, mozda neki stari hercegovci........ kako god kad ih sve saberes to je 20-30 ljudi :!: nas vise unistise tuzlanski topnici, madridiste, plavci, crveni djavoli........... krelci se okupljaju, kolektivno gledaju utakmice i svrsavaju na titule klubova koje ce mozda jedanput u zivotu pogledati ako budu imali srece.........ali nema veze rezultati sve kreiraju, nase vrijeme tek dolazi ;)
Sloboda Tuzla

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 02 okt 2015, 15:13

Imas Dzimija (sto drzi teretanu u Mejdanu), mislim da kupuje i godisnju ulaznicu za kosarkaske utakmice Zvezde. Mislim da i Dzuro (onaj celavi, propali kosarkas :D) isto navija za Zvezdu. Ima te "starije" raje.

Kako god, svakome svacije.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 okt 2015, 15:36

Kod mene ba familija sa oceve u kompletu navijala za Partizan. Ali mislim da sada to nije problem..

Problem je opcinski jer ne postoji nikakav ugodjan na Tusnju, a niti reflektore nam nece da naprave. I ljudi vole ugodjaj da se razumijemo, zele da uzivaju.
Zato se na nekoj glupoj utakmici OKK skupi vise ljudi jer je toplo, ima prodaja piva i sokova, a nije opasno i navecer je.

Da je Tusanj Donbas arena dolazili bi ljudi :D

Drugi problem je neatraktivni protivnici u dosadasnjem dijelu sezone, protiv ovih malo jacih ce se skupiti vise ljudi..

Problem nije u nasoj fanbazi, svaka je fanbaza takva da ba stadione dodje dosta manje ljudi nego sto bi realno trebalo biti jer neke stvari koje privlace nisu tu. Na prvom mjestu stadion bez ikakvog ugodjaja i liga bez ugodjaja, jer ljudi bi sa ugodjajem dolazili i kada je Sloboda u rezultatskoj krizi

Cijene nisu velike, svako ih moze zadovoljiti ako mu se ide bas. Ali niti Tusanj nije stadion Bundeslige da ti je kao da si u trzni usao. Vise je seoski stadion, prljavi za ekipu koja nije seoskA

Znaci niti jedna tribina nema nista bas zbog vlasti, nema niti WC normalan. Nase tribine su bez ikakvog sadrzaja, a skupe za odrzavati i pretvore se nakon godina u rusevine.
Komplet projekt je promasaj, nama je trebao stadion od 10 000 mjesta ali sa sredjenim tribinama tip top gdje imas uslugu

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 okt 2015, 15:46

nema veze što raja navija za strane klubove, volim i ja Lazio, pa šta, tu sam na Tušnju!

raja jednostavno ne voli i ne prati našu ligu, razlog nije taj što vole strane klubove, razloge treba potražit' ovdje, u Bosni i Hercegovini, to su loš fudbal, infrastruktura, nedostatak rezultata omiljenog kluba

PS fukaratz, idem i ja na okupljanja navijača Lazija, da samo znaš šta nas ima u Tuzli :tralala:

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 02 okt 2015, 15:53

nisam znao ua Dzimija :D jbg nije problem navijati za strane klubove i ja simpatisem neke od njih ali je problem sto englezi igraju u 16 sati (subotom) lik i kaze ostat cu ja gledati liverpool ili arsenal a nece na Tusanj :facepalm: jbg :!: meni nema veceg meraka ustanem u subotu, vidim lijep dan par piva i lagano na Tusanj :D svako ima svoje ;)
Zadnja izmjena: fukaratz, dana/u 02 okt 2015, 15:54, ukupno mijenjano 1 put.
Sloboda Tuzla

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 okt 2015, 15:53

tuzlak1987 je napisao/la:Da je Tusanj Donbas arena dolazili bi ljudi :D
nisam baš siguran :zviz:
slika
slika
slika

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 okt 2015, 15:58

:D

Ali nam je trebao manji Tusanj jer grad vjerovatno ne bi mogao da odrzava niti taj manji. A kamoli ovaj sto ima 8 milja i u planu neke dvije tribine. Kada se na brdo iza sjevera ode vec se vidi da ga erozija polagano hvata xd

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 02 okt 2015, 17:04

Ma ima ih jos koji prate. Znam za profesora iz ETS, vazda isao gledat Partizan :mrgreen:
Sjecam se jedne godine utakmica OKK Slobode i jos nekog, njih 3-4 iz alkatraza na tribinama bili.

Za Ordagica sam siguran da ce mu cijena u naredne 2 godine porasti za 200 %.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 okt 2015, 17:33

djulba je napisao/la:Pogledajte transparenta na utakmici Dinamo - Zvezda iz 1990 godine.
od 0,40 do 0,50 min se vidi
Piše "Tuzlaci" :mrgreen: :mrgreen:

pa to im je bila jedna prejaka podgrupa "verni tuzlaci"... samo ovo nikad nisu ni smjeli , a valjda i zbog postovanja okacit na Tusnju
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 02 okt 2015, 17:41

4-0 sutra aBd :salut: :njanjanja:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []