Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

Derdiyok
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Derdiyok » 01 okt 2015, 21:52

Sta kaze komentator, strijelac za Liverpool je bio lalala :urnebes:

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 01 okt 2015, 21:53

pride_of_merseyside je napisao/la:
shzna je napisao/la:Tačno ovaj facebook treba deaktivirati.
Tačno vala. Razmišljam o tome odavno. :think:
Zasto? Korisna stvar. :think:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 01 okt 2015, 21:54

Greivis je napisao/la:
shzna je napisao/la:Tačno ovaj facebook treba deaktivirati.
Tačno vala. Razmišljam o tome odavno. :think:
Za šta? Za stalkanje jedino :kafa:

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 01 okt 2015, 21:55

Unofficialpage je napisao/la:
Sutra sunce. Samo ujutru u kotlinama i riječnim tokovima magla ili niska oblačnost. A u ostatku dana posvuda sunčano. :D Trebalo bi biti tako do 10.10, s tim da bi u ponedjeljak moglo doći do padavina. Bit' će dosta toplije.
:clap:

Cekam te citavu sedmicu da me obradujes. Sve mi oko vrtis.

Greivis je napisao/la:
:thumbup:

zakon !
Zadnja izmjena: samo_lijevo, dana/u 01 okt 2015, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 01 okt 2015, 21:55

Narin je napisao/la:Ja sam bio deaktiviran 7 mjeseci,sad sam pod kodnim imenom,a slabo kad udjem,samo radi faxa sam ga aktivirao,glupost prava..
Prava gospoda ganja djevojčice preko instagrama :kafa:

Kad smo kod korisnih stvari, meni je ovaj forum nešto najkorisnije mogu vam priznati, glede svega.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 01 okt 2015, 22:02

shzna je napisao/la:
Narin je napisao/la:Ja sam bio deaktiviran 7 mjeseci,sad sam pod kodnim imenom,a slabo kad udjem,samo radi faxa sam ga aktivirao,glupost prava..
Prava gospoda ganja djevojčice preko instagrama :kafa:

Kad smo kod korisnih stvari, meni je ovaj forum nešto najkorisnije mogu vam priznati, glede svega.
Korisniji i meni forum 3 puta,nego facebook..
Ha ja,jesi vidio,najvise sam cura preko instagrama pokupio :mrgreen:
Napravio facebook,dodao 10,15 ljudi sto se konstatno druzim sa njima,i ove stare jaranice sto se nismo culi po godinu dana,sve ljute na mene,nece da pricaju samnom,jer njih nisam dodao..Eto koliko je ljudima bitna ta glupost takozvana facebook.

pride_of_merseyside
Kontakt:

Post Postao/la pride_of_merseyside » 01 okt 2015, 22:05

Meni jedino zbog messengera koristan. Uvijek kontam treba mi zbog fakulteta, al' vala ništa pametno ni u vezi toga. Samo gledam kako ljudi histerišu, izvlače neke skripte i pitanja koja veze sa životom nemaju. Lijepa knjiga i uči fino. :cool:

Al' sam mislila da napravim i ja neki nigdje veze profil i da samo par ljudi dodam i ubacim se u grupe koje mi trebaju. :rol:

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 01 okt 2015, 22:07

Narin je napisao/la:
Greivis je napisao/la:
Za šta? Za stalkanje jedino :kafa:
Dopisivanje. :kafa:
Fakultet. :kafa:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 01 okt 2015, 22:11

pride_of_merseyside je napisao/la:Meni jedino zbog messengera koristan. Uvijek kontam treba mi zbog fakulteta, al' vala ništa pametno ni u vezi toga. Samo gledam kako ljudi histerišu, izvlače neke skripte i pitanja koja veze sa životom nemaju. Lijepa knjiga i uči fino. :cool:

Al' sam mislila da napravim i ja neki nigdje veze profil i da samo par ljudi dodam i ubacim se u grupe koje mi trebaju. :rol:
Pa ja,dok sam bio deaktiviran,viber sam koristio,isto cudo,za one kojima je mrsko preko mobitela pisati,skinu pc verziju i sve super..
Ja bih ti preporucio da napravis,zavisi koliko prijatelja imas,tj koliko gluposti ti izlazi dnevno..Ja sam mozda imao prvo 500,pa smanjio na 300,pa smanjio na 100,pa sam sve pobrisao,i sestru rodjenu cak haha..

Gre - moze se i preko vibera pricati i dopisivati,bez da moras gledati i citati necije statuse i svasta nesto sto se izbacuje,a rekao sam da je jedino za fakultet koristan,jer danas se izgleda svelo na sve preko facebooka da se objavljuje,sto je istina,dosta lakse,jer vjerovatno od 1000 ljudi,998 ih ima facebook na fakultetu..

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 01 okt 2015, 22:11

Neopisiv je osjecaj slobode i rahatluka nakon deaktiviranja facebooka. Toplo preporucajem. Od Facebooka nisam imao nikakve koristi. Samo se bespotrebno zivcirao na svakodnevne demonstracije niskog IQ-a kod muskih i zenskih, pateticne raporte o tome sta je cije dijete jelo, gdje se posralo i pokenjalo te pateticne izljeve "ljubavi".

Da ne govorim o busanje u prsa. :puke:
Zadnja izmjena: JackTheStripper, dana/u 01 okt 2015, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 01 okt 2015, 22:18

Ima pregršt zanimljivih stranica pa i korisnih donekle na facebooku a nemaš se potrebe nervirati ako nemaš neke nebitne likove u prijateljima. Helem nejse korisna stvar, ako nisi od onih koji postanu ovisni.
Don't hate what you don't understand.

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 01 okt 2015, 22:27

xaviesta je napisao/la:Ima pregršt zanimljivih stranica pa i korisnih donekle na facebooku a nemaš se potrebe nervirati ako nemaš neke nebitne likove u prijateljima. Helem nejse korisna stvar, ako nisi od onih koji postanu ovisni.

Slazem se. Najvise sam imao nekih 320 "prijatelja". Bilo je tu likova koje sam sreo razlicitim prilikama, kako poslovno, preko skole pa tako i privatno. Puno je bilo i rodbine. I njih sam vecinom eliminirao, osim dvojice rodaka, jednog muskarca i jednu djevojku. Stalno sam pravio "cistke" u listi prijatelja jer sam skontao da mi to ustvari i nisu prijatelji, vec povrsni "poznanici". Prije cina deaktivacije imao sam nekih 210 prijatelja.

A onda vidim likove s 1000 "prijatelja", i mislim sam sebi, :facepalm: .
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 01 okt 2015, 22:28

Narin je napisao/la: Gre - moze se i preko vibera pricati i dopisivati,bez da moras gledati i citati necije statuse i svasta nesto sto se izbacuje,a rekao sam da je jedino za fakultet koristan,jer danas se izgleda svelo na sve preko facebooka da se objavljuje,sto je istina,dosta lakse,jer vjerovatno od 1000 ljudi,998 ih ima facebook na fakultetu..
A ko te tjera da gledas sta ko objavljuje? :kafa:
Viber je haman ista stvar.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 01 okt 2015, 22:29

Greivis je napisao/la:
Narin je napisao/la: Gre - moze se i preko vibera pricati i dopisivati,bez da moras gledati i citati necije statuse i svasta nesto sto se izbacuje,a rekao sam da je jedino za fakultet koristan,jer danas se izgleda svelo na sve preko facebooka da se objavljuje,sto je istina,dosta lakse,jer vjerovatno od 1000 ljudi,998 ih ima facebook na fakultetu..
A ko te tjera da gledas sta ko objavljuje? :kafa:
Viber je haman ista stvar.
Pa necu uci,i vidjeti samo poruke,logicno da cu prelistati malo da vidim šta je objavljeno,a iznerviram se kad to uradim,al to je navika kad udjes na facebook..Nije isto,jer na viberu nema statusa,nema slika,nema lajkova,nema vecine stvari sto ima na facebooku,samo pozivi i dopisivanje..

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 01 okt 2015, 22:31

bagrcavi je napisao/la:Ima li neko da je putovao autobusom za zapadnu evropu sa autobusom od kako je nastala ova situacija sa izbjeglicama? Interesuje me traje li putovanje duže nego obično i ima li nekih dodadnih peripetija po Austriji i Njemačkoj? Nana planira u Dansku kod sestre da ide, pa da znamo hoće li preživjeti do Danske :rol:
Zato si ti za pasoš pitao, a fol tebi trebao. :rol: :tralala:

Jes' ti dobra nana, čuj kod sestre u Dansku, moja neće da ode sinu u Sarajevu. :roll:

Ja odoh avionom južnije od Danske, a nana nek se prebija busem :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

pride_of_merseyside
Kontakt:

Post Postao/la pride_of_merseyside » 01 okt 2015, 22:32

Ma ne nerviram se ja što ljudi pišu gluposti, boli me briga, svako za sebe. Jest da me nekad bude stid umjesto njih kad čitam :facepalm: al' navikla sam. Doduše to uglavnom ovi mlađi, primijetila sam da moja generacija npr. i stariji mnogo manje objavljuju, svako sad haman samo za dopisivanje koristi. Ili su kod mene previše fini prijatelji. :mrgreen:

Mene nervira rodbina iz inostranstva najviše, ljudi bi pričali po cijeli dan. :plac:

Inače, mislim da mi ne treba toliko fb, zato bih deaktivirala i riješila se te navike da ulazim stalno i usput i nekih ljudi s kojima više ne bih morala pričati.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 01 okt 2015, 22:33

:salut:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 01 okt 2015, 22:38

Pa danas ljudi kad cuju da neko nema profil odmah im je sumnjiv :D Dosta raje bi se deaktiviralo al' sad ti je sve zivo na facebooku, putovanja, fakultet, kursevi, sve preko fba. Sad da pravim novi profil i to mi je mrsko jer se ne bi mogla odlucit koga od raje da dodam :D Najbolje je naucit dobar seen spucat :D
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 01 okt 2015, 22:46

reds_forever je napisao/la:Pa danas ljudi kad cuju da neko nema profil odmah im je sumnjiv :D
To mi nesto poznato.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 01 okt 2015, 22:46

JackTheStripper je napisao/la: Slazem se. Najvise sam imao nekih 320 "prijatelja". Bilo je tu likova koje sam sreo razlicitim prilikama, kako poslovno, preko skole pa tako i privatno. Puno je bilo i rodbine. I njih sam vecinom eliminirao, osim dvojice rodaka, jednog muskarca i jednu djevojku. Stalno sam pravio "cistke" u listi prijatelja jer sam skontao da mi to ustvari i nisu prijatelji, vec povrsni "poznanici". Prije cina deaktivacije imao sam nekih 210 prijatelja.

A onda vidim likove s 1000 "prijatelja", i mislim sam sebi, :facepalm: .
To je to. Rodbine nemam previše na fb i to mi je sreča, ove iritantne sam pobrisao mahom, duboke i emotivne umotvorine ne čitam svakako. Jedino ima par likova s kojim sam onako dobar pa mi ofirno obrisati ih al' ne mogu ni gledat šta doručkuju, srečom ima ona opcija da ti ne izbacije njihove objave i miran si.
Don't hate what you don't understand.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []